29 Mart 2024 Cuma

MUSTAFA ÖZBAY'IN 3 ÇOCUĞU MÜGE ANLI'YA KONUK OLDU

MUSTAFA ÖZBAY'IN 3 ÇOCUĞU MÜGE ANLI'YA KONUK OLDU

Isparta

Isparta Deregümü Köyü'nde yaklaşık 1 hafta önce kayıplara karışan Mustafa Özbay'ın 3 çocuğu, Müge Anlı programına konuk oldu.

Isparta'nın Deregümü Köyü'nde yaşamakta olan 57 yaşındaki Mustafa Özbay, yaklaşık 1 hafta önce kayıplara karıştı. En son yalnız başına yaşadığı evde olduğu görülen ve bir daha kendisinden haber alınamayan Mustafa Özbay her yerde aranıyor. Ailesi, Jandarma ekiplerine haber verirken, Mustafa Özbay'ın bulunması için çalışmanın başlatıldı.

Jandarma ekipleri, Özbay'ın cep telefonu ile sürekli kullandığı battaniyenin evinde olmadığını tespit etti. Battaniyenin olmamasından yola çıkılarak öldürülüp, cesedinin battaniyeye sarılıp başka bir yere götürüldüğü ihtimali üzerinde durulan Özbay için başlatılan arama çalışmalarına köylüler de destek verdi.

Yaklaşık 100 kişilik ekip, arama sırasında drone ve iz takip köpekleri de kullanıyor.

Müge Anlı'ya konuk olan çocukları kaybolmadan önceki yaşananları anlattı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

DEREGÜMÜ KÖYÜ

04 Aralık 2020 Cuma 12:53

KAYBOLAN ADAMIN . KARDEŞİ SANAYİDEN 45 TL ALARAK BİLGİSİ VARDI. OGULLARIDA BUNU BİLİYORDU. NE TESADİF OGÜN İÇMEYE ÇIKMIŞLAR DIŞARI. VE NE TASADİF KAYBOLAN ADAMIN EVİNİN ÖNÜNDEN GECEN MOBESE KAYITLARI VAR BU KAYBOLAN ADAMIN YİĞENLERİNİN. İŞALLAH DÜŞÜNDÜĞÜM GİBİ OLMAMIŞTIR. İNSAN AMCASINI ÖLDÜRMESİ ÇOK KÖTÜ BİŞİ. HERŞEY ADALETE GÜVENİYORUZ.

Vatandaş

04 Aralık 2020 Cuma 11:43

Müge Anliyi izleyenler Ispartalilari ayyas berduş belledi sizin gibiler yüzünden heryerde her dakika alkol alan bi halkiz sanki suna bak ya icip icip kuralları da ihlal ettiğinizi öğrendik yetkililer devre girsin bence

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR