18 Nisan 2024 Perşembe

ÖKÜZBATTI MESİRELİĞİ YENİ YÜZÜNE KAVUŞUYOR

ÖKÜZBATTI MESİRELİĞİ YENİ YÜZÜNE KAVUŞUYOR

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda, yıllardır bakımsız kalan ve şehrin en eski mesirelik alanlarından birisi olan Öküzbattı’da yenileme çalışmaları başlatıldı. Öküzbattı Mesireliği yeni yüzüyle, yürüyüş yolları, oturma gurupları, aydınlatmalarıyla yeni sezona hazır hale getirilecek.

Isparta’nın tarihi mesirelik alanlarından birisi olan Öküzbattı Mesireliği yeniden ele alınıyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Müdürlüğünce mesirelik alanda çalışmalar başlatıldı. Temizlik ve budama işlemleri gerçekleştirilen mesirelik alanda otomatik sulama sistemleri, aydınlatmalar yapılacak. Süs havuzları ve şelale tadilattan geçirilecek. Yürüyüş yollarının oluşturulacağı mesirelik alanda oturma alanları çoğaltılacak.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda başlatılan çalışmalar son hızıyla sürerken, yapılan çalışmalardan mahalle sakinleri de oldukça memnun.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in seçim öncesi verdiği sözlerden birisinin Öküzbattı Mesirelik alanının ele alınıp, yenileneceği olduğunu dile getiren Emre Mahallesi Muhtarı Gürcan Suvay, “Isparta’da Gökçay ve Ayazmana revaçta olan bir mesirelik alan. Öküzbattı ise bunlardan daha eskiye dayanan tarihi bir mesirelik alan. Önceki dönemlerde burası atıl kalmıştı. Her taraf orman gibi olmuş, bakımsız kalmıştı. Vatandaşlar bu mesirelik alana girmekten korkuyordu. Geceleri nahoş olaylar yaşanıyordu. Burasının önünü alamıyor, kontrolünü de yapamıyorduk. Budamalarla birlikte tüm alan açılmaya başlandı. Aydınlatmalar, diğer çalışmalar yapıldıktan sonra da vatandaşlarımızın kullanımına açılacak ve herkesin beğenisine sunulacak” dedi.

Yine mahallelerine stat yapılacağı müjdesini aldıklarını dile getiren Muhtar Suvay, “Spor kompleksimizin temeli de yakın zamanda atılacak, çalışmalar başlayacak. Bu çalışmalardan, hizmetlerinden dolayı şahsım ve mahalle sakinlerimiz adına belediye başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Emre Mahallesinin atıl bir vaziyette kenarda kalmadığını, kalmayacağını gördük” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş madur

10 Ekim 2020 Cumartesi 10:06

emre mahallesi lion market önünde tabelalar kaldırımı işgal etmiş geçemiyoruz alkol alanlarla benim 60 yaşındaki annem çarpıştıkemik erimesi var beli kırıktı allah korudu lütfen el atın baskanim halk madur yardım edin lütfen.... daha kötü durumlar yasanmasin

Bıktım çevresine çöp atan adı müslümanlardan

10 Ekim 2020 Cumartesi 09:43

Oraları da millet çöp yığınları yapsın çok iyi yapmışsınız, böylesine pis insanlara mesirelik alan yapılması doğru değil

DORUYSA Bİ GEZİN GEREKENİ YAPIN.

10 Ekim 2020 Cumartesi 07:34

Bu ne ya park bahcelerde yemek kokusumu geliyor. pis kokularmı geliyor. Ne Kahvaltısı Bu personel burayı Corbacımı zanneti. yetkililer burayı araştırmaktan korkuyorlarmı. Gecenlerde okudum Domates patlıcan biber dagıtılmış. Yetiştirilen seralardan. Harikasınız valla. Biz size orayı sebze seraları yapın diye Tahsis ettik . Dogruysa müdür afferin sana. cok calısıyon canıım.

Veysel

09 Ekim 2020 Cuma 20:18

Bu ülkede pikniği yasaklayacaksın.Nerde orman ağacı yeşillik yer varsa mesirelik alanlara açarsanız millet yer içer ziçar gider...Hayvan bile kirletmiyor bu doğayı.Mangalı ve pikniği yasaklayın.Bakıyorum bay bayan herkeste göbek var.Böyle yerleri sadece spor yapmaya açın.

Vecihiiii

09 Ekim 2020 Cuma 19:53

Yürülen vebiiii :)

Yemekci lazzz

09 Ekim 2020 Cuma 19:43

Vehbi MÜDÜR Olcak ADAM sın vesselâm..

Bir dost

09 Ekim 2020 Cuma 18:14

Ah Vehbi ah sana bi yetki verseler daha güzel işler yapacağına inanıyorum.En azından dürüst ve çalışkansın başka şefler gibi işyerinde saatlerce kahvaltı yapmıyorsun.

Vatandaş

09 Ekim 2020 Cuma 14:38

Emre Mahallesi 123. Cadde üzerindeki tekel bayisi kaldırı işgal etmiş durumda . Kaldırımı tabelalarla kapatmış. Bir el ayarmışım sayın başkanım. Kaldırımdan geçemiyor insanlar. Çocuklarımız tehlikede.

Vatandaş

09 Ekim 2020 Cuma 14:35

Emre mahallesi 123. Cadde üzerindeki tekel bayisi kaldırımı işgal etmiş durumda. Tabelalardan kaldırımda yürüyemiyoruz. Bir el ayarsanız seviniriz.

HANDAN

09 Ekim 2020 Cuma 13:31

Başkanım Deri OSB, geceden sabah erken saatlere kadar pislik yayıyor. Bizler uykumuzda bütün gece bu havayı soluyoruz. Burada kurnazlık yaptığını sanıp, bizleri salak yerine koyanlara sesleniyorum. Yaptığınız yanınıza kar kalmaz. Soluduğumuz her kirli havadan ötürü bu işe izin veren yapan herkese vebal biniyor. İl merkezinde DE Rİ Cİ LİK YAPILMAZ. Neden on binlerce insanı mağdur ediyorsunuz. NEDEN? Taşıyın artık şu tesisi. Ülke mi batacak? Isparta mı batacak? Gül kokulu şehre yakışıyor mu bu

Ispartalı

09 Ekim 2020 Cuma 11:57

Giriş ücretini 30 lira yapmayın da

muharrem dedeye hürmet

09 Ekim 2020 Cuma 11:52

hazır o tarafa el atmışken sidre tepesine muharrem dedeye çıkışa da bi el atsın belediye...yol boyu pislikten geçilmiyor akla hayale gelmez çöpler atılmış o yol boyunca..ayrıca yol kenarında arabada alkol-fuhuş söylentileri iğrenç..niye teleferik olmaz ki mesela o güzelim tepeye çıkışa?o kadar kıymetli evliyaya değer bu mu?

Çim adam

09 Ekim 2020 Cuma 11:51

Yaparsa VEHBİ SEF Yapar Gerisi Yemek yapar..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR