18 Nisan 2024 Perşembe

KABİNE TOPLANTISI SONRASI ERDOĞAN’DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR

KABİNE TOPLANTISI SONRASI ERDOĞAN’DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR

Isparta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının başından beri tedbirler ve hastalara verilen hizmetler bakımından küresel çapta örnek gösterilen ülkeler arasında yer aldığını ifade eden Erdoğan, "Kafe ve restoranların denetimi sıklaştırılacaktır. İzolasyonda olan kişilerin kurallara uyup uymadıkları daha yakından takip edilecektir. İl bazında 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ulaşım saatlerinde sınırlama yapılabilecektir. Maske ve mekan denetimlerinde uygulanan cezaların bazı kamu kurumlarında yapılacak işlemler öncesi ödenmiş olması mecburi hale getirilecek’’ dedi.

Erdoğan sokağa çıkma yasağına değinmedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VATANDAŞIN BİRİ

25 Eylül 2020 Cuma 02:54

yunanın pambuklar geldimi iyi bakalım....mavi vatan diye cazgırda ondan sonra yunandan pamuk ithal et damatta dünya ikincisiyiz desin ****ınbabası türkide sadece egede l58 ton pamuk hasadı beklerken sebep nedirki yunandan pamuk almak daha çukurovanın pamugu hasad olacak allahaşkına bu nasıl ekonomi işidir bu ülke nasıl uçuyor düzlükte vs diyorlar hala sokaga çıksan nolur çıkmasak her yer virüs artık tek garantli yer saray günde 3 kez test oluyorlar

Hüseyin

22 Eylül 2020 Salı 12:59

Sayın başkan başta sizin vekilleriniz uymadı madem yadak vardı kocaeli milketvekiline içişkeri bakanı bir yaptırım uyguladımı milketi toplayıp bekefşye başjanları dahil ıspartada vekil düğün yaptı. Bunlara ceza kesildikten sonra vatantaş haklı olsun. Herjes tetbir almak zorunda sayın başkanımız.

Vatandaş rıza

22 Eylül 2020 Salı 11:27

Cumhurbaşkanım dolar 8 liraya euro 9 liraya dayandı. Virüs bahane ekonomi şahane. Ekonomik çöküşü gizlemek için şu virüs işi iyi bahane oldu. Avuç kadar peynir 20 lira olmuş sorana korona var dersiniz.

İşçi.

22 Eylül 2020 Salı 08:22

4 D sağlık çalışanı olarak ek ödeme konusunda ayrımcılık yapıldı... Ama kovid ayrım yapmıyor. Hastane içinde herkes risk altında sadece doktor değil. Hak hukuk eşitlik adalet nerede?

Önce maske

22 Eylül 2020 Salı 07:10

En önemlisi müzik virüsler böyledir çalgısız yaşayamaz ölürler..

SON ampul BÜKÜCÜ

22 Eylül 2020 Salı 00:44

Attım yalanı seviyim inananı.hamdolsun dünya lideriyiğğ Avrupa Bizi kıskaniyi hülooooooooo

VATANDAŞIN BİRİ

21 Eylül 2020 Pazartesi 23:53

şu 65 yaşlarda herşeyin sorumlusu bunlar valla :) geri kalan mis bide nafa ödemeleri kesilmiş coronoya sebepmi oluyorduki hele kafedeki müzik olcek şeymi coronoya davet ama turist gelsin ruslar gelsin plajlar dolsun bişi olmaz ekonomi çarkları döndün demi ama damat müjdeyi verdi ihraçatta dünya 2 cisi olmuşuz ay ya saman bile ithal ederken ne ara uçtuk biz yaw

:):(:):(:)

21 Eylül 2020 Pazartesi 21:19

Yaaaaav heeee heeeeeeee

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR