27 Nisan 2024 Cumartesi

NEVŞEHİR MEMDUH OĞUZ'U İSTİYOR

Isparta Valiliğinden emekliye ayrılan Memduh Oğuz'un siyasi kulislerde Ak Parti'den Belediye Başkan Aday Adayı olacağı konuşulurken Nevşehir'de de Vali Memduh Oğuz hareketliliği başladı.

Isparta
Nevşehir'de günlük yayınlanan bir gazete Vali Memduh Oğuz'un Nevşehir'den Belediye Başkan Aday Adayı olabileceğini bugün manşete taşıdı. Haberde Memduh Oğuz'un halk tarafından istendiğini ve adaylığına sıcak bakıldığı ayrıca aday olması için ikna edilmeye çalışıldığı da kaleme alındı.
 
NEVŞEHİR Mİ? ISPARTA MI?
 
Burdur, Nevşehir ve Isparta Valiliği görevlerinde bulunan Memduh Oğuz son olarak Isparta Valisi iken emekliye ayrılmış ve Isparta'da yaşamaya karar vermişti. Vali Oğuz'un emekliye ayrılmasının ardından siyasi kulislerde de ismi sıkça gündeme gelmişti. Memduh Oğuz'un aday Belediye Başkan Aday Adaylığı gündemde yer almaya devam ederken bir bomba etkisi yaratarak haber ise Nevşehir'den geldi. Nevşehir'in en önemli gazetelerinden Lale Gazetesi Oğuz'u manşete taşıdı. Nevşehir halkının Memduh Oğuz'u Belediye Başkanı olarak görmek istediğini belirten gazetede ikna edilmeye çalışıldığını yazdı.
 
İŞTE O GAZETEDE MANŞETE VERİLEN HABER

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR