20 Nisan 2024 Cumartesi

MİMAR SİNAN CADDESİNDE OTOMOBİL YAYAYA ÇARPTI

MİMAR SİNAN CADDESİNDE OTOMOBİL YAYAYA ÇARPTI

Isparta

Isparta'da yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya otomobil çarptı.

Mimar Sinan Caddesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan Hüseyin Boyekin'e otomobil çarptı. Kazada hafif şekilde yaralanan Boyekin olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ambulans ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

gonca yılmaz

29 Haziran 2018 Cuma 22:38

yanıtlayayım yaya geçidi değildi otobüsten inmişti önüme atladı hızım çok düşüktü buna rağmen engelleyemedim kazanın olmasını tek tesellim hiçbir şeyinin olmaması kazadan yara almadan kurtulması normalde yayalara her zaman yaya geçidi olmasa bile yol veren biriyim görseydim ve fark edebilseydim aniden yolun ortasında karşıma çıkmasaydı bu kaza olmayacaktı her an kaza görüntüsü gözümün önüne geliyor ama yapabilecek bir şeyim yok çok geçmiş olsun diyorum Allahıma şükür ki bir şeyi yok en önemlisi

-

29 Haziran 2018 Cuma 10:18

haftanın 2-3 günü antalyada geri kalan günleri ıspartadayım. antalyada yaya geçidi olmasa bile sürücüler yayalara durup yol verir. ıspartada gerçi yok ama yaya geçidi olsa bile ne yayalar onu kullanır ne de sürücüler onu kullanan yayalara yol verir.

cabuk esnaf gelmeden

28 Haziran 2018 Perşembe 18:55

allah allah esnaflar gelip de bisiklet yolu yuzunden dememis.ilginc

Mevlüt ULUIŞIK

28 Haziran 2018 Perşembe 17:38

Antalyada yaşayan Ispartalıyım.Çocuklugumuzun geçtiği o caddeden gecerken korkuyorum.Her noktadan yaya fırlıyor yola.Başkan bisiklet yolunu yaptıgı gibi belirli noktalara yayaların geçeceği yerleri boyaması lazım.Cadde araç icin degil yaya geçidine öncelikli gibi o caddede ve digerlerinde.

Aktif Vatandaş

28 Haziran 2018 Perşembe 16:53

Bu Mimar Sinan caddesi sorunu asla çözülecek gibi görünmüyor çünkü ne sürücüler ne de yayalar sağ duyulu seyir ediyor trafikte. Ancak bu yol için orta bir yere trafik ışığı yerine yüksek kasis yapılsa daha yavaş gideceklerdir. Bu kasis sayesinde trafik ışığı kaynaklı uzun araç kuyrukları oluşmaz da.

Çakır

28 Haziran 2018 Perşembe 16:44

Mimar Sinan Caddesinde her adım yayaların geçtiği bir cadde ne kontrol var ne uyarı. Yaya geçidini kullanan bir vatandaş mı var ki. Bu kaza olması bence çok normal tüm Isparta halkı o caddeden karşıya geçerken yaya geçidi kullanmak yerine araçların önüne atlıyorlar. Eğitim ŞART.

ıspartalı

28 Haziran 2018 Perşembe 16:08

şoförlerin yayalara hiç saygısı yok zaten onları yok farz ediyorlar. Önce insanlık ve kurallara uymak gerek

ıspartalı

28 Haziran 2018 Perşembe 15:38

yolun diğer tarafına da bisiklet yolu yapılırsa bu kazalar baya bi azalı, hatta biter.

Kurallar

28 Haziran 2018 Perşembe 15:28

Sormak lazım acaba yaya geçidini mi kullandı da araba çarptı yoksa rastgele trafiğin içine atladı kendi kendine mi çarpılmasını sağladı?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR