19 Nisan 2024 Cuma

İYİ Parti ile bir bağlantım kalmamıştır

Geçen yerel seçimlerde İYİ Parti'nin Belediye Başkan Adayı olan Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, bir açıklamaya yayınlayarak, partiden ayrıldığını duyurdu.

Isparta

Açıklamasında; "Demokrat anlayış ile Türk Milliyetçiliğini daha etkin kılmak ve Türk Milletinin iktidar yürüyüşüne Meral Akşener önderliğinde ulaşmak adına, 5 Dönem yapmakta olduğum Baro Başkanlığından istifa ederek, çıktığım yol beklentilerimizi karşılayamamıştır. Kendi öz eleştirisini hiç yapmadan, sürekli başkalarını suçlamak, bir siyasi partinin yönetim anlayışı olamaz. Partinin kuruluşunda görev almış, İl, İlçe Başkanları, yönetici, üst kurul delegeleri ve kurucular kurulu üyelerinin büyük bölümü ya dışlanmış ya da partiyle gönül bağını koparmak zorunda bırakılmıştır. Dürüst insanlar manzarayı kapatan ağaçlar gibi budanmış ve budanmaktadır. Kişisel hesaplar ve egolar ilkelerin önünde duvar olmuş, eleştiri ve önerilerinizi iletebilecek kapılar kapanmış, Emekler kişisel hırs ve egolara ezdirilir olmuş ise, bu bir siyasi parti de alışkanlık haline gelmiş demektir. Partiden istifam ile kişisel ego ve hırsların da mutlu olacağını biliyorum ancak;  Demokrat Yol Arkadaşlarım ve Şahsım, uzun süredir değersizleştirilmeye ve tacizlere maruz bırakılmalar karşısında direnmiş isek de;  Türk milliyetçiği ile merkez sağ, hatta ulusalcı sol söylemler arasında sıkışmış, ülkemizde yaşanılan sosyokültürel olaylara ürkerek, ‘kim ne der?’ anlayışı ile yaklaşan, bir kimlik bunalımı içinde, adeta rüzgârın önünde sürüklenen yaprak görüntüsü verilmesi bizi ziyadesi ile üzmüştür. Kaldı ki Üst düzey açıklamalarda bile bir fikri birlik anlayışı görülmemektedir.

Türkiye ve Türk Milletine böyle bir anlayışla hizmet edilebileceğini mümkün görmüyorum. Ahlaki olan daha fazla kırgınlıklar oluşmadan, birlikteliğimizi sonlandırmaktadır. İYİ Partinin sade bir üyesi olarak Partiyle bir bağlantım kalmamıştır. Gerek İYİ Partili arkadaşlarım ile tüm teşkilatlarda yönetici ve üye olarak bulunan samimi arkadaşlarımı saygıyla selamlıyorum. Onlarla dostluğum bakidir. Türkiye ve Türk milletine hizmetten, hayatım boyunca savunduğum ilkelerden milim sapmadan, bundan sonra da bir adım geri atmadan Ülkem için mücadele edeceğimi, tüm kamuoyuna saygı ile duyururum.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hasan hüseyin

03 Mart 2021 Çarşamba 10:10

siyasete yeni atıldığınız ve tecrübeniz olmadığı için ilk seçimde kaybedince küsüp gitmeniz etik değil girdiğiniz ilk seçimde kesin kazanırım düşüncesi olmaz...seçimlerde kazanmakta var kaybetmekte..gelecekte daha nice seçimler olacak.bu işler emek ister sabır ister mücadele ister .parti yönetimleri değişebilir..bunlar bahane değil. sizin bir beklentiniz kalmamış ayrılmak için kılıf arıyorsunuz..allah selamet versin.

iyi ki sana oy vermemişiz

03 Mart 2021 Çarşamba 09:11

talihsiz bi açıklama olmuş. eğer ki başkanlığı kazansaydın iyi partiyle yollarını daha erken ayıracaktın

Aha

02 Mart 2021 Salı 20:47

Maşallah

Kuşçubaşı

02 Mart 2021 Salı 20:16

Katar'daki kutup ayısı; aile büyüklerin çölde bi kutup ayısına denk gelmiş, seni de ondan peydahlamışlar anlaşılan. Yoksa kendi ecdadının adını telaffuz ederken dalga geçmek/hakaret etmek insani bir davranış tarzı değil. Memlekette durmayı vücudunun arka kısmı yemiyor heralde ama fark etmez, senin gibi kendi vatanına, atasına söven kaç tane kutup ayısı torununu paketleyip getirdik, sen az daha oyalan.

Kuşçubaşı

02 Mart 2021 Salı 19:52

Gökmen Bey'in açıklamasını fırsat bilip ISPARTA'YA, ISPARTALI'YA, ISPARTA SİYASETİNE laf ****ya kalkan imalat hataları; Akıllı olun. Tarih boyunca Ispartalı idareciler tarafından yönetilmek zorunuza gitti heralde. Ispartalı'lara dünyanın her yerinde "İnsan Çobanı" derler. Türkiye siyasetinde bu kadar söz sahibi olmuş bi Şehir hakkında konuşmadan önce abdest alın, ceketinizin düğmelerini ilikleyin öyle konuşun. Partisi, ideolojisi ne olursa olsun kimsenin haddi değildir çapsız laflar etmek höst.

Ahmet

02 Mart 2021 Salı 19:22

Iyi partiyi MHP den dışlananların partisi yapma hevesindeki İl Başkanı ve yanındaki avaneler Gökmen bey değil kaybedilen Partiyi küçük olsun bizim olsun horozluğu peşinde koşanlar hayırlı olsun sizin olsun.Milletvekili birinci sıraya Mustafa Şimşek o yazın millet dersinizi verecek

Ali

02 Mart 2021 Salı 16:30

Siyaset yapmak ilkelerin benimsenmesi inanılması bazen görevde bazen dinlenerek çok zorlu uzun soluklu bir iş.iyi parti yõnetim ve teşkilatlar olarak arayışları devam edecek oy oranı meral aksenirin önü acar ve sağ merkez kadrolarla kendi yörüngesine oturacak..Yeni seçim dõneminde bu görünecek bugün görevde olanlardan bir teki dahi iyi partide olmayacak

Mehmet

02 Mart 2021 Salı 16:25

Şükrüyü başkan yaptım gittin ... Eski galatasaray antrenörü Micheal skibbe bıraktığında fanatik manşet atmıştı "skibbe bıraktı" diye aynen sende öyle bıraktın

Ben

02 Mart 2021 Salı 16:22

Siz partinizi değiştiriyorsunuz herkes de sizi değiştirir. Yalan mı

Katardaki kutup ayısı

02 Mart 2021 Salı 16:11

Diriliş ERTO kuruluş OSMO . yıkılış TAYYO.Eyvah terörist oldum . vatan hayını oldum.VER MEHTERİ.HÜloooğğ.

Eski CHP li

02 Mart 2021 Salı 15:56

Gecikmeli bir kararda olsa, yine de hayırlı olsun. Yanlışın neresinden dönülürse ka^rdır. Ben devamının geleceğini düşünüyorum..... İlerde de İNCE İNCE BİR KAR YAĞAR gibi...

vatandaş

02 Mart 2021 Salı 15:39

Bizimde seninle bir bağlantımız kalmadı o zaman... Çokta önemliydin...

ATATÜRK'ÜN İZİNDE BİZİM ÇOCUKLAR

02 Mart 2021 Salı 15:23

GÖKMEN GÖKMENOĞLU MİLLET İÇİN VAR!

Turgut Bey

02 Mart 2021 Salı 15:11

Proje Başkan, güle güle... Isparta’mın 5 senesini yedin...

Felsefe Og.i

02 Mart 2021 Salı 14:57

Gokmen Bey dogru bir insandir dogrusunu bilir..Iyi Partide demekki demokrasi kalmadi bir tane isparta vekilleri var o da bos.. Gokmen Bey gibi ne elmadan un yapar ne de Isparta ya bando kurardi..hayirlisi olsun..

EMRULLAH ASLAN

02 Mart 2021 Salı 14:34

gardaş ne oldu dogru yolu ısığı sende mi gördün akpartiye geçtim demede akparti seni kabul etmez

Vatandaş

02 Mart 2021 Salı 14:34

Acil akp'ye geç başkan

JAMER MİKSER

02 Mart 2021 Salı 14:32

BEN .JAMER MİKSER. ISPARTALI DEĞİLİM. ISPARTALINI YÖNETİM ALTINADA ĞİRMEM. ve ISPARTALIYADA OY VERMEM. ğeçmişim de de BÖYLE İDİM demirelide sevmemiştim.

IYI

02 Mart 2021 Salı 14:31

Yanlış bir karar olmuş Gökmen abi.biz seçmenleri yalnız bırakmamalıydın

cenap şahabettin

02 Mart 2021 Salı 14:17

kusura bakmayın da Sayın Gökmenoğlu; dün beraber olup sattıklarınız, bir gün sizi satmayacak mı sandınız. Bırakın köprü altından su bağışlama ayaklarını; 5 dönem yaptığınız baro başkanlığı görevinizden ayrılışınızı sanki bir iyilik yapmış gibi konuşmayı da "burada daha fazla menfaat gördüm, çıkarlarım buradaydı ayrıldım" deyin. ülke menfaatler için yönetilecek, şahsi çıkarlar çatışınca "alın misketlerinizi ben sek sek oynamaya gidiyorum diyebileceğiniz bir makam değildir. Saygılarımla.

MART KARI

02 Mart 2021 Salı 14:09

Zaten iiii parti masadaki Tuzluktur..Elden ele dolaşmaktadır....Chp vehdp ye minnet borçludur....Kimliğiolmayan ne idüğü belirsiz kimeyaranacağını bilemeyen Temelsizbir partidir.....şey pardon parti dedimTopluluktur....Havalar soğumadan.MART KARI Yağmadan özünüzeDÖNÜN......

Ispartalııı

02 Mart 2021 Salı 14:05

Sizin gibi vatan sevdalısı birisinin fetö partisinde olmasına anlam vermemiştik sizde akşener e inandınız olsun zararın neresinden dönerseniz faydadır. İnşallah daha aklı başında fetö ye ve chpkkya uzak bir liman bulursunuz.

Dışarıdan böyle görünüyor

02 Mart 2021 Salı 14:02

Kendini unutturmamaya çalışan, çok yüksek egosu olan bir arkadaş. Şimdi İYİ PARTİ 'de birdaha aday edilemiyeceğini görünce transfer teklifi bekleyen Bel. Başkan adayı. İnce ince aday olursunuz inşallah %0.3 ile seçilirsiniz. İYİ PARTİ için kayıp değilsiniz.

Olcay

02 Mart 2021 Salı 13:52

Helal olsun

Gerçekler inkar iftirayla değişmez

02 Mart 2021 Salı 13:30

Sözde milliyetçiler ve takiyeci zihniyetin siyasi anlayışı kardeşlik ve barış değildir olmadı onlar düşmanımın düşmanı dostum diyecek kadar ikiyüzlüdürler kendileri gibi düşünmeyen herkese hain gibi davranırlar TÜRK,lüğü osmanlıdan ibaret cemaaciliği ve tarikatcılığıda müslümanlık sanırlar maalesef siyasetci ve secmenide en bol Ispartadadır işte buranın siyasi zihniyeti hadi inkarcı iftiracılar en az 200 tepki bekliyorum saldırın işiniz bu bilgisi yok kini bollar sizi

ömer levent

02 Mart 2021 Salı 13:29

olması gereken bu dur

Kaypak siyasetçiye kaypak seçmen

02 Mart 2021 Salı 13:17

ISPARTAnın siyasetciside seçmenide kaypaktır dansözdür bukelemun gibidir tek istedikleri iktidara yakın olmak nimetlerinden yararlanmak bu yüzden her kılığa renge girerler şeytanla bile işbirliği yaparlar kim inkar ederse dürüst değildir edepten mahrumdur t a p ası sıkan siyasi tarihine baksın ama en belirgin özellikleri tarikat cemaattır sorsan hem inkar eder hem iftiracıdırlar cemaatle ilgisi olmayan esnaf burda batar inkarcılar hadi saldırın siz gerçeğe düşmansınız işte size gerçeğiniz.

vatandas

02 Mart 2021 Salı 13:14

hayırdır baskan bazı menfaatların karsılanmadı heralde hangı partıdem teklıf geldı bızde ona gore bılelım

Harbi

02 Mart 2021 Salı 13:11

Gülüşüne kurban, iyi etmişsin...

Ispartalı

02 Mart 2021 Salı 12:55

İyi partimi milliyetçi? Feto, pkk, hdp. İle kolkola gezenler nasıl milliyetçi olur?

Ispartalı halklar

02 Mart 2021 Salı 12:44

Çok iyi olmuş.Iyi partiyi fetocular kurdu,her şey ortada.Bir kere bile fetocuları eleştirmediler.Çok iyi olmuş başkan.Siyaset hayatın da başarılar..

Esnafff

02 Mart 2021 Salı 12:38

İyi parti ile bu yola girmesi zaten yanlıştı.iyi partiden ayrılmasıda partiye birşey kaybettirmez.

İnce ince

02 Mart 2021 Salı 12:33

İnce ince bir rüzgar mi esiyor inceden inceye

Vatandaş

02 Mart 2021 Salı 12:08

işte şimdi yanlıştan döndün.

Duman

02 Mart 2021 Salı 12:02

Çok kızacaklar ,erken olmadı mı biraz.Tek amaç iktidar olunca bütün prensipler, kırmızı çizgiler unutuldu da ondan bu parti bu hale geldi.İlkeler rafa kaktı

Burak

02 Mart 2021 Salı 11:57

Gökmen abi Kral adamsın sen. Sen yoksan bizde yokuz. Saygılar

Esnaf

02 Mart 2021 Salı 11:56

Sanki çok vardı da gereksiz haber

mehmet

02 Mart 2021 Salı 11:53

tapon malla dükkan açılmaz tapon adamlarla da siyaset yapılmaz. kısaca geçmiş olsun.iyi parti mitinglerinde destek verenlerin fetöden ihraç ve yakınları olsuğunu gördükten sonra söylecek başka bir şey kalmamıştır.partinin yörüngesi bellidir.

ACI GERÇEK

02 Mart 2021 Salı 11:50

Sayın başkan, Türkiye nin gerçekten yeni bir heyecan ve umuda ihtiyacı var. Artık bu kadro ile gitmediği aşikar ancak o heyecan ve umudun Isparta için şahsınız Türkiye için de iyi parti olmadığı da aşikar. Malesef böyle bir kadro da göremiyorum. Ak partinin 20 yılın sonunda geldiği kirlenmişlik ve umut vaat etmeme durumuna İyi parti, gelecek partisi ve deva partisi hemen ulaştılar . Tebrik ederim.

onur

02 Mart 2021 Salı 11:45

Sizin gibi onurlu bir insana yakışır bir hareket olmuş, tebrikler....Darısı CHP de ki onurlu dostlarıma... Saflarınızı netleştirin.

ayaktaki yolcu

02 Mart 2021 Salı 11:21

olar kaybeder gökmen bey kendini yerel seçimlerde ispatlamışdır.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR