25 Nisan 2024 Perşembe

MİLLİ SAVUNMA BAKANI ISPARTA'DA

MİLLİ SAVUNMA BAKANI ISPARTA'DA

Isparta

Milli Savunma Bakanı Sayın Hulusi Akar ve Türk Silahlı Kuvvetleri Komuta Kademesi Isparta Valiliği’ni Ziyaret Etti.

Bakan Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile bir dizi incelemede bulunmak üzere Isparta’ya geldi.

Isparta Süleyman Demirel Havalimanı'nda Vali Ömer Seymenoğlu, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümgeneral Emre Tayanç ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Bakan Akar ve Komutanlar, buradan Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi Komutanlığı’na geçti.

Buradaki inceleme ve denetlemelerinin ardından Bakan Akar ve TSK komuta kademesi Isparta Valiliği’ni ziyaret etti. Valiliğe gelişinde şeref defterini imzalayan Bakan Akar, Vali Seymenoğlu ile görüştü. Görüşmeye Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler ve Kuvvet Komutanları da katıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

0532-603-98-00

04 Eylül 2020 Cuma 14:26

paşa görmesek paşa sanacağız

Umut

04 Eylül 2020 Cuma 02:23

Tam kadro ziyaretin sebebi nedir acaba? Aklımda deli sorular... neyse hoşgeldiniz.

Rıza değirmenci

03 Eylül 2020 Perşembe 23:42

Şehrimize hoş geldin şerefler verdin paşam

VATANDAŞIN BİRİ

03 Eylül 2020 Perşembe 18:40

DELİ FİŞEK.........hiç sorma ya bir türk askeri diyanet başkanının karşısında hazırola geçip el peçe duruyor bumu yani..TÜRK ASKERİ KİMSENİN KARŞISINDA EL PENÇE DURMAZ HELE DİYANETİN ASLA O RESMİ BULDA BAK OLURMU

Deli Fişek

03 Eylül 2020 Perşembe 17:32

Adam gibi Adam Hulusi AKAR Paşa

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR