26 Nisan 2024 Cuma

KAMYONET ÜÇ TEKERLEKLİ BİSİKLETE ÇARPTI 2 YARALI

KAMYONET ÜÇ TEKERLEKLİ BİSİKLETE ÇARPTI 2 YARALI

Isparta

Şarkikaraağaç’ta meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kaza saat 17:30’da Şarkikaraağaç-Beyşehir karayolu Çaltı köyü yol ayrımında meydana geldi. Hasan Mete (49) idaresindeki 42 BIH 54 plakalı kamyonet aynı yönde seyir halinde giden Selahattin Coşkun (63) idaresindeki elektrikli üç tekerli bisiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle Selahattin Coşkun ve yanında bulunan eşi Hatice Coşkun (60) yaralandı. Çarpan araç ise kaza yerinden 100 metre ileride bir evin bahçesine girerek durabildi. Kazayı gören vatandaşlar 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk tedavisinin ardından yaralılar Isparta'daki çeşitli hastanelere sevk edildi. Öte yandan kamyonet sürücüsü ise jandarma ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere karakolu götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber-Foto: Hasan Uğur - Şarkikaraağaç

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Antispartan

23 Mayıs 2019 Perşembe 22:39

Adama sormazlar mı körmüsün hemserim diye. Sormazlar işte. Telefonla konuşmak için 50 liraya kablosuz kulaklık var piyasada ama onlada whatsapp tan manitaya mesaj atamıyorsun işte.

somalili

23 Mayıs 2019 Perşembe 17:48

şehir hastanesinde çalışan acil uzmanı dr. ahmet yunus hatipten allah razı olsun. bizimle çok ilgilendi. yabancı ülkeden geldim burda şifa buldum

Yakup Şevik

23 Mayıs 2019 Perşembe 13:36

Geçmiş olsun Allah acil şifa versin

Abdullah Buğday

23 Mayıs 2019 Perşembe 09:30

MUHTEMELEN TELEFONLA MEŞGULKEN ÖNÜNDEKİ GARİBANI FARK ETMEMİŞ ANLAŞILAN. HEP AYNI HATA

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR