20 Nisan 2024 Cumartesi

MEHMET TÖNGE HALKININ SESİNİ DUYURABİLDİK

MEHMET TÖNGE HALKININ SESİNİ DUYURABİLDİK

Isparta

Geçen gün Mehmet Tönge Mahallesi'nde yaşanan sel felaketini Isparta'da sadece Bomba 32 Haber Sitesi gündeme getirmişti. Halkın sesi olan Bomba 32'nin yaptığı haber sonrası Mehmet Tönge Mahallesi'nde sel felaketini önlemek adına çalışmalar başlatıldı.

Isparta'da sağanak yağışın ardından sel oluşan Mehmet Tönge Mahallesi'nde vatandaşlar isyan etmişti. Caddeler, sokaklar hatta evler sular altında kalmıştı. Belediye yetkililerinin müdahale etmediğini ve kendi imkanlarıyla suyu tahliye eden vatandaşların sonunda yardımına koşuldu. Yağışların ardından bugün belediye ekipleri mahallede çalışmalar gerçekleştirdi. Selin geldiği bölgeye setler oluşturulmaya başlandı. Asfaltlama çalışmaları da yapıldı. Vatandaşların da istekleri dinlenerek bir daha sel felaketi yaşanmaması için belirli noktalara set oluşturuldu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İSTANKAR VATANDAŞ

19 Haziran 2019 Çarşamba 00:26

Yahu işi gücü bırakın şu tabakane kokusunu bi bitirin zehirlenip ölecez bu nedir yaaaaaa nedirr Alllah aşkına gğn geçtikçe durulmuyo kokudan ölellimmi bu kokuyla yaaa

Hacizci

18 Haziran 2019 Salı 23:52

Gönderin gönderin herkese haciz gönderin.Eyy Şükrü Başkan haberdar mısın hacizlerden?

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene

18 Haziran 2019 Salı 23:50

durmak yok çalmaya deevam hüloğğğğğğğğ

Ehmet hürdal

18 Haziran 2019 Salı 15:17

donumun lastiği koptu. akp yapkıştır...

Mahalle Sakini

18 Haziran 2019 Salı 13:06

Elinize emeğinize sağlık ama birde Çünür mezarlığı istikameti yönünden Mehmet Tönge mahallesine gelen ana arter çok kötü her yer köstebek yuvası gibi bunun üzerine birde yağmur yağıyor her yer su doluyor yolda araç ile zor ilerliyoruz. Bu konu hakkında yetkililer bir incelemede bulunursa mahalle sakinleri olarak çok mutlu oluruz.

Ad soyad

18 Haziran 2019 Salı 12:43

Allahın yagdirdıgi yagmuru belediye eliyle mi toplasin gülünecek bir durum halkin sesiymis mhp belediyesinde o böl****e hic mi yagmur yagmayip sel ****ürmemis . Bilmiyorumda donunuzun lastigi kopsa akp den bileceksiniz :))

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR