26 Nisan 2024 Cuma

Mahallelerde sorun var ama gören yok

Mahallelerde sorun var ama gören yok

Isparta

İYİ Parti Isparta milletvekili Aylin Cesur, TBMM gündeminde Isparta'daki sorunları anlattı. Cesur, belediyeyi eleştirerek, bir çok mahallemizde sorunlar var ama gören yok dedi.

Milletvekili Cesur; Bunları yapacak istek, vizyon ve kültür lazım. Hepsi yerelden yapılabilecek detaylar ama nasıldır diye baktığımız zaman, bunlara gelene kadar, en temel sorunların bile çözülemediği bir Isparta var bugün; bu da sizin yönetim anlayışınızdan kaynaklı.

Bakın, Isparta’da belediyeden köylere hala ciddi bir imar ve altyapı sorunu var.  Süleyman Demirel Üniversite’sine vaat edilen Banliyö Treni ve Yaya Koridoru hala yapılmadı. Otogar bekliyor, Kent Ormanı ve Kent Meydanı yapılmadı. Çok değerli 29 Tarihi Evin Restorasyonu yapılmadı.  İki Yılda 2500 kişiye ev sözü tutulmadı. Bisiklet istasyonları yapılacaktı, bir tane ufak istasyon dışında hareket yok. Modernevler, Anadolu Işıkkent, Binevler, Hızırbey ve Halifesultan mahallalerinde yollar kötü; Vatan, Hızırbey, Işıkkent, Fatih ve Modernevler’de hala sosyal tesis yok.  Halifesultan, Vatan ve Anadolu mahallelerinde aile sağlık merkezi yok, Fatih Mahallesi’nde yeri uygunsuz.  Kentsel dönüşümde sıkıntı yaşayan mahalleler var.  Semt pazarı isteyen mahalleler var, gören yok" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Abdullah AYDIN

29 Temmuz 2021 Perşembe 16:56

Hakketiğiniz gibi yönetilirsiniz.

yedişehitler mahallesi

29 Temmuz 2021 Perşembe 15:27

Yedişehitler mahallesindeki evlerin içinde kalan mahallemize hiç yakışmayan çevresinde bütün halkı rahatsız eden eymen aras gazinosunuda şehir dışına gönderilse çok iyi olacak. geceleri kavgalar sarhoş naraları milleti çok rahatsız ediyor ve insanları korkutuyor. içkili kişiyor utanarak yazıyorum ulu orta yollara kaldırımlara utanmadan çişlerini yapıyor. inşallah yetkili merciler bu gibi yerleri insanlardan ailerin bulunduğu yerlerden gönderirler.

hüloğ

29 Temmuz 2021 Perşembe 15:07

din iman hüloğ

Körkülerin içme suyu sorununu çözün lütfen

29 Temmuz 2021 Perşembe 14:05

Körkülerin içme suyu sorunu var alt yapı belki 60 yıllık hergün 3yada 4 patlak cıkıyor su sıkıntısı var ey yeklililer siz bu köyü neden görmezden geliyorsunuz Seçim gelecek o seçimde sizde geleceksinzi ama hangi yüzle geleceksiniz içme suyu içilmeyecek kalitede siz yukarda yandaşları doyuramadınız ama altta vatandaşın canı cıktı Biraz millete yüzünüzü dönün kulagınızı açın ve dinleyin görün

ĞÜNEY DOĞULU/ ISPARTADA YAŞAYAN

29 Temmuz 2021 Perşembe 13:02

ıspartalı olmayan. KENDİ VATANINDA GARİP DÜŞMÜŞ.VATAN EVLADIYIM. hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç mesele değildir. ÖNEMLİ OLAN VATANIMIZIN BEKASIDIR.LAKİN: chp,hdpkardeşliği ESKİDEN BERİ VARDIR.ip te eklenince chp,hdp,ip kardeşliği oluştu. BU 3 kardeşe soframı açmam,1 damla su vermem. alış veriş etmem. aynı cephede, AYNI MEZARLIKTA OLMAK İSTEMİYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM. akp lide değilim.

Muzaffer

29 Temmuz 2021 Perşembe 11:16

Zafer ve fatıh mahallesı ıcın kapalı pazar yerı yaslıların emekli maasını cekecegı. Atm yok artı fatıh mahallesı yayla fırının onundekı yol ana cadde olmasına ragmen berbat. Onune gelen yere yama yapmıslar Ispartaya bakılması lazım beledıyenın sıkayet yerine yazmamıza ragmen gerı donus yok

mahoni

29 Temmuz 2021 Perşembe 10:58

Turibunde oturup neden şöyle yapmadon neden şöyle pas atmadı demek kolay samimi isen şunları yaptın güzel milletimiz adı teşekkür ederim şunları yapmadın şurada hata yaptın demediginiz sürece size patetes su jadar oldu diyen soğan fırladı diyen dolar uçtu diyen oy verir yani küsen geliyor size sizden bir şey beklediği için değil iktidara kızan geliyor Çoğunlukla

mahoni

29 Temmuz 2021 Perşembe 10:55

CHP ile birleşip bütün belediyeleri CHP ye vermeseyfiniz adam gibi bir belediyede örnek bir belediyecilik göstermeniz daha gerçekçi olurdu lafa ile herkes herseye karşı bu ülkede şehir Hastanesi'ne karşı çıkıldı bırakın gerisini İBB nin %25iyi Parti'nin yonetiminde buyur hizmeti görelim bu ülkenin yarısı PKK nin siyasi kolu HDP ile birlikte sandığa gitti sen bile şehit canezesine gidebildin vicdanın rahat ama HDP liler sizin koltukları HDP PKK sayesinde iradasinuz derken bütün millet biliyordu t

Vatandaş

29 Temmuz 2021 Perşembe 10:48

Hüseyin Bey'in yorumuna 52 tane paralı asker dislike atmış. Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış...

Hüseyin

29 Temmuz 2021 Perşembe 10:26

Öyle deme akp liler kızar. Enflasyon olmuş yüzde 60 hale yüzde 10 un altında diyorlar. Gıdada yüzde 100 artış var bütün ürünlerde mobilyasından inşaat malzemeleri yüzde 200 arttı nerdeyse. Ama hala adamlar suriyeli olmazsa ekonomi çöker diyor. Doğru kodamanlar günlüğü 50 tl çalıltırıyor vergisi yok sigortası yok işgüvenlik yok. Arayıp soranda yok.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR