20 Nisan 2024 Cumartesi

KARS VALİSİ YAPTI, GÖZLER ISPARTA VALİSİNDE

KARS VALİSİ YAPTI, GÖZLER ISPARTA VALİSİNDE

Isparta

Kars Valisi Türker Öksüz, kentin Bal liginde mücadele eden ve maddi sıkıntılar yaşayan Kars Spor’a 150 Bin TL maddi destekte bulundu. Bu haber Ispartaspor yöneticileri ve taraftarlarında ilgi odağı oldu. Yine aynı ligde yani Bal Liginde mücadele eden ve son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Ispartaspor’da maddi sıkıntı yaşıyor. İdareciler ve taraftarlar, Kars Valisi gibi Isparta Valisinden de böyle bir girişim bekliyor.

Kars Spor’da aynı Ispartaspor gibi kötü günler geçiriyor. Kulübün imdadına ise Kars Valisi Türker Öksüz yetişti. İlk etapta 150 Bin TL destekte bulundu. Ayrıca Kulüp yöneticileri ile takıma katkı sağlamak için toplantılar düzenliyor.

Bu haber ise Isparta’da büyük ilgi uyandırdı. Ispartasporlu yöneticiler ve taraftarlar bir destekte Isparta Valisinden bekliyor. Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan ancak hem iç saha hemde deplasmanda maddi sıkıntılar yaşayan Ispartaspor’a validen bir müjde bekleniyor. İhbar hattımıza onlarca istek ve talep geliyor.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandanlık durumu

14 Kasım 2019 Perşembe 10:51

Ispartaspor; karakteri ile adam olamayıp da kendini iki kare fotoğrafla saydırmaya çalıştığı kişilerin bulunduğu bir yer. Türkiye'de 450 civarındaki takımlardan biri. Onlar da bir şey olmayacağını biliyor da bazı garibanlar bunları bilmediği için bişey sanıyorlar.

Ali Riza

14 Kasım 2019 Perşembe 10:19

Vali Bey direkt takimi ligden çekmeli.Bu isler devlet eliyle halkın parasıyla olmaz.Bu takıma harcanan parayı İsparta halkına hizmette kullanırsa iste halk adami,halkın valisi derim.

süleyman adıgüzel

13 Kasım 2019 Çarşamba 20:35

AOY HAYIR KARDEŞİM ÖZEL İDARENİN BÜTÇESİNDEN VERİYOR KİM VERİR BUNU YARIN TAYİN OLUP GİDECEK NİYE VERSİN BU PARAYI CEBİNDEN VALİLER NE YAPIYORSA HEPSİDE ÖZEL İDARE BÜTÇESİNDEN İÇTİKLERİ SUYA KADAR BAYRAMMI GELİYOR Bİ HAFTA MUHASEBECİLER ÇİKOLATACI TATLICIDAN FİAT ALIRLAR ONAYLANIR ÖZEL İDARE ÖDER....BAYRAM ŞEKERİNİ BİLE DEVLET ALIYORDA BUNUMU VERECEKLER GÜLDÜRMEYİN....

VATANDAŞIN BİRİ

13 Kasım 2019 Çarşamba 20:32

bu paralar ceplerinden falan ödenmiyor özel idere bütçesinden ödeniyor duyanda valinin cüzdandan çıktı sanıyor ya bu valiler konakta yaşar herşeylerini özel idare alır bayram gelir çikolata kahve eker vs vs hepsini özel idare alır vali çocuk yuvasında şunu dagıttı bunu sevindirdi kardeşim benim babam özel idere muhasebe md.idi bunların hepsini özel idare bütçesinden alınır valiler hazır eve gelirler mutfakra aşçılar biri banyo fayansı degştitir öbürünün eşi gelir oda onu begeenmez degiştirir

Semih

13 Kasım 2019 Çarşamba 16:38

Yönetimdeki arkadaşlar boy boy resim çektiriyorlar havasını atıyorlar. Kaç para vermişler açıklasınlar. Başkaların üzerinden kurban kesmesinler. Yönetici arkadaşlar arasında toplasınlar. Önce kaç para vermişler açıklansın

adem

13 Kasım 2019 Çarşamba 15:13

Yaşlanmış olan yönetim istifa etsin. Bak o zaman takımı tutabiliyorlar mı? Dedeleri doldurmuşlar, bize fırsat vermiyorlar.

Ne yardımı

13 Kasım 2019 Çarşamba 12:17

Halkın parasını sayın valimizin zayii etmez gerekli gerçekten lazım olan yere kullanır 200 kişi maça gidecek diye 250 bin kişinin hakkını yedirirmi Sayın Valimiz Ayrıca yaptığınız haber hiç ilgi uyandırmadi boş haber

ahmet yücel

13 Kasım 2019 Çarşamba 11:59

bence ısparta valisi boş işlere yatırım yapmaz . bence 150 bin tl ye ceviz fındık fıstık zeytin tohumları alır fidan dikim sezonu ıspartalıya fidan diktirir.

Halk

13 Kasım 2019 Çarşamba 11:10

Vali bey cebinden mi ödüyor 150 bin TL'yi. Ben Ispartaspor'a destek vermek istemiyorum hatta Ispartaspor'un ne yaptığı umrumda bile değil. Birinci mi olmuş sonuncu mu olmuş. Futbol en iyi uyuşturucudur, devletin bir kuruşu şu futbolcuların cebine girerse ben kendi payıma düşeni helal etmiyorum. Bana ne ya Ispartaspor'dan millet geçim derdinde, çoluğunu çocuğunu okutamıyor Ispartaspor'a yardım yapılacakmış. Çok da umrumdaydı. Vermek isteyen varsa gitsin versin çoluğunun çocuğunun rızkını.

tunç48

13 Kasım 2019 Çarşamba 11:05

valinin işi gücü yok mu arkadaş ya. ülkede sıkıntı var, ekonomi toparlanmaya çalışıyor, kulüp yöneticileri çıkmış bu siteye haber yaptırıyor, akıllarınca baskı kurmaya çalışıyorlar. sayın valim, o 150 bin lirayı eksiği çok fazla olan okullarımıza yapmalısınız. bilhassa kırsal kesimlerde kalan okullarımıza. 3-5 kişiye mi yarasın yoksa ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza yarasın o para

spam

13 Kasım 2019 Çarşamba 10:17

ŞARK KURNAZI rumuzlu arkadaş söylediklerinin sonuna kadar katılıyorum. O kadar doğru tespitlerde bulunmuşsunuz ki, saygıyla eğiliyorum.

Sadece Futbol mu

13 Kasım 2019 Çarşamba 09:59

Isparta da spor sadece Ispartaspordan mı oluşuyor. Diğer branşlara niçin ilgi alaka gösterilmiyor. Spora ayrılan ödeneklerin çoğunluğu Isparta Spora aktarılıyor ama ortada hiç bir başarı yok. Bizlerde ferdi branşlarda yılda cebimizden 5-10 bin TL verip çocuklarımızı maça gönderiyoruz. Vali Bey biraz da ferdi sporlara yönelsin. Isparta da ferdi branşlarda her yıl bir sürü milli sporcu çıkar göreceksiniz.

Sadece Futbol mu

13 Kasım 2019 Çarşamba 09:52

Ispartayı sadece futbol mu temsil ediyor. Şu Ispartaspor için harcanan paralara yazık. O yatırımları diğer branşlara yapsaydınız şimdi kaç tane milli sporcu çıkmıştı Ispartadan. Yazık o paralara......

galip

13 Kasım 2019 Çarşamba 09:45

Yönetimde bulunan çol çocuktan fırsat bulamıyor bence zenginler yada muhatap olmamak için bulamıyorlar gibime geliyor, vali beyle iki muhabbet ettiniz hemen 150 bin liramı istiyonuz.Olmaz arkadaş olmuyorda iki uyduruk takımı yendik bahar havası kısa sürer yine kulis hoca gitsin başkan gitsin başlarlar..

adnan

13 Kasım 2019 Çarşamba 09:40

Uğur tarakçı dan isteyin parayı madem yazganın ve yönetimin sıkıntısı var o bulur video klp çeker halleder..

Ali

13 Kasım 2019 Çarşamba 09:21

ıspartanın takımı amatör ligde hem de yıllardır

Ispartalı

13 Kasım 2019 Çarşamba 09:17

Siz hiç gazetecilerin bir yere yardım ettiğini gördünüz mü? Vali para versin. Kimin parasını veriyor. Cebinden verirse beni ilgilendirmez. Devletin kasasından verirse hakkım haram olsun.

Vatandaş G

13 Kasım 2019 Çarşamba 09:16

Sayın Vali bu tuzağa düşmez onlar giderken sayın vali geliyordu. Yöneticiler sağda solda surda sunum var burda bunun var diye hava atiyorken. Valiyi gaza fetirneyi düşünüyorlar. Bir takım, o şehre katma değer yaratmıyor da kapatılması gerekir.

Şark kurnazı

13 Kasım 2019 Çarşamba 08:33

Şehrin vergi rekortmeni (!) bir sürü iş adamı var, akşam yemeği yemeye Antalya'ya gideninden tut ne ararsan var. Vali beyin üzerine oynamayın. Vali beye gelene kadar elini taşın altına koyması gereken bir sürü insan var. İhbar hattınıza gelen istek ve talepleri yayınlayın da görelim. Davraza giren araçlardan Ispartaspora toplanan paralar ne oldu onu bir sorgulayın.

AOY

13 Kasım 2019 Çarşamba 08:29

vali bey kendi cebinden veriyorsa versin. milletin parasını çar çur etmeyi bırakın.

İşsizim işim yok...

13 Kasım 2019 Çarşamba 01:51

Isparta spormuş hıh.Yesinler sizin sporunuzu buradan Sayın Vali Bey'e sesleniyorum ; sakın böyle bir hata yapmayın gidin garibanları besleyin...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR