27 Nisan 2024 Cumartesi

İYİ PARTİ TAM KADRO İLÇELERDE

İYİ PARTİ TAM KADRO İLÇELERDE

Isparta

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Özgür TANDOĞAN’ ın öncülüğünde tam kadro Keçiborlu ve Uluborlu Teşkilatlarını ziyaret etti. Keçiborlu’ da yapılan ziyarette Yerel Seçimler sırasında Belediye Başkan adayları ile ilçe teşkilatlarını göstermiş oldukları emek ve çabalarından dolayı kutlayan Özgür TANDOĞAN, İYİ Parti Keçiborlu İlçe Başkanı Rüstem BURUNKAYA ve Keçiborlu Belediye Başkan adayı İsmail DEMİR’ e plaket verdi. Ardından Uluborlu’ ya geçen İYİ’ leri Uluborlu Belediye Başkanı M.Aziz TUNA ve Uluborlu İYİ Parti İlçe teşkilatı karşıladı. Özgür TANDOĞAN, burada yapmış olduğu konuşmada;

Kendilerini güzel bir şekilde ağırlayan Keçiborlu ve Uluborlu İlçe Teşkilatlarına teşekkür ederek, “Atalarımızın  ders alınacak, ibretlik sözleri vardır, onlar geleceğimize ışık tutar. “ Birlikten Kuvvet doğar” özdeyişi de bunlardan birisi ve en önemlisidir. Bu teşkilatlarımızda ve toplumda birlik ve beraberliğin önemini ifade ediyor. Biz birlikte olduğumuz müddetçe İYİ’ yiz, bizlere bu programda eşlik eden canı gönülden çalışan tüm teşkilatlarımıza, Sayın Mustafa ŞİMŞEK’e, İYİ Parti İl Genel Meclis Üyemiz Sayın Sinan AYDIN’a, İl encümen üyemiz Sayın Ahmet AYDOĞDU’ya,Ayrıca yoğun programları dolayısıyla etkinliğe katılamayan ama her türlü desteği ve İYİ temennilerini ileten İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER’e, Hukuk ve Seçim İşleri Başkanımız Sayın Nuri OKUTAN'a, İYİ Parti Isparta Milletvekilimiz Sayın Aylin CESUR’ave Sayın Mehmet ERTEKİN ‘ e,kısacası tüm ekibimize ayrıca teşekkür ediyorum.” diyerek Belediye Başkanı M. Aziz TUNA ve İYİ Parti Uluborlu İlçe Başkanı İbrahim AYDOĞMUŞ’ a plaketlerini taktim etti. Özgür TANDOĞAN’ a İYİ Parti İl Teşkilatı, İlçe Başkan ve teşkilatları ile kurucu İl Başkanı Mustafa ŞİMŞEK’ in eşlik ettiği programa katılımın yoğun olduğu gözlendi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

BEN KİMİM

24 Eylül 2019 Salı 22:46

YORUMLARIMI.mahsustan SURİYELİ,SURİYE/BAYIRBUCAK ĞİBİ RUMUZLA YAZDIM.YORUMCULARIN,ne kadar kindar olduklarını tespit ettim.utanmak yoksa YAPABİLECEK YOKTUR.YİNEDE ALLAH KORUSUN SURİYENİN DÜŞTÜĞÜ DURUMA VATANIM TÜRKİYE aynı duruma DÜŞMESİN. lakin SURİYEYE KİN kusanları RABBİM BİLDİĞİ ĞİBİ YAPSIN. YÜREK YOK Kİ.

Başkan Bastonu

24 Eylül 2019 Salı 21:47

Siz Isparta Bld. Başkanını desteklemeye devam edin. Ben de oy vermiştim ama şimdi seçim olsa kesinlikle oy yok. Önce böldünüz şimdi Belediye Başkanının yamağı oldunuz. Gerçek Ülkücüyüm diyen de ülkücüleri dışlamış ve ülkücü düşmanı Bld. Başkanını açıkça destekliyen psride olmaz. Ekip te çok zayıf zaten.

Mehmet

24 Eylül 2019 Salı 21:26

Isparta yüreğin varsa sen çektir

Isparta

24 Eylül 2019 Salı 18:53

Bi cacık olmaz.ancak fotoğraf çektirirler.

Mehmet

24 Eylül 2019 Salı 15:28

Arkadaş rumuzlu kelaynak. Sen gbi at gözlüğüyle oy kullanmaktansa bilinçli birşekilde meral hanımın neferleri olarak burdayız.

SURİYE/BAYIRBUCAK

24 Eylül 2019 Salı 15:02

ŞAYET,EĞER, BANA birğünbir tercih etmek MECBURİYETİ DOĞARSA. KİME KOMŞU OLURSUN,VEYA MEZARIN KİMİNLE YAYANA KAZILSIN TERCİH EDERSİN MECBURİYETİ DOĞARSA ne MEZAR NEDE KOMŞU OLURUM. ip le

Arkadaş

24 Eylül 2019 Salı 12:30

Bu avarel’de kendini birşey zannetti, chp ve demokrat parti oylarıyla kendini darı anbarında görüyor. Bittiniz farkında değilsiniz

BİRKAN ÖZMEN

24 Eylül 2019 Salı 10:40

İNANKİ BU KADAR GÜZEL TAPLOYU Bİ ARAYA GETİREN İL BAŞKANINA TEŞEKKÜRLER HEP GÖRMEK İSTEDİGİM TABLO BUDUR.

Alim soysal

24 Eylül 2019 Salı 10:38

iyi insanlara selam olsun,düzgün kişiligiyle sorunlara yakınen vakıf olması nedeniyle iyi parti il başkanlığı koltugunda önümüzdeki seçim sürecinde tekrardan özgür Tandoğan ı görmek isterim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR