26 Nisan 2024 Cuma

MİNİK İSMAİL'İ KAYBETTİK!

Isparta'da yaşayan 5 yaşındaki İsmail Can Gezer, tedavi gördüğünü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde ilik nakli ameliyatı sonrasında yapılan tüm müdahalelere rağmen yoğun bakımda yaşamını yitirdi.

Isparta

Bir süredir Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören İsmail Can Gezer'e Amerika'da bir kızdan ilik bulundu. Dün ameliyat olan İsmail Can Gezer yoğun bakımda tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. İsmail Can Gezer'in cenazesi Isparta'da toprağa verilecek.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kan bağşcısı

02 Şubat 2018 Cuma 09:36

1982 yılından bu yana her bir veya iki kere kan veriyordum rahatım sihatım sağlığım öyle iyi idi son iki yıldır bazı nedenlerden dolayı kan veremedim ama şimdi hastalıktan kurtulamıyorum kar veremediğim için kahroluyorum ben kan verdiğim kişilerin duaları ayakta tutuyor kan verdiğim zaman dünyalar benim oluyor kan karşılığı bedel olarak dua kabul ediyorum

YILDIRIM ®

01 Şubat 2018 Perşembe 07:02

Allah rahmet eylesin. Rabbim ailesiyle cennetinde kavuşmayı nasip etsin inşallah. Çok zor.

Bülent

30 Ocak 2018 Salı 16:32

Gidin Kızılaya üç küçük tüp kan verin gönüllü donör olun. Kimbilir belki bir hayat kurtarmak nasip olur. Çevrenizle paylaşın bu konuyu insanları bilinçlendirin. Keşke bir kanun çıksada sağlıklı kişiler mecbur olsa donör olmaya. Tedavi edilebilir bir hastalık nedeni ile insanlar ölmese.

Kamil Sönmez

30 Ocak 2018 Salı 16:29

Allah rahmet eylesin.. Çok üzücü..

DONER OL HAYAT KURTAR

30 Ocak 2018 Salı 16:24

İLİK NAKLİ: SADECE BİR KOLUMUZDAN ALINAN KAN MAKİNEYE GİRİYOR, MAKİNA KANIN İÇİNDEKİ KÖK HÜCREYİ ALIYOR, GERİ KALAN KAN VE KÖK HÜCRE DİĞER KOLUMUZDAN SİZE İADE EDİLİYOR.. AMELİYAT VEYA OMURİLİKTEN ŞIRINGA İLE ALINAN BİR İŞLEM DEĞİL.(bir nevi kan bağışı) 18-50 YAŞ ARASINI GÖNÜLLÜ DÖNER OLMAYA DAVET EDERİM. İLİK BULMAK İÇİN YURT DIŞINA GİTMEYELİM ÜLKE OLARAK HERKESİ HAYAT KURTARMAK İÇİN GÖNÜLLÜ DÖNER OLMAYA (Kan vermeye) DAVET EDİYORUM. BİZ YAŞADIK/YAŞIYORUZ ALLAHIM KİMSEYE YAŞATMASIN.

müşteri

30 Ocak 2018 Salı 15:47

Allah ailesine sabır versin çok zor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR