16 Nisan 2024 Salı

MESİRE ALANINDAKİ KAMERİYENİN YIKILMASINA TEPKİ

MESİRE ALANINDAKİ KAMERİYENİN YIKILMASINA TEPKİ

Isparta

ISPARTA'da, belediye tarafından mesire alanına konulan ahşap kameriye, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tahrip edilerek, yıkıldı. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, olaya tepki göstererek, "O görüntüyü görünce gerçekten çok üzüldüm" dedi.

Isparta Belediyesi tarafından Gökçay Mesirelik Alanı'na konulan kameriyelerden biri, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tahrip edilerek, yıkıldı. Kameriyenin yıkılmasının ardından Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, emniyete şikayette bulundu. Olaya tepki gösteren Isparta Belediye Başkanı AK Parti'li Şükrü Başdeğirmen, "Belediyemiz tarafından halkımızın hizmetine sunulup, bunların düzenli kullanmayarak, bu şekilde zarar görmesi bizi son derece üzüyor. Orada o görüntüyü görünce gerçekten çok üzüldüm. Bunu yapan kişinin bu memleket sevdalısı olmadığını düşünüyorum. Bizler vatandaşlarımızın en güzel şekilde dinlenebilmeleri için o kameriyeleri yapıyoruz. Halen yapmaya devam ediyoruz. Bu tür olaylar diğer kameriyeleri yapmamıza engel değil; ancak bu şekilde davrananlar da hoş değil. Vatandaşlarımızın da bu konuda, böyle davranan kişiler hakkında bize ihbarda bulunmasını isteriz. Bunu yapanlarla görüşüp, bu tür davranışlardan vazgeçirmek için konuşmak isteriz, beden yaptığını öğrenmek isteriz" diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

KaraMurat

17 Aralık 2019 Salı 14:07

Komşusu açken tok yatan bizden değildir zihniyetini kaldirip, gemisini kurtaran kaptan i hayatina nakşedersen, uğraşirsin böyleleriyle, devlet kim biziz aslinda kendi malimiza zarar veriyoruz.

osman

17 Aralık 2019 Salı 09:07

Memet rumuzlu kişiye cevap; dağda yaşayanlar dürüsttürler, ahlaklıdırlar doğaya ve devletin malına zarar vermezler, şehirde yaşayan tinercileri, psikopatları ahlaksızları görmemezlikten gelemeyiz.

DELİYSE TIMARANEYE

17 Aralık 2019 Salı 07:54

ACIDIGIN SÜRECE ACINACAK HALE DÜŞERSİN DİYE BIR SÖZ VAR. ELBET BULUNUR BUNLAR KAMERALARDAN. KAMU MALINA AGIR TAHRİBATAN YARGILANSINLAR. EMNIYETE GÜVENIYOR. VERİLECEK CEZAYI KAMU OYUNA PAYLAŞILSIN İSTERİZ

Abdurrahman C.

17 Aralık 2019 Salı 02:20

Türkiye'deki adalet sistemi devlet malına zarar veren bu mahkumların kolunu kesip önüne koyacak..Kadına çocuga tecavüz mü etti fazlalığı kes eline ver..başka türlü olmaz

Doğrular

16 Aralık 2019 Pazartesi 21:53

Bazı insanlar annesine bacısına karısına ve kendine kötü söz söyletmeyi çok seviyor ne yapsan duramıyor enteresan bir ruh hali demekki hoşlanıyorlar....!!!

mahoni

16 Aralık 2019 Pazartesi 19:43

tekrar ediyorum ıspartada gecenlerde bir bayana tecavuz olayı oldu tecavuzcunun hiç bir bilgisi medyada yer almadı sadece baş harfleri ama madurun okuluna memleketine idigine varasıya kadar yayınlandı şimdi sorarım suçlu kim buda yakalanacak a.b deyip gecilecek mahkemeye cıkarsa alkolluydum diyecek apışıp kalacaksınız bu memlekette suçluya devlet avukat veriyordaaa suçsuza neden avukat verilmiyor çünkü...............................................................................................

Vatandaş

16 Aralık 2019 Pazartesi 19:31

Memleketteki görgü ve eğitim seviyesi bu kadar işte.

GÖKÇAY

16 Aralık 2019 Pazartesi 18:50

gökçaya sıkı denetleme şart

Adil

16 Aralık 2019 Pazartesi 16:19

Çocuk parkında sigara içenlerle, çocuğunun tuvaletini parkta yaptıranlara da konuş bakanım.

Memet

16 Aralık 2019 Pazartesi 15:00

Başkan şehirde arama Dağa çık çünkü bunu yapan şehirde gezmez.

kızgın vatandaş

16 Aralık 2019 Pazartesi 14:59

Bu zihniyetteki insanlık vasfı bulunmayanları Çünür de bulunan barınağa göndereceksinz...

Böyle işte

16 Aralık 2019 Pazartesi 14:51

Ahşap olanları yakacak haline getiriyor ve yakıyorlar .metal olanlari da çalıp satanlar oluyor tahminen böyle bir şey geldi başına insanlar gecinemiyor böyle sacmaliklar yapıyorlar .

Halk

16 Aralık 2019 Pazartesi 14:50

Sen mi yaptın ? Yusuf Ziya Günaydın mı ?

dayak iyi bir sopa

16 Aralık 2019 Pazartesi 14:17

başkan ya bunu yapan 2 ayaklı hayvan sa konuşmadan anlamıyorsa net cez zopaaa

Ceza ağır olmalı

16 Aralık 2019 Pazartesi 13:53

Bence parklara kamera yerleştirilmeli ve kim ne yaptıysa takip edilmeli spreyle yazı yazan kameriyelere isim kazıyan çocuk parklarına zarar veren etrafı pisleten VS.. kim varsa tespit edilip ona öyle bir ceza verilmeli ki ibretlik olmalı..

Faso aga

16 Aralık 2019 Pazartesi 13:52

Başkanım sen bulursan görüş sonra bana bırak bende görüşeyim vazgeçirmek için vücut ve beden dilimi kullanmak istiyorum saygılar başkanım

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR