23 Nisan 2024 Salı

Kargı tüneli çıkışında kafa kafaya çarpıştılar

Kargı tüneli çıkışında kafa kafaya çarpıştılar

Isparta

Isparta Antalya karayolunda iki araç kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucu 4 kişi yaralandı.

Son dakika haberine göre Isparta Antalya Karayolu üzeri Kargı tüneli çıkışında iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Olay yerine 112 acil servis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalesinin ardından Antalya’ya hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Allah rahmet eylesin

19 Ekim 2021 Salı 21:54

Tünel çıkışında kaza yapabilmek için sollama yapmak gerekir. O hatalı sollamayı yapanı da çok pis yapmak lazım. Noldu vardın mı şimdi erkenden gideceğin yere? Adam gibi şeridinde gidenin şimdi suçu neydi? Şükür bu kazada ölüm yok ama hatalı sollama yapıp vefat eden oldu mu, inanın üzülemiyorum.

Artik yeter ya

19 Ekim 2021 Salı 15:23

Yazik günah bu yollar da hangi canlar giiti gidiyor yaralanmalar maddi hasarlı oluyor çok mu zor Antalya lsparta ve konya lsparta yollarını yapması

İskender GÜÇLÜ

19 Ekim 2021 Salı 14:23

O yolun ilkel kaldığınınnesini beğenmiyor arkadaşlar anlamak zor. Kabul etmeliyiz ki Isparta Antalya yolu ile Isparta Konya yolları hem Türkiyemize hem Ispartamıza yakışmayacak kadar İLKEL kalmıştır maalesef

Ispartalı

19 Ekim 2021 Salı 10:19

Orada ben ve ailem de kaza yaptık ve çok şükür rabbim çocuklarımı bana bağışladı ben bunlara hakkımı helal etmiyorum

İskender GÜÇLÜ

19 Ekim 2021 Salı 09:16

Yorumu beğenmeyince güvenlik kodu hayalı demek Isparta Antalya ve Isparta yollarının İLKELLİİNİ ortadan kaldırmıyor maalesef o da sizin ilkelliğiniz….

Partizan

19 Ekim 2021 Salı 09:10

Ak Parti seçimi kaybederse mevcut vekil ve il yönetimi yüzünden kaybedecek. Bunlar iş yapmayan, sürekli adam kayıran, cebini dolduran, kavgacı, milletin sorununa ve sesine duyarsız, sadece yardakçıların yalakalıklarına açık. Devletin kasası dolu iken şu yolları yapmadınız şimdi de milletin canından bezdiriyorsunuz. Olan Reise oluyor sizin gibilere güvenip yetki verdiği için.

Yol yabtı

19 Ekim 2021 Salı 07:48

Yol yaptı diye övünenler asıl bu tehlikeli köy yolundan bozma yola neden yol yapılmıyor diye sorgulasınlar bir kerecik anlasınlar artık akpnin kendileri para kazanmak için paralı yollar yaptığını hadi bu antalya yolunu yapsınlarda görelim halkı düşündüklerini ama nerdee

Siyah Sancak

19 Ekim 2021 Salı 07:40

Mmm Her kazada kimler hatırlanıyor acaba. Seçimler geliyor. Bi kere daha vaad etsek tutar mı acaba. Mmm evet evet tutar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR