19 Nisan 2024 Cuma

KEÇİBORLU HALK BANK ŞUBESİ AÇILDI

KEÇİBORLU HALK BANK ŞUBESİ AÇILDI

Isparta

Halk Bankası Keçiborlu Şubesi açıldı.

TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak ve 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural'ın girişimleri sonucunda ilçeye Halk Bank Şubesi açıldı.

Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak'ın banka için yer temini oluşturması ve bütün imkanlarını seferber etmesiyle başlanılan süreçte mutlu sona gelindi. Keçiborlu ile birlikte Senirkent ve Uluborlu ilçelerinde yaşayan vatandaşlarında kullanabileceği banka bugün açıldı. Açılışa Keçiborlu Kaymakamı Okan Leblebicier, Halk Bank Antalya Bölge Koordinatörü Mikail Özdemir, daha önce Antalya Bölge Koordinatörü olan şuan İzmir Bölge Koordinatörü olan Rıfat Ertuğkoç, Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, 6. Bölge Birliği Başkanı Kooperatifi ve çok sayıda davetli katıldı.  

6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, Halk Şubesi'nin açılmasında Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak'a teşekkür ederek, "Bizim kadar onun da emeği çoktur. Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç' beye de teşekkür ediyoruz. O bölgemizde Halk Bank yoktu. Keçiborlu, Uluborlu, Senirkent bu bölgemize de hayırlı olsun" dedi.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ŞAMİL BASAYEV

10 Ekim 2018 Çarşamba 00:00

NE ALAKA? OBJEKTİF RUMUZLU? BAK GİT BAŞKA İLÇELERE SOKAKLARI BOK İÇİNDE, ATM İLE HİZMET STANDARTI MI ARION? HER İLÇEDE ŞOK VAR, MUHALİF OLCAM DİYE KENDİNİ KOMİK HALE SOKMA

Objektif

09 Ekim 2018 Salı 17:15

Gerçi yayınlamazsınız ama, bizim Uluborlu'da banka olarak sadece Ziraat Bankası var, iş bankası ATM 'si vardı o da kaldırıldı. Başkanımız muhteşem çalışıyor, Mesela A101 vardı ama ŞOK marketi getirdi. Siftah yapamayan esnafta eve giderken ŞOK'a giriyor. Çıraklık ve kalfalık dönemi neyse Ustalık döneminde uçurdu Uluborluyu. Uçurduuuuuu.

SERKAN SAĞLIK

08 Ekim 2018 Pazartesi 15:07

HELAL BAŞKANIM İLÇEN İÇİN HERŞEYİ YAPIYORSUN... TEBRİKLER

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR