20 Nisan 2024 Cumartesi

MEHMET AYBATILI ADAY OLACAK MI?

MEHMET AYBATILI ADAY OLACAK MI?

Isparta

İsmi İyi Partiyle sık sık anılır olan Isparta Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı Belediye başkanlığına aday olacak mı? Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, 4,5 yıl önceki açıklamalarının hatırlatılması üzerine "ne dediysek o. Zamanı gelince değerlendireceğiz.

Halkımız isterse görevden kaçmayız. Benden daha iyi yapabileceğine inandığım birisi olursa o arkadaşımızı destekleriz"dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı'nın 2015'de 7 Haziran genel seçimlerinde AK Parti'den aday gösterilmemesi üzerine yaptığı açıklamalar yerel seçimlere 6 ay kala gündeme geldi. Aybatılı'nın 2019 yerel seçimlerine yönelik o gün yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü.

İŞTE AYBATILI'NIN 2019 SEÇİMLERİNE İLİŞKİN YAPTIĞI AÇIKLAMALARI ISPARTA BÜYÜDÜ İSE BEN

ADAY OLMAYAYIM

"Her seçimde Aybatılı neden aday oluyor? Isparta'da her dönem aday olamamın nedeni şu. Ben Belediye Başkanlığını bırakalı 15 sene oldu. 15 senedir Isparta'da eğer bir değişim olduysa, Isparta büyüdüyse, Isparta ilerlediyse, Isparta'nın yolları açıldı ise. Bunlara rağmen ben aday oluyorsam. Vatandaş 'neden aday oluyorsun' demekte haklı olur. Siyasette idareci kolay yetişmiyor. Benim 1999'da söylediğim cümleyi Sayın Tayyip Erdoğan yeni söylüyor. 1999'daki kayıtlarınızı açın bakın. 'Ben çıraktım, kalfaydım şimdi usta oldum' dedim. Evet usta oldum. Usta kolay yetişmiyor. Ben yetiştim.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Abdil DURAK

12 Eylül 2018 Çarşamba 13:01

Yüksek rakımlı yerlerde Muhammet Emin ARSEVEN diye bir isim duydum. Aybatılı değil. Yine de İYİ sürprizler bekliyorum. Eski vekil ve eski vali Nuri OKUTAN isim yoklamasını yaptı bile. Sanırım eğirdir parti teşkilatı konuya daha hakim, yerelde de aynı atmosfer oluşursa Muhammet Emin ARSEVEN hoca bu defa yine aday olabilir. Yusuf Ziya GÜNAYDIN da Eğirdirli ama esamesi okunmuyor. MHP den ayrılsa bile hiç şansı yok. Netice de Şarkikaraağaç değil Eğirdir, Atabey, Gelendost ve Yalvaç belirler

aslı

11 Eylül 2018 Salı 18:43

okumuş eğitimli adam istiyoruz...senden olmaz

Senden Geçti artık.

11 Eylül 2018 Salı 15:21

Bu saatten sonra Sayın Başkan sizin yapacağınız torunlarınızı sevmektir onlarla hoşca vakit geçirmektir.

Hulk

11 Eylül 2018 Salı 11:17

Şu Isparta'ya vizyon sahibi bir aday çıkmayacak mı?

Hacı Kamil

11 Eylül 2018 Salı 07:36

ASLA SANA OY VERMEM, YUSUF ZİYAYA MECBUREN VERİRİM MAALESEF İSTEMEYE İSTEMEYE

mehmet

10 Eylül 2018 Pazartesi 23:35

iyi partiliyim .pseler vermem oyumu

Napcan

10 Eylül 2018 Pazartesi 23:30

Görüyoruz ustanın k****ını.. her zaman boş

Vekil olsaydıya o halde!

10 Eylül 2018 Pazartesi 23:00

Vekil olsaydı daha iyi olurdu! Ama Belediye başkanı olarak ıspartaya ne verecek! 20 Yıl önce bif Tranvay projesi vardı, o zaman insanların bu kadar özel otomobili yoktu, şehirde oldukça küçüktü ! O gün o proje hayata geçmiş olsaydı, bu gün için şehire katkısı olup olmadığı tartışılırdı! Şehir tabiki ****et gelişti ve değişti, Ha daha iyi yatırımlar getirebilirmiydi Ankaran? Tabiki getirilebilirdi! Zira YZG için iseRaşit Civan bile " Yusufcuğum benim hayalimden iyisini yapmış!" diyordu.

İYİ yapar

10 Eylül 2018 Pazartesi 21:21

Pozitif Değişim şart

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR