25 Nisan 2024 Perşembe

KARACAÖREN İÇME SUYU ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE GEÇİYOR

KARACAÖREN İÇME SUYU ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE GEÇİYOR

Isparta

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Sıvı Atık Tesislerinin yenilenme çalışmalarını bir an önce sonuçlandırmak istediklerini belirterek; “Zira, Karacaören içme suyu 2023’te Antalya Büyükşehir Belediyesine geçiyor” dedi.

Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz Ekim ayı olağan ilk toplantısında konuşan Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Sıvı Atık Tesislerindeki sorunu bir an önce sonlandırmak istediklerini belirterek, şuanda arıtmadan veya kısmi olarak arıtılarak gönderilen suyun gittiği Karacaören Barajı için de önemli açıklamalarda bulundu.

BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN; “YOĞUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ”

Başkan Başdeğirmen; “Sıvı Atık Tesislerimizin bir an önce etkili bir şekilde çalışma yapması için büyük çaba harcıyoruz. Bu konuda en doğruyu bulmak için teknik çalışmamız oldu. Kayseri’deki tesisi gezdik. Müthiş bir arıtma tesisi. Bilgi aldık. Projelerimizi sunmuştuk. Çalışmışlar hakkına bize brifing verdiler. Belediye Başkanımız bize eşlik etti, yardımcı oldu.

“KARACAÖREN İÇME SUYU 2023’TE ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE GEÇİYOR”

Oradan Konya’ya geçtik ve Konya Belediye Başkanımızın misafiri olduk. Sıvı Atık Tesisleri konusunda istişare ettik. Biz de tesislerimizi revize etmek istiyoruz. Zira, 2023’de Karacaören içme suyu Antalya Büyükşehire geçiyor. Fosfor ayrımı isteniyor. Yeni cihazlar gerekiyor. Cihazlar çalışmıyor. Yenilmek zorundayız. Arazi içinde eskiyi yenilemek ve 2035’e kadar yeterli olması için çalışacağız. Çözüm odaklı bir çalışma içindeyiz. İnşallah projelendirip başlamak istiyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

KEMERLİ

12 Ekim 2020 Pazartesi 14:12

BAS BAS BAĞIRIYORUZ EĞİRDİR GÖLÜ BİTİYOR DİYE.BİRDE MARİFET GİBİ ÇIKIP ANTALYA BÜYÜKŞEHİR DİYOR.MENDERES TÜREL ZAMANINDA TEMELLERİ ATILAN BİR PROJE VE ÇANAK TUTAN ISPARTA SİYASETİ. KARACAÖRENDE SU AZALINCA ANTALYA GÖNDER DİYECEK EĞİRDİRİN KAPAKLARI AÇILACAK MECBURİYETTEN. OLMAZ OLSUN SİYASET.SİYASET YAPANLARADA YAZIKLAR OLSUN.

gecmesin

12 Ekim 2020 Pazartesi 13:12

suyu vermeyelim daha önce ki chp li valinin kazıgı bize...

Gençali

12 Ekim 2020 Pazartesi 11:41

yarın inşallah antalya büyük şehir belediyesi demez karaca ören barajında su bitti kovadayı açında eğirdir gölünden baraja su aksın diye. bugün karaca ören barajının içme suyu kullanım hakkını alan otomatikmen eğirdir gölünün kullanım hakkını alır. bitmeye yüz tutmuş göl iyice çekilir artık. bu benim fikrim.

Doğrucu Davut

12 Ekim 2020 Pazartesi 08:39

oo başkanım ne güzel işler yapıyorsun,karacaören barajını chp yönetimindeki bir belediyeye teslim ettin;acaba nasıl bir Ak partilisin?????ben şokkkk

Sbt

12 Ekim 2020 Pazartesi 08:17

Bir suyumuz vardı bir de belediye yönetimi, su gitti şimdi sıra belediyede. Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlayıverin de olsun bitsin. Bu ne demek yahu? Dünya su için savaşıyor bizim mahalle eliyle gel vereyim diyor. Üstelik arıtma tesisimizin eksikleri varmış tamamlayacaklarmış öyle vereceklermiş. İyi ki veriyoruz suyun kontrolünü yoksa böyle bir eksiklikten insanların haberi bile olmayacakmış. Yazık. Bundan sonra hepimiz Antalyalıyız inşaellah

Ispartalı

12 Ekim 2020 Pazartesi 06:22

Arkadaşlar resmi kurum var DSİ genel müd. mevlüt Aydın Hemşerimizin sitesine girin Türkiye genelinde kaçtane son teknoloji hem su arıtma hem pissu arıtma yapmıştır neden kamudan bunların yapılması istenmiyor Anlamış degilim. Sakın para yok demeyin ÇİMLERİ Sulayıp bicmeyi durdurun güzellik yarışması yapmayın. musrüf ten kaçının.

Yardımsever

11 Ekim 2020 Pazar 23:29

manavgat şelalesi boşa akıyor,Antalyaya içme suyu olur ,karacaoren suyu okadar kaliteli değil.

Yanlış yerseçimi

11 Ekim 2020 Pazar 21:31

Mevcut tesis içerisine yatırım yapmak malesed bu koku sorununu kesin olarak çözmez çünkü şehir merkezine sadece 3 km. Doğudan esen bir rüzgarda koku olduğu gibi şehre gelecektir. Madem yeni yatırım gerekiyor, en doğru yer sav kasabasının alt kısmında dereboğazı istikametinde bir yere son teknoloji ve yüksek kaoasiteli bir tesis kurmak kesin çözümdür.

Akagündüz

11 Ekim 2020 Pazar 20:55

İşte oldu,sürekli dile getirdim ONCA SU KAYNAĞI VARKEN ANTALYA BORU DÖŞÜYOR KARACAÖRENE diye.Kimse ilgilenmedi.İnşaallah sıkıntı yaşamayız

umutsuz

11 Ekim 2020 Pazar 19:40

tabakhane de kıl tüy deri yakmalar devam ediyor.. 3-5 kişi için tüm ilin içine ediyorsunuz tebrik ederim. devame ediceklerse kokusuz olacak şekilde filtre sistemi kurulması zorunlu hale getirilmeli.

Ademoğlu

11 Ekim 2020 Pazar 19:22

Çandır köyündeki balıkçıların kirlettigi baraj suyu ne olacak???

Halk

11 Ekim 2020 Pazar 18:14

Bu vasıfla inşallah Isparta Antalya’nın ilçesi olmaz köy yaptın Isparta’yı geldin geleli

Etme eyleme

11 Ekim 2020 Pazar 14:33

Masrafı niye sen yapıyorsun Başkan?Antalya Büyükşehir Belediyesi yapsın fosfor ayrımını.Niye Ispartalının parasını çarçur ediyorsunuz?

Esnaf

11 Ekim 2020 Pazar 14:18

Afiyet olsun bizim ****lu su

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR