20 Nisan 2024 Cumartesi

MİLLETVEKİLİ RECEP ÖZEL SDÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLİ RECEP ÖZEL SDÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

Isparta

Isparta Milletvekili Recep Özel, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’ya ziyarette bulundu. Milletvekili Recep Özel’e ileri teknoloji cihazların kullanıldığı Yenilikçi Teknolojiler Uygulama ve Araştırma Merkezinde(YETEM) yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi. Ardından YETEM bünyesinde faaliyet gösteren laboratuvarların çalışmaları yerinde incelendi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

22 Eylül 2019 Pazar 13:01

Yanlış ata oynayan bugün bu tabloyu gülümseyerek karşılar. Merkezde referansı sağlam adamı yerelde destekleseydiniz bugün bu resim yoktu.

Rte

22 Eylül 2019 Pazar 00:09

Sosyolog adlı mal Recep Özel ve rektör İlker aynı köylü nereden süreyyanın arka bahçesi oluyor sen ne biliyorsun da öyle yorum yazıyorsun

Deli Arif

21 Eylül 2019 Cumartesi 15:57

sdü ne sadi bilgicin ne de kimsenin arka bahcesi veya babasinin mali degil ispartanin ve bu milletin universitesi. Recep Ozel de sevin veya sevmesin, oy vermis veya vermemis olan butun ispartalilarin millet vekili. Gayet tabiki sdu yu de baska kurumlari da ziyaret edebilir, denetleyebilir sorunlari varsa cozebilir. Kimse bu milletin kurumlarini kendine veya baskalarina ipotek etmeye birilerine yaranmaya calisarak kendi seviyesini alcaltmasin. Sevmeseniz bile saygi gostermek zorundasiniz.

Qw

21 Eylül 2019 Cumartesi 12:35

Bize ne. Sabah sabah bunu niye haber diye okuyalım. Bizden uzak kalsın.

SİZİ SEVEN BİR KARDEŞİNİZ.

21 Eylül 2019 Cumartesi 12:16

Sayın vekilim. Birlik beraberlik içinde olun. Ispartamız için hayırlı işler yapın. Fakiri, yetimi kollayın. Haksızlık yapılmasına izin vermeyin. Doğrudan yana olun. Isparta da parti içinde ya da adımızı kullanarak baskı yapmaya çalışan insanları tespit edip derhal ihraç edin. Yoksa parti dağılma sürecine giriyor. Allah yardımcınız olsun.

özel ziyaret

21 Eylül 2019 Cumartesi 11:39

sn çarıkçı nereden geldi bu gibi bakıyor.biraz gulumseyebilirsin seni ziyarete milletin vekili gelmiş

sosyolog

21 Eylül 2019 Cumartesi 11:36

irecep abey orası süreyya'nın arka bahçesi netsen boş. yanındaki uzun abi de süreyanın özel kalemi, hadi git kendine yeni oyun alanı bul

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR