29 Mart 2024 Cuma

MAAŞLAR EVE TESLİM

MAAŞLAR EVE TESLİM

Isparta

Isparta Valiliği bünyesinde kurulan ‘Vefa Sosyal Destek Koordinasyon Grubu’ ekiplerince sokağa çıkması yasak olan 65 yaş üzerindeki vatandaşların emekli maaşlarını evlerine kadar götürülerek bizzat ellerine teslim ediliyor.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelge ile evlerinden çıkmaması istenen 65 yaş ve üstündekiler ile kronik rahatsızlığı olanlardan Isparta’da ikamet edenlerin ihtiyaçları, Valilik bünyesinde kurulan ‘Vefa Sosyal Destek Koordinasyon Grubu’ ekiplerince karşılanıyor.

YAŞLI VATANDAŞLARIN MAAŞLARI EVLERİNE TESLİM EDİLİYOR

Bunlardan birisi de 65 yaş üzerindeki vatandaşların emekli olmaları hasabiyle aldıkları emekli maaşları. Maaşlar da yaşlı vatandaşların evlerine kadar götürülerek görevlilerce ellerine teslim ediliyor.

GÜNEY VE ÖZGE; “BÜYÜKLERİMİZİN DUASINI ALMAK BİZE MANEVİ HUZUR VERİYOR”

Valilik Vefa ekibinde yer alan görevlilerden İmam – Hatip Adnan Güney ve Muhammed Özge; “65 yaş üstü büyüklerimizin maaşlarını bankadan çekerek evlerine kadar gidip kendilerine teslim edip dualarını alıyoruz. Dua almak bize manevi huzur veriyor. Yaptığımız işin bizi en mutlu eden yanı da bu” dediler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Güvenlik artırılmalı Ispartada!

02 Nisan 2020 Perşembe 00:08

Birde geceleri evlere girmeyi deneyen Hırsızlara bir el atarsa sayın yetkililer! Ev sahibi evde iken balkonlara tırmanıp mutfak penceresinden girmeye kalkıyor, Mutfak penceresi Fırına çarpıyor, ev sahibi mutfaktan ses gelince mutfağa koşuyor, Hırsız balkondan atlayıp kaçıyor! Polis aranıyor polis gelmiyor bile! İllaki ev sahibine yada hırsıza bir şeymi olması lazım polis olay yerine gelsin sayın yetkililer! Yoksa millet kendi güvenliğini kendimi sağlamak zorundamı? Geceleri güvenlik artırılmalı!

Vatandaş

01 Nisan 2020 Çarşamba 22:57

yaşlılarımızın maaşlarını getirdik diye göstererek riske sokulmuyorlar mı? Bu görüntüler yayınlanmasa

Tahsin

01 Nisan 2020 Çarşamba 21:27

Daha su maskeleri adam gibi agzini burnunu kapatarak takani gormedim. ŞU BURNUNUZU KAPATIN

para hijyeni nasıl sağlanacak?

01 Nisan 2020 Çarşamba 13:16

maske burnu da kapatmalı ki takmanın bir anlamı olsun..maske kullanmayı da bilmiyoruz malesef

MSA

01 Nisan 2020 Çarşamba 12:54

Vefa bu mu? o vatandaş parayı teslim ederken her iki taraf da eldiven ve maske takmıyor. O vatandaş da virüs pozitif ise onlarca yaşlıya bu virüsü aktarıp ölmesine sebebiyet verebilir lütfen iyi niyetin yanında biraz ciddiyet

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR