29 Mart 2024 Cuma

Kendisini Jandarma Komutanı olarak tanıtan dolandırıcı yakalandı

ISPARTA'DA M.D. isimli şahsı telefonla arayarak kendisini Jandarma Komutanı olarak tanıtıp, para ve ziynet eşyası dolandırıcılığı yapan şüpheli O.S, jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. O.S'nin ayrıca 4 farklı dolandırıcılık olayından arandığı tespit edildi.

Isparta

Kentte sabit ev telefonlarını arayarak kendisini Jandarma Komutanı olarak tanıtan şüpheli O.S'nin yakalanması için yakalanması için Jandarmanın dedektifleri olan Suç Araştırma Timi (JASAT) ve ilçe jandarma komutanlığı ekipleri koordineli olarak çalışma başlattı. Yapılan araştırmada Denizli ilinden Isparta'ya gelerek dolandırıcılık olayını gerçekleştiren O.S, olaydan sonra ticari taksi ile kaçtığı sırada operasyon sonucunda suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelinin üzerinde yapılan aramada 9 Bin lira, 3 adet bilezik, 5 adet yarım altın, 1 adet çeyrek altın ve 1 adet altın yüzük bulunurken, sahibi M.D'ye teslim edildi.

BİR ÇOK SUÇTAN ARANDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Ayrıca şüpheli O.S'nin Yalvaç İlçesi Özbayat Köyü'nde yaşayan A.Ö. isimli şahıstan 1030 EURO ve 5 Bin lira, Burdur Yeşilova'ya bağlı Güneyköy Köyü'nde yaşayan H.Ç. isimli şahıstan 2 adet 22 gram bilecek, 2 adet altın yüzük, 1 adet çift küpe, 5 adet yarım altın, 2 adet gram altın, 1 adet cumhuriyet altını, 3 adet çeyrek altın, Denizli ili Çivril İlçesi Savran Mahallesinde yaşayan M.T. isimli şahıstan 4 bin EURO, Uşak ili Karahallı İlçesi Delihıdırlı Köyü'nde yaşayan M.Y. isimli şahıstan ise 2 Bin 400 EURO ve 3 Bin 500 lira olmak üzere 4 farklı dolandırıcılık olaylarından da arandığı öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yüzbaşı

05 Mart 2021 Cuma 23:42

Siz önce gidin ülkeyi soyanları tutuklayın güzel polis abilerim milyar dolarları alaman bangalarına cukkalayanları tutuklayın canını yediklerim

....

05 Mart 2021 Cuma 23:42

Way bee.komutan.yakında terfi edermiş....

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR