20 Nisan 2024 Cumartesi

Okullar Eylül ayında açılacak mı?

Okullar Eylül ayında açılacak mı?

Isparta

Koronavirüs nedeniyle 1,5 senedir uzaktan eğitim alan öğrenciler okulların açılıp açılmayacağını merak ediyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların açılışı ile ilgili merak edilenleri açıkladı. 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Okulların 6 Eylül'de açılması bizim için son derece önemli. Çocuklarımızın, velilerimizin ve öğretmenlerimizin sabrı konusunda gerçekten müteşekkiriz. Bu konuda tüm toplumun katkısını bekliyoruz. Ve okulları açmak noktasında çok kararlıyız" dedi.

'OKULLARI AÇMAK NOKTASINDA KARARLIYIZ'

Basın mensuplarının sorularına yanıtlayan Bakan Selçuk, koronavirüs vaka sayısının artması nedeniyle okul açılış tarihlerinde bir değişiklik olup olmayacağını ilişkin, "Temizlik ve hazırlık anlamanıda okullarımızda ne yapılması gerekiyorsa çalışmalarımızı son hızla yürütüyoruz. Dün 81 il müdürümüzle bir toplantı yaptık ve hangi ilimizin, hangi ilçemizin ne tür eksiği olduğu konusunda bir görüş alışverişinde bulunduk. Ve gördüm ki okullarımızda gerçekten bir problem yok. Okulların 6 Eylül'de açılması bizim için son derece önemli. Çocuklarımızın, velilerimizin ve öğretmenlerimizin sabrı konusunda gerçekten müteşekkiriz. Ve okulları açmak noktasında tüm toplumumuzun katkısını bekliyoruz. Biz hazırız ve toplumun sağduyusunun, toplumun desteğinin bu konuda hayati bir önem taşıdığının vurgusunu yapmak istiyorum. Ve okulları açmak noktasında çok kararlıyız" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

öğrenci = söğüşlük

29 Temmuz 2021 Perşembe 08:46

öğrenci ve asker sırtından söğüşlemeyi seven milletin eğitim aşkına bayılıyorum!..en yağlı söğüşleyenler de tercih madrabazı lise öğretmenleri! tek kelimeyle öğrenci pazarlayıp sırtlarından yağlanıyor madrabazlar! utanmazlar lafa gelince de eğitimciler!

Son ampul bükücü

29 Temmuz 2021 Perşembe 01:50

Bırak okulu masalı . Yiyosa Eylül ayındaSandığı getirin

Okulları özel okullar için açıp kaparsınız

29 Temmuz 2021 Perşembe 00:39

Milli eğitim bakanının özel okulları var. Sağlık bakanının özel hastaneleri var. Turizm bakanının otelleri var. Oteller para kazansın diye herşey serbest oldu. Heryer korona oldu. Otelleri aç sonra okulları bir hafta açıp kapatırsınız. Oteller eğitimden daha mı önemli.havuzda denizde herkes içiçe. Hani maske mesafe hijyen deyip duruyorsunuz ama hepsi lafta. Uygulama yok. Çok arttı hastalık. Ya tamamen kısıtlıyorsunuz ya hep serbest. Turizm diye arttı Corona. Bizim günahımız ne. Cereme niye bizde

Seyyah

28 Temmuz 2021 Çarşamba 22:27

Üniversite yerleştirme sonuçları belli olduktan sonra bir genelge yayınlarlar,derlerki yuzyuze eğitime katılacak öğretmen hoca kamu görevlileri aşı kartı göstersin. Milli eğitim açılır sorun olmaz belki üniversiteler yurtlar tehlikeli ve onlara da bu kural gelir. Sdu tahminim 20 ya da 27 eylülde açılır. Esas cümbüşü izleriz.

...

28 Temmuz 2021 Çarşamba 19:42

açılmasın inşallah

Cek sıparovw

28 Temmuz 2021 Çarşamba 19:08

ATMA ZİYAAAA

Veli

28 Temmuz 2021 Çarşamba 18:28

Turizmi aç kafeleri düğünler serbest maça seyirci al konserler serbest yanı her şey açık tam okular açılacak hadi bir algı okullar açılacak mı açılmazsa bu çocuklar ne olacak gezmek eğlenmek turist eğitimden daha önemli ise açmayın okulları

Ayten

28 Temmuz 2021 Çarşamba 17:42

HOOOOP AŞI VURULMAYANLAR UZAKTAN EGITIM OLIRSA YOK BOYLE EGITIM MI OLUR BU ÖĞRETMEN BOYLE DERS BECEREMIYOR FALAN DIYE ZIRLAMASIN HEPSI SIZIN YUZUNUZDEN CUNKUU.

Isparta 32

28 Temmuz 2021 Çarşamba 17:41

Öğretmen lerin aşıları tamam mı ısrarla aşı yaptırmayan öğretmenlerin olduğunu duyuyoruz. Umarım müdürler buna dikkat eder

Isparrtali genç

28 Temmuz 2021 Çarşamba 17:03

Evet okullarda eksik oluyor . Bunu da velilerden ve öğretmenlerden istiyorlar . . Çok yardım ediyorlar saolsunlar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR