19 Nisan 2024 Cuma

KÖY MUHTARINDAN UYARI

KÖY MUHTARINDAN UYARI

Isparta

Keçiborlu Aydoğmuş Köyüğ Muhtarı Hatice Şahin, uyarılarda bulundu.

İŞTE O AÇIKLAMASI

Çok değerli Köylülerimiz. Bilindiği üzere ülkemizde salgın hastalık nedeniyle illerimizde giriş çıkışlarda kısıtlama yapılmıştır. Sizlerden ricamız köyümüzde ikamet etmiyorsanız bir gezip gelelim diye yaptığınız geliş gidişlerinizi iptal etmenizdir. Anne Babanız Köyümüzde ikamet ediyor olabilir. Biz onlara gayet iyi bakıyoruz. Şu kritik dönemde lütfen Köyümüze giriş çıkışlarınızı iptal edin (Isparta ili dahil) Yaşlı nüfusumuz çok fazla. Onlara bir zarar gelmesini biz istemiyoruz eminim sizlerde istemezsiniz. Bir müddet gelmemeniz köyümüz için en doğrusu olacaktır. Herhangi bir ihtiyaçta gece gündüz bana ulaşıldığında herkesin yardımına koşuyoruz. LÜTFEN BU UYARIYI DİKKATE ALIN. ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM...

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ankaralı

07 Nisan 2020 Salı 20:08

Köye sakın gelmeyin diye reklam yapıyor ama köyde hurdacı, satıcı cirit atıyor. Millete köye gelmeyin virüs var riske atmayın deyip satıcılara neden engel olunmuyor? Hani bu virüs dışarıdan geliyordu ?

Ümit Aras

05 Nisan 2020 Pazar 19:23

ALLAH razı olsun herzamanki gibi elinden geleni kara günlerdede devam eden muhtarımıza teşekkürü bir borç bilirim.

Diğer Muhtarlara Örnek Olsun

05 Nisan 2020 Pazar 14:47

Aydoğmuşun güvenliği ve sağlığı düşünülmüş işte. Çevresinde bulunan Kaplanlı, Kozluca, Yeşilyurt, Yenitepe, Gülköy ve Kavak Muhtarlarının da aynı önlemleri almaları lazım.

ne iş

05 Nisan 2020 Pazar 12:56

köylere muhtar şart 3000,4000 nüfuslu ilçelerde belediye başkanı var kaymakam var jandarma polis var hepsinin görevi var peki muhtar ne iş yapar...

Virüs getirmeyin diyor muhtar!

05 Nisan 2020 Pazar 12:48

Yaşlılarınızın mirasına konmak içinmi illâ bile istiye gidip ölümlerine sebep vermiye ****ret ediyorsunuz? Devletimiz diyor 65 yaş üstü dışarı çıkmayın hastalık taşıyanlarla karşılaşmayınki hastalanmanıza sebep olmasınlar diye yaşlılarımızı korumaya ****ret ederken, siz yaşlılar dışarı çıkıp virüs kapmıyorlar biz gidip yaşlılarımıza virüs ulaştıralımmı diyorsunuz resmen! Devlet yaşlıların yanına gitmeyide yasaklasın, ancak alışverişlerini kapılarının önüne bırakıp gitsinler oda köyden birileri!

Kasıtlı ölüme sebeb vermekten dava!

05 Nisan 2020 Pazar 12:33

Gelmeyin deniliyorsa gelmeyin, zira kuluçka kendini gizleme dönemi 49 güne çıkan ve nefesten bile bulaşan corona silahı ile önce yakınlarınızın sonra bütün köyün hastalanıp Allah korusun ölümlerinemi sebeb olmak istiyorsunuz! Sizinde emânet anlayışınız bu ise yazık! Muhtara güvenmiyorsanız köyünüzde başka insan yokmu, onlara emânet edin yaşlılarınızı! Tedbirsizlikle hastalık yayanlara; bile isteye kasıtlı hastalık yayarak insanların ölümüne sebeb vermekten dava bile açılabiliyormuş dikkatinize!

Osman köylü

05 Nisan 2020 Pazar 10:49

Acaba yaslilari düşündukleri icin mi koylere gidiyorlar

akif

05 Nisan 2020 Pazar 02:16

napalım gelmeyelimde Sana hiç bişi emanet edilmez tanıyoruz seni

Helal olsun.

04 Nisan 2020 Cumartesi 19:30

Aynı Hassasiyeti bizlerde Isparta belediye başkanımız ve Valimizdende bekliyoruz!

Bayram Alhan

04 Nisan 2020 Cumartesi 19:14

ALLAH razı olsun Aydoğmuş köyümüzün muhtarı Hatice Şahin hanımefendiden.Köyde anne babaları oturan ve köy dışında ikamet eden köylülerimize güven verdi.Korona virüsünün yayılmaması için dışarıda oturan köylülerimizin çok zorunlu olmadıkça köye gel****ini,köylülerimizin yaşadıkları ikametgah da kalmaları kendi sağlıkları ve yaşlılarımızın sağlığı açısından çok önemli olduğunu belirterek Muhtarlık ve vatandaşlık görevini yerine getirmiştir.Muhtarımızdan duyarlılığı için ALLAH razı olsun.

Hüseyin

04 Nisan 2020 Cumartesi 19:04

Çok doğru söylemiş Muhtar hanım teşekkür ederim. Aynı hassasiyeti büyün muhtarların uygulaması lazım.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR