29 Mart 2024 Cuma

LAVANTA GÜNLERİ SPORLA ŞENLENDİ

LAVANTA GÜNLERİ SPORLA ŞENLENDİ

Isparta

Keçiborlu ilçesine bağlı Kuyucak köyünde başlayan Lavanta Günlerine özel Spor Şenlikleri düzenlendi. Kırsal turizmin sporla bütünleşmesi renkli görüntülere sahne oldu.

Kuyucak Köyü Lavanta günleri Kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 1. Spor Şenlikleri düzenlendi.

Lavanta günleri etkinliğine özel olarak Isparta Gençlik ve Spor Müdürlüğü sporcuları okçuluk gösterisi yaparken badminton sporcuları ise file yerine lavantaları kullanarak oyunlarını sergilediler. Gösterileri Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, protokol üyeleri de izledi.

Etkinlikte 200 sporcu ile atletizm, bocce, badminton, bisiklet, dart, futbol, okçuluk, masa tenisi ve santranç branşlarında faaliyetler gerçekleştirildi.

Lavanta bahçelerini gezen yaşlısından gencine tüm vatandaşlar hem branşlarını tanıma, hem de spor yapma şansı buldu.

Branş tanıtım alanını ziyaret eden Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, sporcularla birlikte masa tenisi ve bocce oynadı.

Vali Seymenoğlu, kötü alışkanlıklardan uzak durmak için çocukların, gençlerin mutlaka bir spor dalıyla uğraşmalarının önemli olacağına dikkat çekti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Serkan

09 Temmuz 2019 Salı 20:19

Kimse kimseyi o köye zorla sokmuyor oturmaya değil ordaki lavanta kokulu atmosferi hissediyorsunuz ayrıca köylü napsın karı koca olacak hali yok gelenlerle medeniyetsiz insanlar var tarlalara girip izinsiz lavanta koparanlar hiç kimse bisey demiyor burda laf yaipiyorsunuzz lafim ew hanımına adı üstünde köyy orası cafe değil ve çok gezilecek yerleride var oturulacak yeride

Evhanımı

09 Temmuz 2019 Salı 11:15

Gezmek için gittik fiyatlar yüksek.güleryüz yok. Doğrudüzgün oturacak mekan yok.insanlar niye gelsin bi sarı bisiklet bi ova ortasında kapı .

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR