29 Mart 2024 Cuma

MHP TAM KADRO OKULLARA MASKE VE DEZENFEKTAN DAĞITIYOR

MHP TAM KADRO OKULLARA MASKE VE DEZENFEKTAN DAĞITIYOR

Isparta

MHP İl Başkanı Basri Sönmez, İl Kadın Kolları Başkanı Cennet Toker ve MHP Şarkikaraağaç İlçe Başkanı Mustafa Atılgan , İl Genel Meclisi Üyesi Adil Akbulut,  Ülkü Ocakları Başkanı Halil İbrahim Akbulut, Türk Eğitim-Sen Şarkikaraağaç Şube Başkanı Yahya Hakan Çelik ile birlikte Şarkikaraağaç Çiçekpınar Kasabasını ziyaret ederek beldede bulunan  okulları ziyaret ederek maske, dezenfektan ve kitap dağıtımı yaptı.

Milletler arasında güçlü yerimizi alabilmemiz için eğitim ordusunun güçlenmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Basri Sönmez; “Türk gencinin gözünde muasır medeniyet ışığını görüyoruz ve bu bizi ziyadesiyle gururlandırıyor, onur veriyor. Öğretmenlerimize önce sağlık, sonra kolaylıklar diliyoruz. Gençlerimize başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Nazik ziyaretten dolayı mutluluklarını ifade eden Çiçekpınar Kasabası Belediye Başkanı Memiş Kaynak ise, belediye olarak her zaman eğitime destek verdiklerini ifade etti.  

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Fatih

26 Ekim 2020 Pazartesi 18:53

Senirkent gençali köyü vakalar patladı önlemler alınsın.ahali fazla rahat

karakavaklı

26 Ekim 2020 Pazartesi 13:41

Bahçeliye söyleyin bir an önce seçim tarihini açıklasın ya da size söylesin siz vatandaşa söyleyin daha hayırlı bir iş yapmış olursunuz.

ısparta

26 Ekim 2020 Pazartesi 13:15

sayın başkANIM ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM VEKİL ADAYIMISINIZ BELEDİYE BAŞKANI ÖNÜMÜZDEKİ ÖDENEM ORTAK ADAYMI COK CALIŞİYON BAŞKAN

vatandaş

26 Ekim 2020 Pazartesi 13:05

cok deyil gece gündüz calişmak lazım gercek küzleri kazanmak lazım sayın başkan az oyla kaybetdin ama busefer zor mac buyuk esnafı kazanan halkı kazanan 120 suretle deyıl 200 suretle calışilacak

Eğitim

26 Ekim 2020 Pazartesi 11:38

Eğitimde reforma için sıyaseti okullardan uzaklasmastırmaylsa baslayabilirsiniz..

ISPARTALI DEĞİLİM

26 Ekim 2020 Pazartesi 11:24

TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİN TARİFİ İŞTE BU HAREKETLERLE TESCİLENİR,TÜRK MİLLİYETÇİLERİ HER ALANDA ÇOK ÇALIŞMALILAR.ÖZELİKLE HUKUK ALANLARINDA ÇOK ÇALIŞMALILAR. HER KÖŞEYE HER KURUMA HAKİM OLMALILAR . SADECE ĞÜVENLİK KONULARINA DEĞİL. SELAM OLSUN ALPARSLAN ATATÜRKEŞ'in BÖRTEÇİNELERİNE,ÇOOOOOOOOOOOOOOOK ÇALIŞMAK LAZIMDIR

isparta lee

26 Ekim 2020 Pazartesi 10:52

askıda ekmek yok mu . Insanlari ekmeğe muhtaç ettiniz.

yanlış

26 Ekim 2020 Pazartesi 10:43

"camiye, kışlaya, OKULA siyaset ****yın!"

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR