23 Nisan 2024 Salı

Ne Var Ne Yok? Programında Jeneratör Krizi

Isparta'da geçtiğimiz gün yaşanan hastanede elektrik kesintisi olaylarını, Kanal32 ekranlarında yayınlanan 'Isparta'da Ne Var Ne Yok? programında değerlendiren Gazeteci Tarkan Çetin çarpıcı açıklamalar yaptı.

Isparta

“ORTADA BİR YANLIŞ VARSA ÜSTÜNE GİDERİZ…”

Yapılan haberlerin Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Isparta İl Genel Sekreteri Osman Aydın’a tepki olarak algılanmasının yanlış olduğuna dikkat çeken Gazeteci Tarkan Çetin, “Orada benim annem de ameliyatta olabilirdi, bir başkası da olabilirdi… Kimin olduğu hiç fark etmez. Ortada bir yanlış varsa, biz gazeteci olarak üstüne gideriz, düzeltilmesi için gerekeni yaparız” dedi.

“UZAYDA MI YAŞIYORSUN? GİT HASTANENİ KONTROL ET KARDEŞİM…”

Kendisinin, KHB İl Genel Sekreteri Osman Aydın ile bir derdi olduğu söylemlerinin asılsız olduğuna dikkat çeken Gazeteci Çetin, “Ne derdim olsun kardeşim… Benim hiç kimseyle derdim olmaz. Uzayda mı yaşıyorsun? Madem ortada bir eksiklik var, bir yanlışlık var, git düzelt o zaman hastaneni kontrol et kardeşim…” ifadelerini kullandı.

“YAPILAN JENARATÖR HABERLERİ KORKU SALMIŞTIR”

Bu olayla ilgili yapılan haberlerin korku saldığını öne süren Çetin, “Bizim yaptığımız haber korku salmıştır. Artık diğer kurumlar da jeneratörlerini kontrol etmeye başladılar. Aman ha bozuk olmasın, bir kontrol edin…” şeklinde espri yaptı.

O GAZETECİLERİ TEBRİK ETTİ…

Konuyla alakalı olarak Kanal32 Muhabirleri İsmail Altunbaş ve Hasan Kuzgun’u tebrik eden Çetin, “Arkadaşlarımız gitmişler, hasta yakınlarıyla güzel röportajlar yapmışlar.. Sıkıntıları dile getirmişler. Arkadaşlarımız da bunu kamuoyuyla paylaşmışlar. Tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

“BİZİM KİMSEYLE SORUNUMUZ OLMAZ”

Öte yandan konuyla alakalı yapılan eleştirilerin yersiz olduğunu vurgulayan Çetin, kimseyle hiçbir alıp veremediği olayın olmadığını aktardı.

Çetin, “Biz gücümüzü halktan alırız, halk bizi okursa biz o zaman güçlü oluruz... Yoksa bizim Osman Aydın ile ya da başkasıyla bir sorunumuz olmaz, kimseyle hiçbir sıkıntımız yok…” ifadelerine yer verdi.

 

HABER: FETİ KILIÇ ERTÜRK ACAR





YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR