25 Nisan 2024 Perşembe

Küme Evlerde Doğalgaz Sevinci Yaşanıyor

Küme Evlerde Doğalgaz Sevinci Yaşanıyor

Isparta

İmar dışında bulunan ancak yapı kayıt belgesi olan Çünür Mahallesindeki ITSO Ekonomi Kampusu arkasındaki Küme Evler bölgesinde doğalgaz sevinci yaşanıyor.

İmar dışında bulunduğu gerekçesiyle bölgeye Torosgaz tarafından doğalgaz hizmeti verilemiyordu. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in sorunun çözümü için Ankara’da ve belediye meclisindeki girişimleri ile alınan kararlar sonrasında bölgede Torosgaz tarafından altyapı çalışmaları gerçekleştirildi, doğalgaz hatları döşendi, ev sahipleri ise Torosgaz’a abonelik müracaatlarını gerçekleştiriyor.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, küme evler bölgesindeki doğalgaz hattı çalışmalarını inceledi, vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların çay içmeye davet ettiği ve ‘hoş geldin, sözünü yerine getirdin, Allah razı olsun. En büyük başkan, bizim başkan’ diyerek karşıladığı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Yıllardır beklediğiniz doğalgazınız hayırlı olsun” dedi. Ana hattın çekildiğini ve bağlantıların yapılacağını dile getiren Başkan Başdeğirmen, doğalgazın yanı sıra vatandaşların daha önce talep ettiği isteklerinde bahar aylarıyla birlikte yapılacağını söyledi.

Verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini kaydeden Başkan Başdeğirmen, “Havalar iyice soğumaya başlamadan sizlere doğalgaz verilmeye başlanacak. Sizlerde evlerinizdeki düzenlemelerinizi yapın. Güle güle sağlıkla huzurla oturun” dedi.

Başkan Başdeğirmen’in yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini ve takdirle karşıladıklarını dile getiren mahalle sakinleri de doğalgaza kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek teşekkür ettiler. Vatandaşlar, “Büyük bir sevinç yaşıyoruz. Doğalgazımız da geldikten sonra sorunumuz kalmıyor. Biraz da biz rahat edelim. Yaptıklarınızı inkâr edemeyiz. Sadece buraya değil, şehrimize çok güzel hizmetler yapıyorsunuz” görüşlerinde bulundular.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Özen

23 Ekim 2021 Cumartesi 22:39

YAZIK Rumuzlu nerene battı doğalgaz bu evlerin yapılalı en erken 20 yıllık evler

Uğur

23 Ekim 2021 Cumartesi 11:40

Faturalar gelince o sevincide gorecez

Veli

23 Ekim 2021 Cumartesi 09:06

Başkan bide Ankara ya gitmişken şu vekillerin yıllardır yapamadığı Antalya ve Konya yolu işinide görüşeydin keşke

Sobaya devam

23 Ekim 2021 Cumartesi 07:54

Sadece mutfak tüpü olarak kullanırlar,gelecek olan doğalgazı..... Vallahi 1000 er liradan aşağı fatura gelirse ,ben ne olayım. Ama ordaki oturan vatandaşlara da ihtiyaç,doğalgaz tabii... Hepsinin bahçelerinden çıkan ağaç,odun v.s var. Onları yakarlar zaten. 1000 er lira faturayı, bizler gibi onlarda ödeyemezler. Hizmet ,hizmettir. Hayırlı olsun...Hiç olmadık 170 er lira mutfak tüpünden kurtulurlar...

Yazık

23 Ekim 2021 Cumartesi 00:07

Gecekonduyu kaçak yapıyı özendiren teşvik eden bir belediye!İnsanlar yasal projeli ruhsatlı ev yapmak için dünya kadar para harcasın sen bedavacıları sevindir sonra bununla övün.Memlekette dürüst yasalara saygılı vatandaş olup da pişman olmayan yok be.

Emin

22 Ekim 2021 Cuma 23:23

Güzelim tarım arazileri yazık oldu imara açılarak

Çıplak vatandaş

22 Ekim 2021 Cuma 18:53

Doğal gaz gelse nolcek biz de varda yakamı biliyoruz . Faturadan korkumuza

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR