20 Nisan 2024 Cumartesi

KONTROLDEN ÇIKARAK PARK HALİNDEKİ OTOMOBİLE ÇARPTI

KONTROLDEN ÇIKARAK PARK HALİNDEKİ OTOMOBİLE ÇARPTI

Isparta

Yedişehitler Mahallesinde kadın sürücünün kullandığı otomobil, sürücünün direksiyon hakimeyetini kaybetmesiyle park halindeki otomobile çarptı.

Kaza gece saatlerinde Hilmi Çakmacı caddesinde üzerinde seyir halinde olan 06 DD 9079 plakalı otomobili kullanan kadın sürücü, cadde üzerinde seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kontrolden çıkarak yolda park halinde bulunan 32 ABK 049 plakalı otomobile çarptı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, olay yerine gelen polis ekipleri kadın sürücüye alkol kontrolü yapıldı. Sürücünün alkolsüz olduğu tespit edilirken, araçlar çekici yardımıyla olay yerinden götürüldü.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

umutsuz

25 Eylül 2020 Cuma 13:02

yolları ıslatmayın yeter artık bu kazada yol ıslakmı bilmiyorum fakat ıspartanın tüm yolları ıslak bilinçli yapılıyor anladıgım kadarı ile ayıp... Ek olarak Şehir hastanesinin üstündeki kavşak dönel yapılmaya çalışılmış fakat ortadakinin gecmesini beklerken yenisi geliyor onuda bekliyorsun böyle saçmalık mı olur orası dönel olacak kadar geniş değil..

Ahmet

24 Eylül 2020 Perşembe 15:58

Öncelikle, daha önce de yazıldığı gibi "kadın sürücü" diye vurgulamak cinsiyetçidir, ayıptır. Burada sabah akşam kaza haberi görüyoruz. 100 kazadan birine bir kadın sürücü karışınca gözünüze batıyor heralde.. Öte yandan, kazanın nedenini bilmiyorum, ancak bırakın otomobil sürücülerini, iki tekerlekli araç kullananların bile gözü yolda değil, TELEFONda. Daha böyle çok kaza haberi okuruz. Son iki hafta içinde bu sebepten bir bisikletli aracıma çarpıyordu, bir mobilet de yaya iken bana çarpacaktı.

Semra

24 Eylül 2020 Perşembe 13:18

Herkese geçmiş olsun...diger kaza haberlerini yaparken "erkek sürücü" tanimlamasıni kullaniyormusunuz...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR