29 Mart 2024 Cuma

MİMAR SİNAN CADDESİNDE SÜRÜCÜLERE CEZA YAĞDI

MİMAR SİNAN CADDESİNDE SÜRÜCÜLERE CEZA YAĞDI

Isparta

Isparta Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Mimar Sinan Caddesinde yapılan uygulamada plakasız ve kasksız sürücülere cezai işlem uygulandı. Ayrıca motor gücü 0,25 kilowattı geçen elektrikli bisikletlerde plakasız olanlar toplandı. Çekici yardımıyla motosikletler otoparka çekildi.

Trafik Ekipleri Mimar Sinan Caddesinde motosiklet ve elektrikli bisikletler üzerinde uygulama yaptı. Çok sayıda sürücüye plakasız ve kasktan cezai işlem uygulandı. Çok sayıda motor otoparka alındı. Plaka zorunluluğu olan ancak plakasız olan elektrikli bisikletlere el konuldu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hüseyin3232

05 Ağustos 2019 Pazartesi 10:16

Teşekkür ederiz yetkililere. Daha da artmalı bu denetimler ve caydırıcı cezalar uygulanmalı. Ancak dün akşam İstanbul caddesi üzerinde çevirme var polis benim arabamı durdurup kontrolleri yaptıktan sonra bıraktı. Çok değil 30-40 me gittim yanımdan bir motor geçti kasksız ve egzozu açık bir şekilde. Şimdi soru şu bu motor o çevirmeden nasıl geçti ????

halıkentli

05 Ağustos 2019 Pazartesi 08:43

sadece m.sinan da değil.esas mahalle aralarında denetim yapılması lazım.mahalle aralarında eksozu açık okadar çok motor ve araba varki.kendilerini tehlikeye attıkları gibi karşıdakinide tehlikeye atıyorlar.

Ülkede güzel birşey olsun

04 Ağustos 2019 Pazar 19:08

Ben çarşıda oturuyorum pencere açık oturulmuyor sesten gece sıcak yatamıyoruz camı açıyoruz gecenin yarısı bile vızır vızır ortalık yetkililere teşekkür ediyoruz hep böyle denetim ve görevli sorumlu şekilde görevlerini yapmalarını temenni ediyoruz

Vatandaş

04 Ağustos 2019 Pazar 11:45

Emniyet güçlerimize yürekten teşekkürler kural ihlali yapan kim var ise vatandaş olarak ben dahil cezası verilsin egzoz u açık motor araç ne var ise kesildi cezası kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yoktur gecenin saat 2 sinde denetimlerin siklasmasi talep ediyoruz özellikle gece geç saatlerde ve mahalle aralarında

Özkan

03 Ağustos 2019 Cumartesi 18:57

Kurala uymayan a verin cezayı abi herkez türk bayrağı altında yaşıyor uyum sağlasın herkez

Normal ISPARTALI

03 Ağustos 2019 Cumartesi 18:13

Allah bin kere razı olsun sayın emniyet yetkilileri, devamını bekliyoruz, Kurala uymayan kim olursa olsun taviz verilmesin, ben kendim bile bir kuralsız yapıp ceza yediysem üzülmüyorum. Yeterki kurallar tam ve herkese uygulansın

ISPARTA li

03 Ağustos 2019 Cumartesi 14:28

bu motor ların çoğu işik dinlez teşyönde gider kaldırım da gider bunlara çok açil önlem alinmali saygılar

mahalle sakini

03 Ağustos 2019 Cumartesi 13:54

Egzosu açıkaraçlara da denetim yapılsın.

Motosiklet Kullanıcısı

03 Ağustos 2019 Cumartesi 13:25

Özelliklede insanları rahatsız eden egzozu açık zarıl zarıl gezen motorları önüne geçmek lazım.Hastası olan var çocuğu olan var vardiyalı çalışmak zorunda olan insanlar var.Küçücük çocukların altında elektrikli motorlar normal motorlar.Ailelere büyük sorumluluk düşüyor.Evlatlarınıza iyilik yapacagım derken kötülük yapıyorsunuz.

Yetmez

03 Ağustos 2019 Cumartesi 12:38

Daha fazla denetim yapılsın İstanbul yoluna otagar ve Özkan’lar kavşağı arasına karşıdan karşıya geçemiyoruz millet kırmızı Işık’tan kırmızı ışığa yarış yapıyor hiç önlem almayı düşünmüyormusunuz sayın yetkililer

KURALCI

03 Ağustos 2019 Cumartesi 12:37

Allah razı olsun trafik ekiplerinden. Ara ara yedişehitler dört yol palaoğlu kraathanesi önü,Cuma pazarı, Çay boyu, Fatih mah, medine camii önü, otogar civarı, Gökçay, Gökkubbe altı, deregümü kavşağı ve özllikle Turan nakniyat kavşapı v.b yerler de mümkün olduğu sürece bu uygulamanın aynısın yapılmasını saygılarımızla arz ediyoruz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR