19 Nisan 2024 Cuma

ITSO SEÇİME GİDİYOR

ITSO'da seçim 07 Nisan Cumartesi günü yapılacak. Tek aday Mevcut Başkan Şükrü Başdeğirmen olarak seçime gidilecek.Seçim öncesi Başkan Başdeğirmen tüm üyeleri davet etti.

Isparta

Tüm üyelerimizi 7 Nisan’da odamıza bekliyoruz

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Seçimleri 7 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 09.00-17.00 arasında  Isparta Ticaret ve Sanayi Odası EKONOMİ KAMPÜSÜNDE.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası olarak 5174 Sayılı Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu çerçevesinde seçim takvimimizi belirledik. Isparta Ticaret ve Sanayi Odamızın seçimi 7 Nisan Cumartesi Günü saat 09.00-17.00 arasında Çünür’de bulunan hizmet binamızda yapılacak.

Seçim günü itibariyle odamıza kaydı 2 yılını doldurmuş üyelerimiz seçimde oy kullanabilecekler. Seçimde oy kullanmaya yetkili üyelerimiz seçim günü yoğunluk olacağından dolayı yetki belgelerini Cuma günü mesai bitimine kadar odamızdan alabilirler. Seçim günü de yetki belgeleri verilecektir.

*Tüzel kişi üyelerimiz imza sirkülerinin aslı veya odamızdan alacakları  yetki belgesi ile oy kullanabilecekler.

*Oy kullanma işlemi sırasında üyelerimizin TC Kimlik Numarası yazılı kimlik belgelerini de yanlarında bulunmaları zorunludur. Aksi halde oy kullanma işlemi gerçekleşmeyecektir.

*Şahıs üyelerimiz sadece kimlik belgeleri ile oy kullanabilecektir. 

*Kanun gereği Vekaletle de oy kullanılmayacak.

Tüm üyelerimizi 7 Nisan günü odamıza bekliyoruz.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR