24 Nisan 2024 Çarşamba

MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ’DEN YEREL SEÇİMLER AÇIKLAMASI

MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ’DEN YEREL SEÇİMLER AÇIKLAMASI

Isparta

AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, AK Parti iktidarıyla Isparta belediyesini buluşturmak adına hummalı çalışma içine girdiklerini söyledi.   

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yerel seçimlerde ittifak olmayacağı açıklamasın değerlendiren AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz  "İttifak genelde devam ediyor ama yerelde olmayacağını ara ara açıklamalarda da genel seçimler öncesinde de paylaşmıştık. Sayın Devlet Bahçeli'nin ifade ettiği gibi yerel seçimde ittifak olmayacak. 5 yıllık süreç içinde artık önümüzde tek bir seçim kaldı. O da yerel seçimler. Artık gündem yerel seçimlere endeksli şekilde devam ediyor. Partiler yerel seçimlere odaklı seçim takvimlerini açıklar. Aday adayları ortaya çıkmaya başlar. Ekim ayı itibariyle seçim havasına girilir. Biz de AK parti iktidarıyla Isparta belediyesini buluşturmak adına hummalı çalışma içine girdik. Sayın Genel Başkanımız startı kongrede verdi. Biz de seçim sathı mahallinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.     

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartalı

28 Ağustos 2018 Salı 12:29

İçimizden biri olsun !

Ispartali

28 Ağustos 2018 Salı 11:31

Malesef ispartayi bilgiç yönetiyor zabunu aday gösterecek ve çok oy kaybı olacak. Mhp bolunde günaydın birdaha başkan olamaz tek korkumuz chp almasın belediyeyi.

Mehmet

28 Ağustos 2018 Salı 09:29

Eğer Osman Zabun'u aday gösterirseniz, Yusuf Ziya Günaydın'a 4. Dönem için yol vermiş olursunuz. Aynı 2009 ve 2014'te olduğu gibi....

SAVKÖY'lü

28 Ağustos 2018 Salı 08:23

Sayın Vekilim; Savköy Kasabası geçen seçimde koltuk hırsında olanların ortaya çıkmasıyla 5 senesini kaybetti bir 5 sene daha kaybetmek istemiyoruz.kasabanın artık yeni ve dürüst yüzlere ihtiyacı var vekillerin siyasi oyunlarıyla kaybedilecek bir 5 senesi daha yok ve olamazda.Allah rızası için fırıldaklara müsaade etmeyin.

mehmet

28 Ağustos 2018 Salı 00:07

Keçiborlu belediye başkanını parlağı getirin aday edin çalışmanıza gerek yok .. aynası iştir işinin lafa bakılmaz .. adam gibi adammmm belediyecilik görünnn

DSİ&KARA YOLLARI MAĞDURU

27 Ağustos 2018 Pazartesi 20:19

Sayın Gökgöz, DSİ ve Kara yolları projeleri durduruldu. Yüzlerce Ispartalılar bayrama işsiz girdi. Ne olacak bu aileler? Neden niçin gündeme gelmez. Devlet projeleri durdurunca taşeron firmalar hepsi çıkış verdi. Lütfen bu mağduriyeti gidermek için çözüm sunun lütfen.

bayram

27 Ağustos 2018 Pazartesi 19:04

Su anki baskan kazanmasin da kim olursa olsun

alettin

27 Ağustos 2018 Pazartesi 17:17

ne humması sayın vekil fetöcü adaylar çıktı piyasaya isimleri bile partiye zarar veriyor biraz dikkat lütfen

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR