25 Nisan 2024 Perşembe

KORONAVİRÜSÜN ARDINDAN GELECEK EN BÜYÜK KRİZ GIDA OLACAKTIR

KORONAVİRÜSÜN ARDINDAN GELECEK EN BÜYÜK KRİZ GIDA OLACAKTIR

Isparta

İyi Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, Türkiye’deki tarım ve hayvancılığı değerlendirdi. Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel’in, “Bu süreçten sonra tarım ve hayvancılığa daha çok yönelmeliyiz” açıklamalarını değerlendiren İl Başkanı Tandoğan, “Biz bunu sürekli dile getirirken bizi dinlemediler.  Koronavirüsün ardından gelecek en büyük kriz gıda olacaktır” dedi.

Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel’in, “Koronavirüs sürecinden sonra tarım ve hayvancılığa daha çok yönelmeliyiz” açıklamalarını değerlendiren İl Başkanı Tandoğan, Biz bunu sürekli dile getirirken bizi dinlemediler.  Ancak, koronavirüsün ardından gelecek en büyük kriz ise gıda olacaktır” dedi. Tandoğan,  “Geçen günlerde AK Parti milletvekili Recep Özel’in bir açıklamasını okudum hoşuma da gitti diyor ki bundan sonra tarım ve hayvancılığa vatandaş olarak daha çok ehemniyet vermemiz lazım dedi. Biz muhalefetiz ama bunu çoktan beri dile getirirken biz bu günleri belki hayal bile etmedik koronavirüsünü dahi düşünmemişken bizim ülkemizde hayvancılık dibe vurdu, tarım dibe vurdu bakın siz buğdayınızı arpanızı bir yığın mahsulünüzü soğanınızı, sarımsağınızı, patatesinizi dışarıdan ithal ederken, dışarıdan getirirken burada kendi topraklarımız hatta okul yıllarımızda öğrendiğimiz tarım haritamız vardı bölgesel olarak ve ülkenin en büyük gücünün tarım olduğu ifade edilirdi biz şuanda dışarıdan getiriyoruz. Biz acaba 80 milyon değilde 8 milyar nüfusa sahip oldukta bizim tarımımız yetersiz kaldı. Bu koronavirüsün ardından gelecek en büyük kriz inanın bilim kurgu filmi gibi gıda olacaktır.” dedi

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

tam demokrat

29 Mayıs 2020 Cuma 17:46

hooop ak yalakalar piyasada islam ümmetçilikdir türklüğü ayaklar altına alır,arap uşakları saldırır,ülke batmış yiyiciler saldırır,18 senede bir metre ileri taşıyamadınız bu ülkeyi başkalarını karalayın,karpuz kadar kafanız var çekirdeği kadar beyniniz yok.Yaşasın T.C.

Halk çocuğu

29 Mayıs 2020 Cuma 17:21

Bir kriz çıksa diye resmen ellerini ovarak bekliyorlar. Yazıklar olsun. Siz kimden yanasınız. Kriz çıksa kim zarar edecek. Tabi ki siz değil halk. Siz yine koltuk kavgasında olacaksınız. Ağlarsa anam ağlayacak yine. Rabbim umduklarını sadece bunlara yaşatsın da milletin neler çektiğini anlasınlar inşaallah. Amiiin. Şu cuma mübarekte ne güzel dua oldu.

mali

29 Mayıs 2020 Cuma 13:53

hadi len ordan kınayaaakkkkkkkkk

MARDİN/47

29 Mayıs 2020 Cuma 12:08

TÜRK MİLLETİNİN 1. DÜŞMANI KOMONİZM DİR.EMPERYALİZMDİR. (COMONİST-VİRÜS) DİR. kalkınmamıza ,ğelişmemize enğel. ÇOĞUNLUKLU PARLAMENTER SİSTEMDİR. İSLAMA ,TÜRK-İSLAMA uymayan SİSTEMLER, TÜRKLÜĞÜN BAŞ DÜŞMANIDIR.

Ispartalıyım

29 Mayıs 2020 Cuma 10:31

Siz iktidara gelince yaparsınız ne yapacaksanız ,oturduğun yerden verileri bile incelemeden beyanat veriyorsun sizinle işimiz zor ,vatandaşın biri yorumcusu sen bu dünyanın insanı değilsin ama ülkemizde yaşıyorsun sizin gibiler oldukça ................

Sari MEHMET aga

29 Mayıs 2020 Cuma 01:47

Oyun size agalar

İspartali

28 Mayıs 2020 Perşembe 23:07

Süper tespitler.Hackm sen bu tedbirleri yapmadayin bizim halimiz nice olurdu vay anam vay.Uyanda balığa gidelim bunları bilim adamları siyasetçilerden 6 ay önce söylediler bu demecini 12 yaşındaki cocukta veriyor.

Mustafa musa AKBAŞ ylvc

28 Mayıs 2020 Perşembe 21:08

NE DİYORSUN SEN .DÜŞÜN TAŞIN ÖYLE MİLLETİN ÖNÜNE ÇIK .DÜNYADA EN SON SIKINTIYA GİRECEK ÜLKE TÜRKİYE SEN NE MEZUNUSUN.TÜRKİYENİN .TÜRK MİLLETİ. SU TOPRAK GÜNEŞ HANGİ ÜLKEDE VAR BİZİM MİLLETİMİZKADAR KANAATKAR MİLLET VARMİ. ...

VATANDAŞIN BİRİ

28 Mayıs 2020 Perşembe 20:25

doğru söylüyorsunuzda işte bunu dedinizmi terörist diyorlar gerçekleri duymuyorlar asla onlar şu anda menderesin adasını açıyorlar ve hayretler içindeyim bu olayı bile chp ye bagladılar utanmasalar kılıçdaroğlu astı diyecekte olmuyo 15 yaşında asamayacak artık bi şekilde chp astı diyor hayretler içindeyim tarım gıda kriz gündeminde degil varsa yoksa cehape

Hüseyin

28 Mayıs 2020 Perşembe 19:27

Bırakın boş lafları milletvekili sayısı yarı yarıya düşmeden türkiyede ne enflasyon düşer ne ekonomi düzelir. İnanın hepsi boş hatta Isparta ya 1 vekil çok bile.

Ali

28 Mayıs 2020 Perşembe 18:48

Tarım hayvancılığa önem vereceklermiş.yılkardır ekenede toprak parası ekmeyenede. Ekene teşfik versenize adam yıllardır ıspartada ana köydeki tarlasında para alıyor devletten. Kimin umurunda. Sırf oy için şu siyasilerin yapmayacağı yok.

Metin

28 Mayıs 2020 Perşembe 18:36

Münetcim gibi adamsın ama bi terslik var her şeyi ters biliyorsun işiniz gücünüz felkaet tellallığı ne zaman vaz geçeceksiniz bu millet düşmanlığından vatan dan hiç bahsetmiyorum farkındaysan

Hüseyin

28 Mayıs 2020 Perşembe 17:52

Gıda fiyatları son bir ayda yüzde 50 arttı. Hala faiş fiyat yapmayın diye yalanlar uyduruluyor. Millet bitmiş her şey güllük gülüstanlık bunlara göre ama neden ankarada 600 vekilin tuzu kuru. İnanın bir tane milletini düşünen yok. Siyaset nemalanmak demektir.

çiçek

28 Mayıs 2020 Perşembe 17:42

mera da otlayan hayvan başına alınan vergi hayvancılığı bitirir tarım zaten bitti

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR