24 Nisan 2024 Çarşamba

Narkotik'ten uyuşturucu operasyonu

Narkotik'ten uyuşturucu operasyonu

Isparta

ISPARTA'DA düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı.

Uyuşturucu veya uyarıcı maddenin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik olarak 11 Ekim tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, Kutlubey Mahallesinde günlük apartta bulunan 2 daireye yapılan operasyonda,  2 şüpheli yakalandı.

Yapılan operasyonda yakalanan şüpheli şahıslardan  50 uyarıcı hap,  42 sentetik ecza,  8,8 gram uyuşturucu ve uyarıcı madde ve çok sayıda uyuşturucu maddenin kullanılmasında faydalanılan APARAT ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağalama” ve  “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak”   suçlarından işlem yapılmış, 2 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Selim K.

18 Ekim 2021 Pazartesi 20:01

Narkotiği yapmış olduğu operasyonlardan tebrik ediyorum ..Gençlerimizi bu maddelerden uzak tutalım

Delikanlı

18 Ekim 2021 Pazartesi 16:02

Günlük apartlar genellikle uyuşturucu madde fuhuş için kullanılan yerler Emniyet bu konuda denetimi sürekli yapmalı caydırıcı yıldırıcı olması için ne lazım geliyorsa yapsın bıktık bu kötü ruhlu insan kılığında dolaşan topluma zarar verenlerden

Emekçi

18 Ekim 2021 Pazartesi 11:11

bir gün de şöyle bir haber duysak bugün 2 uyuşturucu baronu yakalandı diye hep torbacı satıcı önemli olan üstekileri yakalamak yine güvenlik güçlerini tebrik ederim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR