29 Mart 2024 Cuma

MESLEK LİSESİNDEN TIP FAKÜLTESİNE

Eğirdir Akşemseddin Mesleki ve Teknik Lisesinden mezun olan Meryem TEMEL 2017 üniversite sınavında büyük  bir başarıya imza atarak SDÜ TIP  Fakültesini kazandı.

Isparta

Eğirdir Sağlık  Meslek Lisesinden mezun olan öğrenci 489 puan alarak TIP fakültesine yerlesti. Bu büyük gurur, Meryem'in ailesini, arkadaşlarını ve okulunu büyük bir sevince boğdu.

Bizde Bomba 32 Ailesi olarak öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

eflal sorgan

13 Aralık 2017 Çarşamba 00:06

Ilk yardim dersinde kalp masajini yapmayi ogretiyorlar fakat is enjeksiyona gelince siz yardimcisiniz olmaz diyorlar.

mina korkut

13 Aralık 2017 Çarşamba 00:03

Allah herkese hak ettiği yeri nasip etsin inşaallah benim de hayalim gercek olur.Çünkü benim hayalim ameliyathanenin sterilazasyonunu kontrol etmek veya doktora bisturiyi uzatmak değil benim hayalim insanlari tedavi etmek.

alim d

29 Eylül 2017 Cuma 09:37

Ne arızası?meslek liseleri ara eleman yetiştirir..Tıp okumak isteyenin ne işi var meslek lisesinde.,Meslek liselerinden tıp çıkmıyor diye öğrencilere bozuk ürün demenin mantığı ne?amaç ara eleman çıkarmak mı evet,,çıkarıyorlar mı evet,bu nasıl bir mantık abdullah?her yerde değil ama özellikle sanayi bölgelerinde bu ara eleman ihtiyacı fazlasıyla karşılanıyor..meslek liselerinin fonksiyonu belli? neden öğrenciden özür dileniyor ki?meslek lkisesine geldiyse amaç belli sonuç belli...

hasan

29 Eylül 2017 Cuma 09:31

her iksi de aynı okul eski adı Eğirdir Sağlık Meslek Lisesi yeni adı Akşemseddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

???

29 Eylül 2017 Cuma 00:10

Eğirdir Akşemseddin Mesleki ve Teknik Lisesinden mi mezun yoksa Eğirdir Sağlık Meslek Lisesinden mi? ne biçim haber yazıyorsunuz

Abdullah Abdullah

28 Eylül 2017 Perşembe 17:16

Arizali bir makinanin bin tane bozuk urunun yaninda bir tane saglam urun cikarmasina gururla seviniyoruz, ogrenci adina sevinc duyunulabilir, boyle bir sistem icerisinden bu ogrenci basariya ulasabilmisse, saglikli bir egitim sisteminde belki yuzde birlik bir dereceye girebilirdi, once ogrenciyi tebrik etmek lazim sonra da, haklarinin israf edildigi icin de ozur dilemek lazim, cok daha iyi yerlere gelebilirdi.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR