29 Mart 2024 Cuma

KANSER HASTASI İNTİHAR ETTİ

Nurettin ARKAN/YALVAÇ- ISPARTA'nın Yalvaç ilçesinde 3 yıldır akciğer kanseri tedavisi gören emekli uzman çavuş 79 yaşındaki Ali İhsan Doğruer, evde tüfekle intihar etti.

Isparta

Yalvaç'a bağlı Kaşhacıbey Mahallesi'nde oturan emekli uzman çavuş Ali İhsan Doğruer, dün torununu 'lazım olur' diyerek tüfeğe fişek almak için çarşıya gönderdi. Torununun getirdiği fişeği alan Ali İhsan Doğruer, iddiaya göre başka bir odaya geçerek av tüfeğiyle başına ateş edip intihar etti. Sesi duyan yakınlarının kan içinde bulduğu Ali İhsan Doğruer'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Savcının incelemesinin ardından Ali İhsan Doğruer'in cenazesi otopsi için Yalvaç Devlet Hastanesi morguna konuldu.

Olayla ilgili soruşturma sürerken Ali İhsan Doğruer'in torunu polise verdiği ifadede şunları kaydetti:

"Ben istediklerini alıp geldikten sonra diğer odaya geçmek istediğini söyledi. Yardım ederek odaya götürdüm. Bana 'git bir sigara iç' dedi. Babaannem diğer odadaydı. Ben evin terasına çıkıp sigarayı yakmıştım ki içeriden 1 el silah sesi duydum. İçeri girdiğimde dedem kan içinde yatıyordu. 112'yi arayarak haber verdim ama yapılacak bir şey kalmamıştı" dedi.

Yakınları Ali İhsan Doğruer'in 3 yıldır akciğer kanseri tedavisi gördüğünü, son zamanlarda ağrılarının arttığı ve sürekli "Benim az bir ömrüm kaldı" dediğini aktardı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

evetıspartayasanacakyer

26 Kasım 2017 Pazar 23:27

hergün bir intihar ısparta yasanacak yer yersen ...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR