27 Nisan 2024 Cumartesi

MURSİ İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINACAK

MURSİ İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINACAK

Isparta

Mısır eski Devlet Başkanı Muhammed Mursi için Isparta’daki STK’lar bir araya geliyor. Bugün Mimar Sinan Camiinde ikindi namazına müteakip gıyabi cenaze namazı kılınacak.

 Mısır'ın demokratik yöntemlerle seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi (67) dün mahkeme salonunda hayatını kaybetti.

AKÇİL; “MURSİ İÇİN CENAZE NAMAZI KILACAĞIZ”

Mursi’nin vefatı nedeniyle Isparta’daki Sivil Toplum Örgütleri bir araya geliyor. İHH, Diyanet – Sen başta olmak üzere çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu bugün ikinci namazına müteakip Mimar Sinan Camiinde Mursi için gıyabi cenaze namazı kılacak.

“TÜM GÖNÜL DOSTLARINI BEKLİYORUZ”

Mısır eski Devlet Başkanı Mursi’ye Allah'tan rahmet dileklerini ileten İHH Isparta Temsilcisi ve Diyanet – Sen Isparta Şube Başkanı Osman Akçil, tüm sevenlerini bugün kılınacak olan gıyabi cenaze namazına davet ederek; “Değerli gönül dostlarımız, Mısır'ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi mahkeme salonunda şehit olması sebebi ile 18 Haziran 2019 Salı günü (bugün) İkindi namazından sonra Gıyabi Cenaze namazı akabinde Basın Açıklaması gerçekleştirilecektir. Katılımlarınızı bekleriz” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ada

19 Haziran 2019 Çarşamba 07:26

Namazını kıldık ve arkasından da duasını yaptık... Münafık tipler siz ne olacaksınız ölünce? Arkanızdan kim namaz kılacak, kim dua edecek? Baba Trump mı? Öyle bol keseden atıp tutacağınıza ben ne olacam diye bir düşün bakalım. Sizin sonunuzu da görecez. Çakallık yok baba.

Utanç

19 Haziran 2019 Çarşamba 07:16

Atatürk'ūn Gençliğe Hitabesi'nin bütün cümleleri tek tek gerçeklrşmìştir.Utanç verici.Bilimden insanlıktan hiç nasibini almanış,demokrasi ve insanlık düşmanı Isıd zihniyetinin temsilcisi .Utancın zirvesi.

Berkecan hoca

19 Haziran 2019 Çarşamba 01:30

Din tüccarı gebermiş. Şimdi hesabını zebanilere versin

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene

18 Haziran 2019 Salı 23:53

ŞU HERİFE RAHMET DİLEYENLERE TANRI AKIL,FİKİR VERSİN

Yuh

18 Haziran 2019 Salı 20:30

Benim kaç tane şehidim gidiyor akşam haberde 2 dakikadan fazlası ayrılmıyor rutin birşey gibi geçip gidiyor ne demek bu adam için namaz kıldırmak bilmem ne ya kendinize gelin

VATANDAŞIN BİRİ

18 Haziran 2019 Salı 19:10

neyimiz bu adam bizim neyimiz şehitlere kelle dediler şehitin abisinin yarbay rütbesini sötüler mehmet aldanın hapse soktular bu adam 9 yaşındakilerle evlenmek sevaptır dedi karınız ölünce veda ilişkisi yapın dedi muz patlıcan alan kadın ahlaksızdıe recm hakeder dedi cmilerde sela ve namaz yazıklar olsun bugün 5 çocuğumuz şehit be....SELA NERDEEEEEEE

Yurttaş

18 Haziran 2019 Salı 19:04

Kendi şehitlerimize gerekli hassasiyeti göstermeyenler elin adamına ağlıyor.

deli amat

18 Haziran 2019 Salı 17:05

kim bu adam **** düşünceli adam adam mı oldu bu ülke görmek istediğimiz kişi modelleri bakınız namaz kılmak mış haha..iyi ki gebermiş

HEART

18 Haziran 2019 Salı 16:33

GABAR ŞEHİTLERİNE SELAM OLSUN, CUDİ ŞEHİTLERİNE SELAM OLSUN, KÜPELİ ŞEHİTLERİNE SELAM OLSUN, BOTİŞ, SESLİCE, GÖRMEÇ, ALKEMER, KIRKKUYULAR VE KIRMIZITEPE ŞEHİTLERİNE SELAM OLSUN. GARİBAN KINALI KUZULARA SELAM OLSUN.

Meral Bilici

18 Haziran 2019 Salı 16:12

Suudlu moruğa 3 gün yas ilan etmiştiniz. Şimdi niye ilan edilmiyor? Tabi cesaretiniz yok. Suudlu dayılarınız arpayı keser. ABD tokatlar. hani ihvan kardeşimizdi. Laf. Anladınız mı ne demek istediğimi? Hiç sanmıyorum ama.

hakıkı muslım

18 Haziran 2019 Salı 15:09

şehştlerimiz durukenmı bu **** içinmi 9 yaşında kız evlenebılır dıyen **** için hakkatten şaka gibi uyanın artık

Ispartalı

18 Haziran 2019 Salı 13:29

Şaka mı bu

mahoni

18 Haziran 2019 Salı 12:49

ey kardeşim oyun aynı aktörler farklı mursi ilk geldiğinde ilk işi gazza ablukasını kaldırdı sisi ilk icraatı gazzeye ablukayı tekrar devam ettirdi hatırlayın tüneleri bile kapattı unutmayın sisislerhala var bizdede (bir parti yöneticisi abd işgal edecek bizde bakacagız diye partililere söylüyor vatandaş da alkış tufanı yav bu parti anamuhalefet pkk değil yaaaaaaaaaaaa uaynın

MUHAMMED MURSİ

18 Haziran 2019 Salı 12:43

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN ALLAH ŞEHADETİNİ KABUL EYLESİN.SİSİ İÇİN İSE ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR