20 Nisan 2024 Cumartesi

NOTERE TASDİK ETTİR GEL BÜYÜKELÇİ!

Seçim ziyaretlerinde vatandaşların ‘seçilen vekil bir daha gelmiyor’ şeklindeki serzenişlerini duyduğunu belirten MHP Milletvekili Adayı H. Avni Bıçaklı, seçilmesi halinde yılın 123 günü Isparta’da olacağını ve bunu da noter tasdikli uygulayacağını bildirdi.

Isparta

123 GÜN ISPARTA’DA OLACAĞIM BUNU DA NOTERE TASDİK ETTİRECEĞİM

Bıçaklı, Isparta’yla ilgili projelerini açıklarken ilginç bir vaat verdi. Seçim çalışmaları için gittikleri özellikle köylerde vatandaşların ‘seçilen vekil bir daha gelmiyor’ şeklinde yakınmaları duyduğunu ve buna çok üzüldüğünü ifade eden Bıçaklı, seçilmesi durumunda yılın 123 gününü Isparta’da geçireceğini açıkladı. Bıçaklı, “Mecliste haftanın 3 günü genel kurul var. 4 günde vekil serbest. 


Genel kurula katıldığı günlerde milletvekilinin seçim bölgesine gitme imkanı yok. 12 ayın 8 ayı meclis çalışmaları 4 ayı da Isparta’da hemşerilerimle bir olma zamanı. 123 hesaplaması böyle. Nereye gidersek gidelim arkadaş seni seçiyoruz seçilenler gidiyorlar gelmiyorlar. Sen de böyle olacaksın. Seçimden seçime geliyorsunuz deniyor. Bu sahada duyduğum en birinci yakınma. Buna cevap vermem gerekiyor. Bu vaadimi noter tasdikli yapacağım. 


İlçe ve merkezdeki noterlere bir sayfa açtıracağım.Geldiğimde oraya noter kaydımı düşecek. Ayrıldığımda kaydımı tekrar girecek.Hangi ilçeye gidersem oradaki noterler girecek. Bir yılın sonunda noter tasdikli 123’ü bulacağım. Ben vekil nasıl olurmuş Ispartalı hemşerime göstereceğim. Bildiğiniz vekil olmayacağım. Ben hakkaten milletimin ve Isparta’mın bir parçasıyım” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hakkı

03 Haziran 2015 Çarşamba 13:31

Biri vali diğeri sefir. Halkımıza tepeden bakarak oy alacaklarını sanıyorlar. Aşağılama onlarda ,horlama onlarda, neredeyse Nevzat ı mumla aratacaklar. Bunlar Milliyetçi ise ben değilim arkadaş:

hilal

03 Haziran 2015 Çarşamba 15:48

Senin ampul olduğun belli zaten, ne milliyetçisi

Yalvaçlı

03 Haziran 2015 Çarşamba 09:08

Bu aday keşke hiç konulmasaydı.Adam her gittiği yerde s.ç.p batırıyor.Kimi zaman köylüye psikiatr getirip sizi muayene ettirmek lazım diyor.Kimi zamanda Aziz Nesin haklıymış deyip milletin %90 ına aptal diyen bir imansızın lafını kullanarak vatandaşa hakaret ediyor.Bu adam oy değil ancak tepki topluyor.Tam 2 vekil çıkaracakken bıçaklı bu umudumuzu bıçakladı.

baddal

03 Haziran 2015 Çarşamba 15:50

Getireceği psikiyatra bir de sen görün aktrol

Ispartali gurbetçi

03 Haziran 2015 Çarşamba 00:16

Milliyetçi Arkadas..bir ülke yaptigi ihracat kadar kazanir..ihracati illere mi yapiyoruz saniyorsun...Egirdir ve Geledost elmasinin Yurtdisina satilmasina neden bu kadar karsisin..Anlamadigim su Neden Elestirmek için kendinizi yoruyorsunuzYiyin Makarnanizi Yakin Kömürünüzü Gidin oyuncaklarinizla oynayin

Ispartali Gurbetçi

03 Haziran 2015 Çarşamba 00:15

Birisi Adayin Hangi Partiden aday oldugunu bile bilmiyor lideriniz Kemal Kiliçdaroglu gibi diyor..Arkadasin Dünyadan Haberi yok AKEPEnin nasil oy aldiginin Kaniti arkadas KEL KEMAL..

iyi oku bakalım

04 Haziran 2015 Perşembe 00:54

ilkokul terksin heralde iyi oku bakalım ,kardeş parti yazıyor okuma engelli arkadaşım

Almanyadan sevgiler

03 Haziran 2015 Çarşamba 14:44

Adam "Kardeş parti lideriniz Kemal kılıçlaroğlu" demiş. Doğru dürüst okusana eleştirmeden önce.

isme ne gerek var

02 Haziran 2015 Salı 22:00

konu başlığı tabi bunlarda zerre kadar milliyetçilik warsa ben vatan hainiyim böyle bişey olabilirmi ? hem milliyetçiyim diyeceksim MERCESESli seçim aracından yabancı yatırımcı ıspartaya getiricem diyosun bu ülkenin evlatlarının kpasitesi yok sanki milliyet çi adam arabasından yediğine içtiğine giğdiğine dikkat eden adamdır bu adam ie adını siz koyun ...

kemal kılıç

02 Haziran 2015 Salı 21:50

Kardeş parti lideriniz Kemal kılıçlaroğlunun izinden gidiyosunuz tabi sizde haklısınız millet sizin sözünüze itimat etmiyor .vel hasıl kelam seçilmiyeceğiniz için sıkıntı yok hemşerim müsterih olun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR