29 Mart 2024 Cuma

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE VALİDEN TEPKİ

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE VALİDEN TEPKİ

Isparta

Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz'ın kendisine ait sosyal medya hesabı Facebook'ta çoçuklar ile birlikte fotoğraflarını paylaşmasının ardından, sosyal mesafe ve maske takma kuralına uyulmadığını gören Vali Seymenoğlu tepki gösterdi. Fotoğrafların altına yorum yazan Vali Ömer Seymenoğlu, "Covid-19 salgının çok hızlıca arttığı bu günlerde örnek olmanız gerekirken kötü bir örnek olmuşsunuz" yazdı.

Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz, facebook hesabından paylaştığı fotoğraflarda sosyal mesafe ve maske takma kuralına uyulmadığı görülen fotoğrafları paylaşınca Vali Ömer Seymenoğlu tepki gösterdi. Müdür Yılmaz, hesabından çocuklarla olan samimi fotoğraflarını paylaşırken, "Senirkent ilçemizde yapılan sınavdan dönerken yolda, mülteci olarak ülkemizde misafir olan mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarıyla karşılaştık. Kızlara voleybol, erkeklere futbol topu hediye ettik. Mutlulukları görmeliydiniz. Allah çoçuklarımızın yüzünü hep güldürsün" yazdı.

Bu paylaşımı gören Vali Ömer Seymenoğlu ise, Müdür bey, çocukları sevindirmek onlarla bir arada olmak dünyada yapılabilecek en güzel işlerden bir tanesidir. Ancak Covid-19 salgının çok hızlıca arttığı bu günlerde örnek olmanız gerekirken, malesef kötü bir örnek olmuşsunuz. Eminim ki, özellikle bu günlerde tekrarlamazsınız. Ömer Seymenoğlu Isparta Valisi" yazarak tepki gösterdi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

fatih

23 Eylül 2020 Çarşamba 13:29

şur da olumsuz bir şekilde yorum yaptığını sanan ama her türlü hakareti normalleştiren insan müsfeteleri o kadar samimi iseniz adınız yazarsınız bizde görürüz kim delikanlı diye

doç:32

22 Eylül 2020 Salı 23:19

Gerçekten bende okudum o haberi geçenlerde yayınlandı isteyen Netten araştırıp haberi bulup okusun yani: Pandemiden bu yana taktıgımız maskelerin Yüzde,95 i Gerçekten KORUMA SAGLAMIYORMUŞ Virüse karşı. Hatta bu özelliginden dolayı ihrac edilen ülkelerden geriye gönderilmiş türkiyeye tekrar.

PROF

22 Eylül 2020 Salı 20:02

tekvatan sen maske takma canım, serbestsin kınanmayacaksın seni hastanenin covid servisine de bekleriz AMA MASKESŞZ olarak. görüşmek üzere

Tekvatan

22 Eylül 2020 Salı 14:24

Pandeminin başından beri hep söyledım hep söyledım bu maskeler virüse karşı korumaz ilerde bunu itiraf edecekler diye. Hatta ciger ve solunum yollarında tahribata bile sebep olur diye ama kimse dinlemedi neden çünkü her gün Kafaları maske Maske diyen Tv.lerden yıkanıyordu.. Pekı şimdi ne oldu .''Yanılmışız Takılan maskelerin %95 i korumuyormuş dediler'' ne oldu şimdi neden aldatıldı yıne bu insanlar ve neden En büyük NİMET olan Aklımızı kullanmadıkta teslim ettik biyerlere.

Dogru

22 Eylül 2020 Salı 08:27

Burada çoğunun arpasini kesmissin ki durmadan saldıranlar var sen yolundan dönme sayın müdürüm Allah yardımcınız olsun

Mühendis 32

21 Eylül 2020 Pazartesi 23:53

Böyle bir olayın haber yapılması ne kadar itici. Isparta’da gerçekten medya çok yıpratıcı bir şekilde çalışıyor. Vali beyinde üslubu hiç hoş değil. Bu uyarının yeri gerçekten sosyal medya mı olmalıydı ? Ben burda bir art niyet görüyorum. Sevgili valimiz maske önlemini sosyal medyada aramak yerine sokağa çıksanız daha faydalı olursunuz.

VATANDAŞIN BİRİ

21 Eylül 2020 Pazartesi 23:45

ışıkkentli........ okul neden kapatılıyorki ?

VATANDAŞIN BİRİ

21 Eylül 2020 Pazartesi 23:44

öğretmen....zaman dürüst mertlerin zamanı degilde ondan bu yorumlar iyi dürüst adamlar artık zor bulunuyorda ondan o yorumcular alıştılar tepeden inmelere bak güreşçi nerde vakıfbank genel müdürü birinin şöförü egitimi yok bakan danışmanı rektör ilanla karısına kadro açtı birini bahçıvanı şu aNDA GENEL MÜDÜR DİYECEGİM ALIŞIK DEGİLLERDE ONDAN ALLERJİ YAPIYOR ADAM GİBİ ADAMLAR AKP BAŞKANININ OĞLU mesela belediyede avukat bu yani takma öğretmenim ADALETTE BİTTİ HAK HUKUKTA

Konu Maske

21 Eylül 2020 Pazartesi 23:38

Müdür bey bu kadar kısa sürede kimi neden kızdır di ki ? Kimin çıkarlarına dokundu ki bu haksız suçlamalara maruz kalıyor ? Biride bunu yazsa keşke..Syn. Valimiz son derece haklı bir uyarı yapmış yorumcularda keşke sadece konu ile alakalı uyarı eleştiri yapabilme kabiliyetine sahip olsada çamur atmasa Ölümle burun burunayken bile hakka girebilen cesur yürekler devam edin.Allah soracak nasıl olsa..

Nema

21 Eylül 2020 Pazartesi 23:13

Hayvanları sevmeyen insanları sevemez.Hayvan sevgisini bile kıskanmak acinilasi bir durum.Milli eğitim kimin nemasini kestiyse artık saldırı ordan geliyor belli :)

Mehmet Yıldız

21 Eylül 2020 Pazartesi 22:44

Resimdeki çocuklar ve aileleri dezavantajlı covid 19 la mücadeleden daha önemli çadırda zor şartlarda hayatta Kalma mücadelesi veren insanlar.Bu İnsanlar belki de hiç maske takmadılar.Onların karısına maskeyle çıkmak ne kadar doğru olurdu. Bazen karşımızdaki dezavantajlara önem verdiğimizi göstermek için şartları onların aleyhine dengelemek lazım.

Tolga cet

21 Eylül 2020 Pazartesi 22:34

Tanımıyorum. Hiç görüşmedim. Memleket evladıdır. Geldiği yerde yaptıklarını, ısparta da yaptıklarını da takip ediyorum. Helal. Değeri bilinmeli. Memleket evladı.

Işıkkentli

21 Eylül 2020 Pazartesi 22:19

Işıkkent Şehit Polis Memuru Akif Altay İlkokulunu kapatma kararınızi mahkeme kaldırmış diyorlar müdür ve vali beylerim?!

gülkentli 32

21 Eylül 2020 Pazartesi 21:29

müdürümüz birtek kedılerı sever ınsanlarla anlaşamıyor.göstermelik 3,000 tl ye kedi evi yaptırdı.sütünüde koydurdu amma kedıler begenmedıler

muhalefet 32

21 Eylül 2020 Pazartesi 21:17

bakıyorum da bir mem personeli oturmuş bılgısayar başına cevaplıyor .savunulacak bir tarafı yok inanın koff cıktı.egitim yok hijen yok temizlik yok maske yok mesafe hiç yok hepsı reklam.sadece sigarayla mücadle etmesini biliyor hakkını yememek lazım

Reklamlar

21 Eylül 2020 Pazartesi 20:48

Hani k****32 de haber yapılmıştı 40. 50. bin siperlik Sipariş vardı. Milli eğitim siperlik yapıyordu. Siperlik bari taksaydi cezadan kurtulurdu. Sow bitti mi yoksa. Valimizi alkislamaliyiz.

Hasan

21 Eylül 2020 Pazartesi 20:10

Yalakalık ters tepmiş

Vatandal

21 Eylül 2020 Pazartesi 19:50

Haber ne yorumlar ne. Millet yorum okuyup okuyup karşılıklı cevap veriyor. Pandemi. dönemi tabi ki okulların açılamadığı bi dönemde özellikle İl Milli Eğitim Müdürümüz daha hassas olacak. Devlet bas bas bağırıyor tedbir tedbir diye Sayın Valinin Sayın İl Müdürüne tepkisi ****et duyarlı samimi bir tepki. Ayrıca Sayın Vali reklamsız nifaksız ****et olgun halk adamı sokağa sorun herkes aynı düşüncede onun için bravoooo

Ak Partili

21 Eylül 2020 Pazartesi 19:11

İyi de sayın müdürüm. Yaptığın güzel Bir hareket. Bunu niye afişe ediyorsun ki. Allah kabul etsin. Fakat yapma lütfen. Ne gerek böyle reklamlara.

Öğretmen

21 Eylül 2020 Pazartesi 18:56

Müdüre dairesinde kimseyle görüşmeyen diye yorum yapılmıs Şahit olanlar vardır susmasinlar her öğretmen randevusuz müdur beyin makamina girip derdini anlatabilmektedir hiç kimse kapıdan çevrilmemiştir ruzu mahşerde hesap vardır o halde doğru söylemek de haktır facebook hesabına gelen gerek veli gerekse öğretmenler tarafından mesajların takibini yaptırmaktadir doğru söylemek haktır vicdan sahibi olanlar bilir Müdur adamdır beş kuruşa tenezzül etmez

Öğretmen

21 Eylül 2020 Pazartesi 18:51

Müdüre dairesinde kimseyle görüşmeyen diye yorum yapılmıs Şahit olanlar vardır susmasinlar her öğretmen randevusuz müdur beyin makamina girip derdini anlatabilmektedir hiç kimse kapıdan çevrilmemiştir ruzu mahşerde hesap vardır o halde doğru söylemek de haktır facebook hesabına gelen gerek veli gerekse öğretmenler tarafından mesajların takibini yaptırmaktadir doğru söylemek haktır vicdan sahibi olanlar bilir Müdur adamdır beş kuruşa tenezzül etmez

Ak

21 Eylül 2020 Pazartesi 16:50

Ey ehli müslüman,ne oldu ki ümmetin çocuklarını sevdiyse, hiçbiriniz bu çocuklar okula gidebiliyor mu ,bunlarda niye maske yok diye sormuyorsunuz.Fırsat kolluyormuşsunuz gibi bir havanız var,ötekiler gibi makamdan çıkmasaydınız ne ala,

Kamil Ayata

21 Eylül 2020 Pazartesi 16:04

İmam yellenirse cemaatin hakkından gelemezsiniz.

Hulya

21 Eylül 2020 Pazartesi 15:59

Fazla çalışanı kabullenmek zordur müdürüm ..Siz çalışınca yatanlar da çalışmak zorunda kalıyor. Sn. Valimizin uyarısı samimiyettendir.Asıl sorun buradaki samimiyetsiz eleştirenler.

Adam

21 Eylül 2020 Pazartesi 15:53

Ah yurdumun güzel insanları Halil bey tain oldu gitti.Satasacaksaniz dersinize çalışıp sataşin.Omer Yılmaz adamsın.Allah yardımcın olsun. Her şerde bir hayır çıkar..

Haklı

21 Eylül 2020 Pazartesi 15:50

Maske mesafe konusunda haklısınız da, bu kadar yaygara niye? Sn.valimiz uyarmış hatırlatmış eee vurun bu adamı hemen asın kesin yargilayin şahsi sorunlarınız mi var? Hayır dir?Kuyrugunuzami bastı ?

Turker alptugay

21 Eylül 2020 Pazartesi 15:13

Milli egitim muduru elestirilecekse,davulla zurnayla olmaz,çok ayıp vali nin yaptığı.Vatanından savaştan korkarak çaresiz ulkemize gelen çocukları sevindirmiş.Ama bu şekilde devlet adamlarına hiç yakışmaz.Çok ucuz hareket bunlar!!

Davut Doğru

21 Eylül 2020 Pazartesi 15:07

Baş nereye giderse ayaklar da oraya gider.

şehmettin

21 Eylül 2020 Pazartesi 14:31

Kimler geldi kimler geçti ......

Barış

21 Eylül 2020 Pazartesi 13:22

Sayın yorumcular,Sayın valinin amacı sayın milli eğitim müdürünü ne rencide etmek ne da ayar vermek.Eğer sayın vali isteseydi müdür beyi kapalı ortamda usulüne uygun uyarırdı.Sayın valinin buradaki mesajı MASKE ve önemine örnek bir davranışı topluma müdür bey üzerinden yapmaktı bana göre.Amacına da ulaşmış.Bir proplem yok yani.Boşuna oraya buraya kızıyoruz.

kodaman

21 Eylül 2020 Pazartesi 12:14

mudur takiye yapiyor ne bu maske yok cocugun ellerinden tutmus ya kendinde virus varsa,bu ortamda ayiptir ceza kesilsin belgeli iste,vali bey hakli

Ahlak lazım

21 Eylül 2020 Pazartesi 12:12

Yalakalara fırsat vermemesi,siyasete yamanmaması eksilenecek bir durumsa,doğru söylemişim demek ki,ben doğruyu söylerim,gerisi dokuz köyün sorunu

Muallim

21 Eylül 2020 Pazartesi 12:08

Maske bahane,liyakatsız atamalara dur dediği için saldırı şahane,,kuyruğuna basılanlar fırsatı değerlendirin,vurun abalıya...Yazık çok yazık ,hiyerarşiye uymayan md.olsun istiyorsunuz ama devlet ciddiyet ister,müdür ve vali tam bir devlet adamı,keşke sosyal medya üzerinden olmasaydı iletişim.

Yalçın 32

21 Eylül 2020 Pazartesi 11:55

Adam kendini Cumhurbaşkanı mı sanıyor, yoksa Milletin seçtiği milletvekili mı sanıyor ne? Gözünde bir artistik gözlük, etrafında da yalakalar, velilere selam göndermeler....falan. İlk geldiği günden beri bu poz. Bundan önceki de "şair müdür" namı ile gelmişti, Ardına bakmadan gitti.

Dağcı

21 Eylül 2020 Pazartesi 11:04

Herkese Hayırlı Günler Eskisi gibi olmasa da yinede mutlu olmamız gerekir bu gün yeni bir Eğitim Öğretim yılına işallah kazasız belasız başlamış bulunmaktayız Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve İçişleri bakanlığımızın Genelgesi 81 İl Valiliklerine gönderilen c19 virüsü ile mücadele önlem paketi hala ikinci biremre kadar yürürlükte buna göre kalabalık ortamda dışarıda maske zorunlu bu nedenle kav****a karışanlara bile mesafe kuralına uyulmadığından ceza kesiliyor burada da hem her çocuk başı mü

ahlak lazım

21 Eylül 2020 Pazartesi 10:59

Bu kadar yalan ve iftira ,sizde hiç mi Allah korkusu yok,yok selam söyleyin demiş de ,yok görüşmüyormuş da.,yok eğitime ne yapmış da ...Ya 34 yıldır öğretmenim.bir Ad****ı milli eğitim müdürü vardı,bir de bu adam geldi.Ha şunda haklısınız yalakalara fırsat vermiyor,siyasete yamanmıyor sadece işine bakıyor.Eleştirenler de maske üzerinden vurun abalıya anlayışıyla şahsi intikamlarını tatmin etme peşinde.Allahtan korkun Allahtan

GERÇEK

21 Eylül 2020 Pazartesi 10:22

sayın Valim Müdür beyin ceza ihbarnamesi gönderilmiş midir.

Yorum

21 Eylül 2020 Pazartesi 10:06

Müdür bey Isparta'da çalışana şov yapıyor derler..Hele birde haksızlıklara dur demişseniz yandınız ..Ama değmez aldırış etmeyin.Allah bilsin.

Valiye alkış müdüre ayıp

21 Eylül 2020 Pazartesi 09:34

Valinin tepkisi güzel. Müdürün davranışı ayıp. Hem şov yapmış hem reklam. Virüsün ilacı bulundu ama haberimiz yok galiba. Gariban vatandaşa ceza keserler bu hatayı yapan amir müdür oldu mu taltifler taktirler..... Utanç verici

kamil

21 Eylül 2020 Pazartesi 09:33

dairede kimsetle gorusmeyen mudur,disarida cocuklarla maskesiz mesafesiz poz veriyor,ornek olacak kisi para cezasi yemesi lazim.sayin valimizi tebrik ediyorum..lanet olsun icimdeki insan sevgisine,tabi yersen..

pabuç

21 Eylül 2020 Pazartesi 09:14

Şu Çok bilmiş yorumcular da olmasa ne yapıcaz bilmem. O çocuklar bırakın okula gitmeyi ne eba yı nede zoom denilen canlı ders programlarını kullanıp eğitime katılamıyorlar. Ne olmuş yani bi top dağıtıldıysa geçerken uğrandıysa farzet ki hususi gidildi mülteci çocukları sevindirmiş bi düşünen olmuş ne güzel.Bürokratların birbirlerini alelen eleştirmeleri doğru değil. Hele ki konu eğitimse.

FahriKara

21 Eylül 2020 Pazartesi 09:02

Isparta da eğitim yok, müdürü var çok enteresan bir de reklam şov yapmış aklınca..

Barut Osman

21 Eylül 2020 Pazartesi 08:52

pandemide bütün öğretmenlere talimat verip tüm velileri "müdürümüz ömer beyin selamı var " diye tek tek arattıran bir şov adamına verilecek en güzel cevabı vermiş Sayın Valimiz. Senin derdin eğitim mi şov mu? Müdür beyin selamı olmadan velilerin hali hatrını sorsalar olmaz mı? Olmaz. Çünkü müdürün reklama ihtiyacı var.

Yetkililer Göreve

21 Eylül 2020 Pazartesi 08:17

3150 TL maske ve sosyal mesafeden ceza kesilmelidir, gariban insan maske takmayınca ceza, il müdürü maske takmayınca "unutmuşum" demek....

Geçmiş olsun.

21 Eylül 2020 Pazartesi 07:52

Ya arkadaslar reklamdı, hizmetti vs her tartışmayı bir kenara bırakın. Müdür bey kendisi de farkında olmadan başlangıç durumunda bir taşıyıcı olsa ve bu sabilerden birine bulaştrsa eminim kendisi cok vicdan azabı duyacaktr, hesabı ve vebali cok buyuk olur öbür dünyada da. Kendi çocuğu da varsa bu söylediğimi cok iyi anlayacaktır. Umarım böyle bir hataya tekrar düşmez. Bir anlık gaflet diyelim.

Vatandaş

21 Eylül 2020 Pazartesi 07:12

Sayın ValimVatandaş olsa 3150 TL cezayı yemişti. Adaletinizden şüphemiz yok. Kesilen cezanın makbuzunu hesabınızdan paylaşır mısınız lütfen.

Bayram ALHAN

21 Eylül 2020 Pazartesi 06:23

Sayın Valim Seymenoğlu beye sonuna kadar katılıyorum.Lütfen öğrencilere ve çocuklarımıza örnek olacak mevkide bulunanlar daha dikkatli olsunlar.Covid 19 un şakası yok.Lütfen maske takalım,sosyal mesafe kuralına uyalım ve ellerimizi sık sık yıkayalım.

VATANDAŞIN BİRİ

21 Eylül 2020 Pazartesi 02:40

hasan karlı valimiz iyi insandır sözümüz yok ama bir kamu görevlisi devlet memurudur akp lilerle gezmesi doğrumu bumu vakur duruş vali şehrimizi temsil ediyor tarafsız olmasını bekleriz anayasada bu yazar fetöden içerdeki valiyi hatırlayın cüppelinin kızının nikah şahiti idi yani bir tarikatçı ve cumhuriyet düşmanının vali beylerin çok hassas olması gerekiyor bu konularda gökgöz teyzenin oğlu degil mecbur degil nikahta bulunmaya ama mecbur hissediyorlar zoruma gidiyor sana ne diyebilirsiniz

Hakan polat

21 Eylül 2020 Pazartesi 01:15

Müdür beyin ne hizmetleri olmuş? Övenler yazsın hele şu hizmetleri

Burdurlu

21 Eylül 2020 Pazartesi 01:05

Bi tane makam sahibi de iyilik yaparken yardım yaparken şov yapmasın ya !!! Çocukları sevindirin ama kameraların önünde yapınca bi anlamı kalmıyor ...

VATANDAŞIN BİRİ

21 Eylül 2020 Pazartesi 00:53

****et açıklayıcı bir yorumum vardı yayınlamadılar canları sagolsun tavuktan korksam darı ekmem bu yaştan sonra bugüne kadar egrilip bükülmedim hiç bir siyasininde elini etegini öpmedim ama dedimki yorumda milli egitim müdürünün yaptığı hata ise miting yapıp millete çay atıp kafa kafaya tokuşturanlarada yorum yazabildinizmi dedim yayınlamadılar...

Davut

21 Eylül 2020 Pazartesi 00:29

Reklâm peşinde koşmanın bazı acı sonuçları da oluyor haliyle.

Dağcı

21 Eylül 2020 Pazartesi 00:19

Maske takmayana ceza kesiliyor bu doğru kul hakkına saygıya giriyor bu nedenle mülki amir olarak ceza kestirme ve kesme sayın valimizin tasarrufundadır

Dağcı

21 Eylül 2020 Pazartesi 00:07

Dakika bir gol bir şovmenler diyarı ısparta sayın valim haklı burada topla gitmekle hazırlıklı gidilmiş böyle eğitim öğretim arefesinde

Dağcı

20 Eylül 2020 Pazar 23:56

Dakika bir gol bir şovmenler diyarı ıspartam sayın valim haklı eğitim öğretim in arifesinde yapilacak işmibu yazık acemiliğine sayalım diyecekler

Eğitimci

20 Eylül 2020 Pazar 23:51

Gariptir; KENDİ HATALARINI DÜZELTME CESARETİ OLMAYAN İNSANLAR BAŞKALARININ HATALARINI ELEŞTİREREK HUZUR BULMAYA ÇALIŞIR.

Vatandaş32

20 Eylül 2020 Pazar 23:50

Müdürümüze yapılan haksız eleştirilere katılmıyorum sayın valimiz uyarmış müdürümüz hatasını anlamış. Olayı abartmanın bir anlamı yok müdürümüz son yıllardaki en iyi milli eğitim müdürü ıspartanın şansı olan müdürümüz ve sayın valimizin arkasındayız

Şanışer

20 Eylül 2020 Pazar 23:49

Millet can derdinde hepsi şov peşinde tipik şov şov memleket şovmen doldu millet ölmüş kalmış kimsenin umrunda oldunu sanmıyorum trafodan esnek çalışma çıkardılar hiç bir kurum uygulamıyor. Kendi kulağımla işittim bence gerek yok dedi müdürün biri

SDÜ1

20 Eylül 2020 Pazar 23:45

Önceki yaptırmıştır gündem olsun diye bu kadar yoruma ne gerek var

Adam gibi adam

20 Eylül 2020 Pazar 23:45

Valinin açıklamasını bahane edip saldıranlar Müdür Beyin hizmetlerini de görseniz ya.

Vatandaş32

20 Eylül 2020 Pazar 23:39

Müdürümüze yapılan olumsuz yorumlara katılmıyorum son yıllarda Ispartamıza gelmiş en kaliteli müdürlerden biri valimiz uyarmış sadece müdürümüz de hatasını kabul etmiş. Olayın bu kadar art niyetli abartılması doğru değil Isparta'nın şansı olan müdürümüzün ve valimizin arkasındayız.

Arkanızdayız...

20 Eylül 2020 Pazar 23:36

Müdürüm biz sizin içinizi biliyoruz her daim arkanızdayız yapmış olduğunuz bu güzel davranıştan dolayı alkış almanız gerekirken taşlanıyorsunuz meyve veren ağaç hep taşlamamıştır müdürüm devam edin...

Eğitimci

20 Eylül 2020 Pazar 23:31

Allah razı olsun müdür beyden yapılan bir hayır işi .Her fırsatta devlet adamlarını karalamaya çalışan bir grub yine çıkmış alana

Mehmet

20 Eylül 2020 Pazar 23:27

Fotoğraf ta keşke Selçuk ta olsaydı.tam olurdu.

ES

20 Eylül 2020 Pazar 23:20

Sinava giden müdür yaninda topmu taşıyor? Hem de 2 cesit? Yarinda ilkokula başlayan öğrencilere hediye eder umarim. Sayin Valim neden maske cezasi kesilmiyor? Örnek olur hem sayin müdür?

Hasan Karlı

20 Eylül 2020 Pazar 23:19

Valimiz Isparta’mız için büyük bir şans. Vakur bir devlet adamı duruşu her şeye bedel. Keşke İl Milli Eğitim Müdürü çocuklara top yerine maske hediye etseydi. Çocuklarda da maske yok.

BOMBA 32,5

20 Eylül 2020 Pazar 23:18

Buradan sayın il müdürümüze sesleniyorum; yolun bahtin açık olsun Allah var gam yok. Allah herşeyi bilendir görendir. Siz işinizi yapmaya ve ****retli çalışmalarınıza devam edin yeter.

Barış

20 Eylül 2020 Pazar 23:13

İlk önce belirteyim.Sayın vali çok iyi yapmış uyarısı ile.Kim olursa olsun uyarıyı açıkça yapmış.Sayın Milli Eğitim Müdürü Sosyal Medya dan sayın vali dahil herkese yaptığı ve hatalı paylaşımının uyarısını sayın vali çağırarak da yapabilirdi.Ancak böyle daha tesirli olmuş.

Pes

20 Eylül 2020 Pazar 23:11

Yasattiklarinizi yaşamadan ölmeyecek siniz unutmayın.Sn. valimizin samimi uyarısından kendi kötü emellerine paye çıkaranlar sanki müdür beyin hata yapmasını bekler gibi saldırıya geçmiş pes doğrusu...

öğretmen

20 Eylül 2020 Pazar 23:07

Bu zaman şov zamanı . O da yapmış.Yardımcısı Halil Doğan da facebook hesabından Pandemi döneminde okulların herşeyi yaptığından bahsediyor.Telafi kurslarının açıldığını söylüyor.Allah aşkına öğretmenler ebadan ders bile anlatmazken , öğretmen öğrenci ve velinin bile faydasına inanmadığı telafi kursları niçin açılır ki. Öğretmen idareci ekders alsın.tabi. Öğrenci çocuklarımız evde . zerre kadar ilgi yok. Niçin Öğrencinin ilgisini çekecek hiç bir şey yok. Sayın valim Bir de buna el atsanız.

Sen yürü arkanda biz variz

20 Eylül 2020 Pazar 23:07

Meyve veren ağacı taslarlar Ömer bey doğru yoldasınız ..Durmak yok yola devam.. 1 yanlış tüm doğruları nerde ****ürmüş ki? Bu kadar saldırı var.Tamamen art niyet. Allah'tan korkun hakkı hakliya teslim edin.Allah büyük ..

Öğretmen Bey

20 Eylül 2020 Pazar 22:55

Müdür kendi kendine, kendince yorum yapmış olumsuz yorumları takma müdürüm sen adamsın falan filansın gibilerinden. Seni bu ile yanlışlıkla müdür yapmışlar sanırım. Öğretmenlere bu corona döneminde velileri arayıp milli eğitim müdürü ömer beyin selamı var demelerini isteyecek kadar egoistsin. Yönetici olmak için biraz daha olgunlaşman lazım müdür bey. Bu devlet senin gibi çok şovmen gördü. Yakındr ipini alırlar senin. Senin kıdemnden büyük ne idareci büyüklerimiz var bu ülkede. Örnek al onları.

Murat

20 Eylül 2020 Pazar 21:59

2 Ömer profili,Birisi hayatın gerçeklerinden uzak,reklam yapmaya çalışan Ömer.Diğeri sorumluluk sahibi, gerçek anlamda devlet adamı Ömer.sağolsun sayın valimiz.

Ispartaküs

20 Eylül 2020 Pazar 21:36

Acemi çaylak, ne oldum delisi; yardımcılarının kuklası müdür. Allahın sopası yok. Böyle hatalar yaparsın. Yardımcın, çok bilmişe sorsaydın ha

Doğruluktan şaşma

20 Eylül 2020 Pazar 21:14

Geçenlerde bir okula gittiğinde de etrafındaki herkes maskeliyken kendisi güneş gözlükleri ile maskesizdi.Milli eğitim müdürlüğü değil artist mekanı,şube müdürü Selçuk gibilerle beraber hepsi bir artist yaptıkları herşey reklammm.

Adam

20 Eylül 2020 Pazar 21:12

Isparta'ya bir adam geldi! Yüreği sevgi dolu ,merhametli adam gibi adam!! Maske sosyal mesafe ve covid kadar sevilmeye ihtiyaç yok mu? Dünyayı sevgi kurtaracak !!Sayın valimiz uyarmış bu kadar saldırı niye? Müdürümüz açıklamış heyecandan unuttuğunu? Allah icinizdeki çocuğu oldurmesin müdürüm saygılar.

Vatandaş

20 Eylül 2020 Pazar 21:11

Sov yapayim derken elinde patlamış :) gönderiyi de kaldırmamıssa eğer hem vali beye saygısızlik yapmış olur hem de cezai işlem uygulanmali acilen..

Hak

20 Eylül 2020 Pazar 21:10

Güzel davranışlar sergiliyorsunuz müdürüm bu ısparta sizin gibi bir müdürle ilk defa karşılaşıyor yapılan olumsuz yorumları lütfen ciddiye almayın...

Haklı

20 Eylül 2020 Pazar 21:08

İlimize gelmiş en naif müdür Allah yolunu açık etsin dualarimizdasin ...

Hülya

20 Eylül 2020 Pazar 21:08

Sevgi her kapıyı açar.Cocuklar geleceğimizin teminatıdır.Allah yardımcınız olsun saygı değer müdürüm.

S

20 Eylül 2020 Pazar 21:08

Yani böyle güzel bir fotoğrafta gerçekten en son dikkat edilecek şey o vali beyin tepkisi gereksiz olmuş. O fotoğrafa dikkat edesiye kadar vali beyin ilk önce il merkezindeki denetimlerine dikkat etmesini daha mantıklı buluyorum.

Arkandayiz

20 Eylül 2020 Pazar 21:05

Müdürüm Allah seni milli eğitimin başından eksik etmesin.Yar ve yardımcın olsun

Karizma gitti

20 Eylül 2020 Pazar 20:59

Sayın Valimize bir vatandaş olarak hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyorum. Milli eğitim bakanımız bile maskeyle katılıyor böyle etkinliklere.

Destek

20 Eylül 2020 Pazar 20:59

Yapılan tek hata ile tüm güzellikleri görmezden gelen yurdum insanları ...Ömer Bey'in yaptığı onca çalışmayı görmeyip ilk hatasinda eleştiriye koşun..Evet maske yok bu yanlış,. Kendiside söylemiş zaten..Ya dokunduğu yürekler ?? Onlara kelaminiz yok mu?

demedi deme

20 Eylül 2020 Pazar 20:52

SOSYAL MEDYANIN İLETİŞİMDE KULLANILMASI DEVLET HİYERARŞİSİ İÇİNDE OLMASAYDI KEŞKE.

ali

20 Eylül 2020 Pazar 20:50

reklam yaparken abartmasak iyi olur

??

20 Eylül 2020 Pazar 20:40

vali kendisi gül bahçelerinde köylülerle yan yana maskesiz poz vermemiş miydi? http://www.bomba32.com/haber/isparta/vali-seymenoglu-gul-bahcelerinde/34176.html

Ispartalı

20 Eylül 2020 Pazar 20:39

Sayın Valimiz sorumlu bir devlet adamı gibi davranmış,yanlışı görmezden gelmiyerek herkese örnek olmuştur.

Çevreci

20 Eylül 2020 Pazar 20:36

Müdür bey seyirciye oynayacağım derken vali beye çarpmış ! Sayın valim gerçekten tebrik ediyorum sizi tam bir devlet adamısınız

Bucalı

20 Eylül 2020 Pazar 20:31

Amaç sadece tribünlere oynamak, müdürlere toplantıda kurallara uyun der, kendisi uymaz. Hızırbey ortaokuluna girerken de maske vb yok birde Polat Alemdar sanıyor galiba kendini...Bazen ders vermek yerine ders almak da gerekir. Sayın valimiz doğru söylemiş...

Adnan GÖKDEMİR

20 Eylül 2020 Pazar 20:26

Sayın Valimiz idari nezaketle ve toplum sağlığına verdiği öneme binayen Milli Eğitim Müdürümüze samimi bir şekilde yorum yazmış. Fakat bu haberi yapan yaptıran ya da servis eden kişilerin hangi amaç ve düşünceyle yaptıkları toplum nezdinde tartışılır

muhalefet 32

20 Eylül 2020 Pazar 20:13

Egitimle falan ilgilendiği yok ömer yılmaz ın .işi gücü reklam hava.facede insgrmda gazete internet sitelerınde boy boy foto ıspartada egıtım için ne yaptın diye sorsan benim işim reklam oda oda ne diyecek

İstiklal mahalleli

20 Eylül 2020 Pazar 20:10

Sn editör;pandemi döneminde gündeme gelmedi fakat usulsüz adres taşımalar yüzünden, ilkokul ve ortaokul kayıtları coşmuş durumda normal şartlarda zorlamayla 4 şube olması gereken yeni kayıt 6-7 şube olmuş. Ne velinin iş yeri adresi ne de öğrenci özel öğrenci statüsünde iki özel şartında tutmamasına rağmen şehrin her mahallesinden kayıt var .böylesi olağan üstü bir durumda bile birçok çocuğun hakkına girip şube sayısını ve sınıf mevcutlarını haksız yere artmasına sebep olan veliler kul hk. var

Kaldırımcı

20 Eylül 2020 Pazar 19:55

Hani ceza nerde, örnek olsun diye önce ceza yazılması gerekir.

Öğrenci velisi

20 Eylül 2020 Pazar 19:51

Müdürün bi popiler olma hevesi var galiba. Her hafta bi nedenle basında yer almaya çalışıyor. Birazda okulların öğretmenlerin derdiyle uğraşsın.

dürüst olalım

20 Eylül 2020 Pazar 19:43

Vali bey madem durumun bu kadar ciddiyetinde, böyle bir dönemde kendisi neden düğüne gidiyor ?

Güzel Takipci

20 Eylül 2020 Pazar 19:32

BİR SARI VEYA KIRMIZI KART İL MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜ SELÇUK KARATAŞA İHTİYAÇ VAR GİBİ, HERKES YERİNİ VE HADDİNİ BİLECEK, KİMSE KİMSEYİ TAKİP ETMİYOR ZANNETMESİN HERKES VAKTİ GELDİMİ BEDELİNİ MUTLAKA ÖDEYECEK

Hocası

20 Eylül 2020 Pazar 19:27

Bir bakıyosunuz haber yorumlarının beğenilerinde balon artışlar gözlemlenmektedir vardır bi hikmeti yoksa manipulasyonun da siber suçlar arasında olduğu gözden kaçmasa gerek

Adnan GÖKDEMİR

20 Eylül 2020 Pazar 19:25

Sayın Valimiz idari nezaketle ve toplum sağlığına verdiği öneme binayen Milli Eğitim Müdürümüze samimi bir şekilde yorum yazmış. Fakat bu haberi yapan yaptıran ya da servis eden kişilerin hangi amaç ve düşünceyle yaptıkları toplum nezdinde tartışılır

Dobracı

20 Eylül 2020 Pazar 19:15

Ne demis atalar imam osurur sa cemaat s.çar Yarin okullar açılınca okullara ornek olması gereken en baş yetkilimiz bravo

Devlet affetmez

20 Eylül 2020 Pazar 19:05

Geçen günde okulum temiz belgesi veriyordu okulun birine maskesiz. Sonun da yakalandı Valiye. Bı daha maske ve siper beraber takar artık.

Turan

20 Eylül 2020 Pazar 18:58

Gönenmix kuyruk acınız var herhalde, içinizmi soğudu.? vali beyin sosyal medyadan yazmasıda hiç uygun olmamış. Eğer bir yanlış varsa arayıp, uyarıp paylaşımı kaldırttırabilirdi.

IŞIKKENTLİ

20 Eylül 2020 Pazar 18:51

Sayın valim, yaptırımı olmayan eleştiriler maalesef etki etmiyor. En az 900.00TL maske takmama cezası verilirse daha anlamlı olurdu diye düşünüyorum. Yarın okullar açıldığında benzer şovlar devam edecek sanıyorum.

Ispartalı

20 Eylül 2020 Pazar 18:32

Ne o, mülteci çocukları gösterip duyar mı kasmaya çalışıyorsunuz? Halk aç, milyonlar işsiz, eğitim bitmiş ülkede..

VATANDAŞIN BİRİ

20 Eylül 2020 Pazar 18:25

sayın vali bey tepkinizi anlıyorumda kamu görevlileri hergün böyle içiçe açılış kapanış plaket ver teşekküre git ve sizinde katıldığınız gökgözün düğünü bunlarda yanlış degilmi kamu görevlisi bir siyasinin düğününe katılamaz kanun budur ikincisi düğünler yasak dediniz vekiller ve siz gittiniz noşcek şimdi ayrıcalıkmı bu durum

vatandaş

20 Eylül 2020 Pazar 18:24

reis bak beni gör!Bak ben mültecilere karşı değilim!Bakın AKP nin ileri gelenleri görün beni!!Sevin beni!Takla da atayımmı...ıyyyyyyy iğreniyorum sizden ya

Erdoğan

20 Eylül 2020 Pazar 18:21

Bürokrasi adabında sosyal medya üzerinden mahiyetindeki müdürünü linç ederek itibar kaybettirmek var mı, bu mu örnek davranış şimdi..

Ömer.türkoglu

20 Eylül 2020 Pazar 18:13

Milli egitim müdürümüzü tebrik ediyorum yürekten. Demek oda Coronanın domuz ve kuş gribi balonunu çıkaran Krüresel güçlerin bir oyunu ve abartması oldugunu anlamış ki böyle rahat ve samimi pozlar vermiş melek gbi çocuklarla helal olsun. Not: Mesela bakın anlamak mümkün değil en çok Maske takan kurala uyan Ankara en çok vaka oranı yine Ankara. Biraz Düşünmeye sorgulamaya degmezmi bu durumu .?

seyda,3207

20 Eylül 2020 Pazar 18:01

Tamam da iyi güzelde herkes bi altındaki insana uyarı yaparak prim yapıyor.. ama kimse seçilmişlere laf edemiyor kural ihlali varsa onuda uyarmak gerekmiyormu .?? bir sürü örnegini gördük ıspartada malum. Kuralsa herkese kural madem işte virüsle mücadele ve samimiyette burada ortaya çıkıyor .

Ali Tunç Osman

20 Eylül 2020 Pazar 17:41

Sayın vali aynı hassasiyeti sağlık kurulunu toplayıp Okulların açılıp/açılmayacağı konusunda kararı MEB yada Üniversitelere bırakmadan açıklama yaparak gösterseydi.

İlke

20 Eylül 2020 Pazar 17:36

Mesele reklam olunca kim takar covit 19 u.Reklamsız işimizi de ,hayrımızı da yapsak ne güzel olur.Herkes kendi gündemini oluşturma peşinde.Samimi olmak gerek

Isparta sevdası

20 Eylül 2020 Pazar 17:33

Trübinlere oynamış Fakat Maske takmadan çıkmış sahaya Vali Bey Sari kartı göstermiş Bir daha bir yerde maskesiz görürsel Sayın Valimiz KIRMIZI KARTI gösterir

Ispartalı

20 Eylül 2020 Pazar 17:27

Kanunlar kişiye göre özel değildir bu Milli Eğitim Müdürü bile olsa herkes için geçerlidir Derhal gerekli cezai müeyyede uygulanmalıdır

...

20 Eylül 2020 Pazar 17:20

İşin ciddiyetinde olan vali beye teşekkürler. Fakat çarşıda kurallara uymayan çok, onlara da bir uyarı yaparsanız iyi olur.

Gönenmix

20 Eylül 2020 Pazar 17:03

Aferin iyi ayar vermiş.keşke herkes verdiği ayarı böyle açık yapsa

bir dost

20 Eylül 2020 Pazar 16:51

vurdu goool olduuuu?

Cuma pazarında

20 Eylül 2020 Pazar 16:18

Sayın valim hiç bir yerde tetbirlere uyulmuyor denetim yok polis ve zabıta yıdda uyarırsanız iyi olur. Pazarlarda insanlar sebze ve meyveler i kendileri seçiyor zabıta denetimi yok. İnanın haber vermeden pazara gelin görürsünüz

Seçkin

20 Eylül 2020 Pazar 16:14

Vali Bey gerçek bir devlet adamı. Gösterdiği tepki yerinde ve bizlere örnek olacak nitelikte.

Seyyah

20 Eylül 2020 Pazar 16:07

Herkes atanan olunca böyle oluyor demekki

Riza tevfik bölenbaşi

20 Eylül 2020 Pazar 16:01

Mültecileri ,gurbette acı içinde büyüyen çocuklar sevindermiş,ne olmuş yani,sosyal mesafeyi soyleyecek zaman mı şimdi?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR