28 Mart 2024 Perşembe

MHP İLÇE BAŞKANI SÖNMEZ’DEN BİLGİÇ’E TEŞEKKÜR

Milliyetçi Hareket Partisi Yalvaç İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez, gazetemize özel bir açıklama yaparak Ak Parti Isparta Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’e Yalvaç adına teşekkür etti.

Isparta

Yalvaç Devlet Hastanesi’nin kapasitesini büyütecek ek bina yapımı haberinden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Sönmez, “Biz siyasetin memlekete hizmet amacıyla yapılması gerektiğine inanan ve önce ülkem sonra partim diyen bir hareketin mensubuyuz. Bu yüzden, Yalvaç’a yapılan iyi işler ve hizmetler konusunda da her zaman destek olduk, olmaya devam ederiz. Güzel haberler aldığımız zaman biz de mutlu oluyoruz. Son olarak sizin haber yaptığımız Yalvaç Devlet Hastanesi’ne ek bina yapımının Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanması haberinden çok mutlu olduk. Bunlar şehrimizin ihtiyacıdır, buna yönelik duyarlılık gösterilerek hizmetin üretilmesi önem taşımaktadır. Bunun a partisi, b parti yoktur. Bu konuda büyük katkısı olduğunu öğrendiğimiz Isparta Milletvekili Sayın Süreyya Sadi Bilgiç’e partim ve ilçem adına çok teşekkür ediyorum. Hastane başhekimi başta olmak üzere tüm emeği geçen arkadaşları da kutluyorum. Yalvaç’taki hastane sadece ilçemize değil, civar ilçe ve köylere de hizmet veren önemli bir kurum. Kapasitesinin arttırılması isabetli bir karar olmuştur. Bundan sonra beklentimiz, sağlık kadrosunun da güçlendirilmesidir. İnanıyoruz ki, bu konuda da gerekli çalışmalar yapılıyordur. Tekrar bu konuda teşekkür ediyoruz.” dedi.

Süreyya Sadi Bilgiç’in TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı olmasının ilimiz ve ilçemiz için önemli bir şans olduğunu ifade eden Sönmez, “Sayın Bilgiç’in, taşıdığı makamın imkanlarını Isparta’ya hizmet için en iyi şekilde kullanmaya çalıştığına şahit oluyoruz. Bunu yaparken de partizan davranmaması, devlet adamlığına yakışır davranması çok güzel. Bizlere düşen de sadece eksikleri eleştirmek değil, iyi işler olduğunda bunları takdir etmek, teşekkür etmek gerektiğinde de teşekkür etmektir. Bu, kimsenin siyasetine halel getirmez, aksine yapılacak iyi işlerin de önünü açar.” dedi.

Bilgiç’e iki konuda daha teşekkür etmek istediğini belirten Sönmez, “Şu anda güncel olan iki konuda da sayın vekile teşekkür etmek isterim. Yalvaç’a yapılan cezaevinin inşaatı tamamlanmak üzere. Aldığımız bilgilere göre, bu yıl içinde hizmete girecek. Yalvaç’ın tarihinde bildiğimiz kadarıyla en büyük kamu yatırımlarından biri olan bu cezaevinin yatırım programına alınması ve yapımı konusunda yine Sayın Bilgiç’in büyük emek ve katkıları var. Söz konusu kurum faaliyete başladığında Yalvaç’ta önemli bir ekonomik katkı ve hareketlilik yaratacaktır. İkinci husus da, Yalvaç Organize Sanayi Bölgesi’nin hayata geçmesi konusunda Sayın Bilgiç’in önemli katkısıdır. Bilindiği gibi, sayın vekil özel idare vasıtasıyla kamulaştırmalar için 2 milyon liralık kaynak aktarılmasını sağlamıştır. Kamulaştırmaların büyük oranda bittiğini biliyoruz. Önümüzdeki günlerde belediyemizin altyapı çalışmalarına başlama hazırlıkları da var. İnşallah özel idaremiz, belediyemiz ve Yalvaç TSO el ele OSB’nin faaliyete geçmesi için hareket edeceklerdir. Bu noktada da Sayın Bilgiç’in yine katkı vereceğine inanıyorum.” dedi.

MHP olarak Yalvaç, Isparta ve Türkiye için her milli ve faydalı işe destek olduklarını ifade eden Sönmez, “Bu haber vesilesiyle sizin aracılığınızla Sayın Süreyya Sadi Bilgiç’e tekrar teşekkür ediyor, Yalvaç için yapılacak her iyi işte destek vermeye hazır olduğumuzu ifade ediyor, saygılar sunuyoruz.” dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR