29 Mart 2024 Cuma

OKULLAR EYLÜL’DE AÇILACAK

OKULLAR EYLÜL’DE AÇILACAK

Isparta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

-MEB'e bağlı okullarda eğitimve öğretim yılını bitirmeye karar verdik. Yeni eğitim yılı Eylül ayında başlayacak. Kreşler ve gündüz bakım evleri 15 Haziran'da faaliyete geçecek.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bazi muallime bayanlar

20 Mayıs 2020 Çarşamba 13:53

Bazi bayanlar kendileri evde olmasına rağmen çocuklarını 15 haziranda kreşler açılınca yollarlar çünkü çocuğu başından atıp dalgasına bakacak

İsimsiz

20 Mayıs 2020 Çarşamba 11:26

Ben çocuğu okula göndermem artik okul güvenli değil ya bir çocukta virüs çıkarsa allah korusun bir virüs cocuklara yayılır bütün veliler su anda endişelidir allah minik yavrularımızı muhafaza etsin

Hakkı

20 Mayıs 2020 Çarşamba 02:14

15 Haziran’dan itibaren çocuğunu kreşe gönderecek kim var acaba? Bu virüsün aşısı/ilacı bulunmadan kendilerini kollamaktan aciz çocukları kreşe hiçbir ana-baba göndermez. Virüs sosyal mesafe-maske ve hijyen kurallarına uyarak baskılandı. Ama çaresi henüz bulunmadı. İnşallah Eylül’den önce alışı bulunmuş olur.

haso

19 Mayıs 2020 Salı 15:54

artık sınıflarda her sırada bir öğrenci oturacak şekilde düzenleme yapılabilir sabahçı öğlenci durumuna geçilebilir

Eğitimci

19 Mayıs 2020 Salı 10:00

Ispartada her lisede neredeyse pansiyon var.okullar açıldığında pansiyon daki bir öğrencinin bile hasta olması sınıf öğretmen derken bütün ispartayi hasta edebilir.. türkiyede en ücra köşede bile okul var artık okul olmayan bölge varsa taşımalı yapılabilir.. pansiyonlar kapatılmalı veya sayısı çok azaltılarak kontrol altına alınmalıdır..toplu yaşanan yerlerde risk çok fazla..

çocuklar kobay olamaz

19 Mayıs 2020 Salı 00:57

15 haziranda kobay mı olacak yani bu kadarcık yavrular? neyi deniyoruz ?

kısır döngü

19 Mayıs 2020 Salı 00:55

“SALGININ NE ZAMAN BİTECEĞİNİ KİMSE TAHMİN EDEMEZ”DSÖ Acil Durumlar Birimi Başkanı Dr. Mike Ryan ise hastalığın ne zaman sona ereceğini kimsenin tahmin edemeyeceğini belirtirken koronavirüs hakkında, “İnsan vücuduna ilk kez giren yeni bir virüs. Bu nedenle virüsü ne zaman kontrol altına alacağımızı tahmin etmek çok zor” ifadelerini kullandı.

en az 5 yıl sürecek..tüm dünyada bitmesi gerekiyor

19 Mayıs 2020 Salı 00:54

mümkün değil...çinde onca sıkı tedbire rağmen salgın tekrarlamışken neye dayanarak kendimizi kandırıyoruz ki? "DSÖ Baş Bilim İnsanı Soumya Swaminathan koronavirüsü kontrol altına almanın 4-5 yıl sürebileceğini söyledi."

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR