24 Nisan 2024 Çarşamba

MİNİBÜS İLE PAT PAT ÇARPIŞTI 1 ÖLÜ

MİNİBÜS İLE PAT PAT ÇARPIŞTI 1 ÖLÜ

Isparta

ISPARTA'nın Şarkikaraağaç ilçesinde minibüs ile tarım aracının çarpıştığı kazada 1 kişi öldü.

Kaza bugün Şarkikaraağaç ilçesinde Zenginler Kavşağı'nda meydana geldi. Zeki Gökkaya'nın kullandığı 32 YS 951 plakalı minibüs ile Osman Aktaş'ın 78 kullandığı tarım aracı çarpıştı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan sürücü Aktaş, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Şarkikaraağaç Doktor Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi'ndeki yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

moonlight

18 Eylül 2019 Çarşamba 18:09

patpatlarde ne sinyal var ne bir sey yollarda da arkalarina bile bakmadan karsi seritte tarlaya direksiyonu kiriveriyorlar.Gece far vs. desen zaten hiç birinde yok.Bu saçma sapan yürüyen tenekeler trafikten men edilmeli kullanana büyük para cezaları getirilmeli.

mehmet bey

18 Eylül 2019 Çarşamba 15:04

Farkındaysanız bu yoldan yıl boyunca sürekli kaza haberleri geliyor. yola bakım yapılıyor aylardır bitiremediler ve trafik çok yoğun. üstelik yapmışken sıcak asfaltta yapmadılar yolun kalitesi çok kötü üstüne birde yeterli önlem alınmadığı için oluyor bu kazalar. Allah rahmet eylesin. Umarım bir an evvel bitirilir daha fazla can gitmeden.

Ahmet

18 Eylül 2019 Çarşamba 13:26

Şarkikaraağaç çevre yolu iç Anadolu ya bağlantı sağlayan bir yol olmasına rağmen, en az 2-3 aydır bakım gerekçesi ile tek şerit çalıştı.Tehlike o kadar büyük ki,dubalar yok,zengiler, çarıksaraylar,sanayi kavşaklarında yeteri kadar uyarı veya önlem alınmamış, bilmiyorum ki bu kadar mesafe 2-3 ayda bitmezmiydi.Sürekli bitmeyen bir çalışma.Göksöğüt Şarkikaraağaç arası yol çok kötü,özellikle en sağ şeritte çökmeler var ve uzaktan belli olmuyor,Allah herkesi korusun,ölen vatandaşımıza rahmet eylesin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR