25 Nisan 2024 Perşembe

MİLLETVEKİLİ SÜREYYA SADİ BİLGİÇ'E CANLI YAYINDA BÜYÜK SÜRPRİZ!

MİLLETVEKİLİ SÜREYYA SADİ BİLGİÇ'E CANLI YAYINDA BÜYÜK SÜRPRİZ!

Isparta

Kanal 32 Televizyonunda canlı yayınlanan Basın Kulübü Programına çıkan Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Bilgiç ve Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Toki projeleriyle ilgili çeşitli açıklamalarda bulundular.   Programda Parlak, TBMM Plan ve Bütçe komisyon Başkanlığı Yapan Isparta Milletvekili Süreyya Bilgiç'in Isparta ve Keçiborlu için çok büyük fırsat olduğunu, her kapısını çaldığında Bilgiç'in isteklerini geri çevirmediğini ifade etti. Parlak tüm bu desteklerinden dolayı Rektör İlker Çarıkçı ile görüşerek, Keçiborlu'ya açılacak olan Havacılık Yüksek Okulu'na Süreyya Bilgiç isminin verileceğini açıkladı.  İlgili okula isminin verileceğini ilk kez Canlı yayında öğrenen Bilgiç ise oldukça duygulandığını söyleyerek, Parlak'a teşekkür etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

,

11 Nisan 2017 Salı 14:44

yol akar keçiborlu bakar diyenler keçiborluyu demir yolunun üstüne topladılar. daglara çıktılar acilen şehir planını oturup üç beş mimarla degerlendirmeliler.

süleyman

11 Nisan 2017 Salı 10:14

sen işini bilirsin başkanım helal sana başkanım. sana verilen oylar helal hoş olsun. başkanım şu etrafındaki kişilerden bi kurtulsa daha süper hizmet edecek. adamı beş dakika serbest bırakmıyorlar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR