19 Nisan 2024 Cuma

KAZADA ÖLEN ÖĞRENCİYE VEDA

KAZADA ÖLEN ÖĞRENCİYE VEDA

Isparta

Dün akşam saatlerinde bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Öğrencisi 20 yaşındaki Serap BOZKURT bugün okulunda yapılan törenin ardından memleketi Mardin Kızıltepe'ye uğurlandı.

Kendi halinde sessiz ve efendi kişiliği ile okulda ve kaldığı yurtta tanınan Serap'ın olay günü sabah-öğlen ve akşam yemek fişini kullanmadığı, gündüz dişini çektirdiği çarşıya ise ilaç yada yemek yemek için gitmek istediği ortaya çıktı.

Eğirdir Kemik Eklem Hastanesine gelen ailesinin yanı sıra  Öğretmenleri, öğrenci arkadaşları Serap'ı son yolculuğunda yalnız bırakmadılar. Eğirdir Emniyet Müdürü İsmail KARASAKAL, Hastane Yöneticileri Serap'ın morgtan çıkarılması ve meleketlerine gönderilmesi esnasında yardımcı oldular. Cenaze morgtan çıkarıldığı esnada annenin feryadı yürekleri dağladı. Baygınlık geçiren annesi hastanede uzun süre tedavi altında tutuldu. Babası, Annesi Amcası ve yakınları Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulunda düzenlenen ve helallik alınan töreninin ardından kızlarının cenazelerini alarak toprağa verilmek üzere Mardin Kızıltepe'ye hareket ettiler.

Okuldaki tören esnasında Serap'ın bazı öğrenci arkadaşlarının baygınlık geçirdiği, onu tanımayan arkadaşlarının dahi gözyaşlarına hakim olamadıkları görüldü. Okumak için Eğirdir'e gelen Serap BOZKURT'un cenazesi işte bu görüntülerle okul bahçesinden gözyaşları ve sessizlik arasında ayrıldı. Serap'ın kaldığı yurttaki yatağına ise arkadaşları çiçekler bıraktı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

sosyolog32

10 Ekim 2018 Çarşamba 17:06

Mevlam sabırlar versin. Hüküm Allahındır. Allah rahmet eylesin. Hayat böyle bir şey okuyorsun sağlıkçı olayım topluma faydalı olayım vs. dileğiyle bir bakıyorsun ölüm yetişiyor. Gerçekten üzülecek ağır bir imtihan.. Allahım yakınlarına sabırlar ihsan etsin...

güler diyarı

10 Ekim 2018 Çarşamba 14:50

allah rahmet eylesin. sayın sürücüler insanımıza sahip çıkalım.yayaların geçiş güzergahalarında sürat yapmayalım .yazık oluyor evlatlarımıza .geleceğimiz için ayağımızı gazdan çekelim.sürat değil saygı olsun.bu çocuklar hepimizin.

Doğan

10 Ekim 2018 Çarşamba 07:47

Allah rahmet eylesin tum sevenlerine en başta anne ve babasini baş sağliği diliyorum

Uğur

09 Ekim 2018 Salı 16:16

Allah rahmet eylesin sevenlerine sabır versin mekanı cennet olsun

Isparta

09 Ekim 2018 Salı 15:40

Rabbim rahmet eylesin, Âilesine ve sevenlerine Sabrı cemil ihsan eylesin. Hepimiz çok üzüldük yavrumuza, ne umutlarla okumak için yola çıkan bütün yavrularımızı rabbim hertürlü kaza belâdan muhafaza eylesin.Âmin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR