29 Mart 2024 Cuma

ÖLDÜRÜLEN ISPARTALI EMLAK ZENGİNİ TOPRAĞA VERİLECEK

ÖLDÜRÜLEN ISPARTALI EMLAK ZENGİNİ TOPRAĞA VERİLECEK

Isparta

Antalya’da cesedi 8 parçaya bölünmüş halde toprağa gömülü bulunan emlak zengini Asım Bayram’ın cenazesini Almanya’dan gidip teslim alan oğlu Mevlüt Bayram, “Tek tesellimiz; bir mezar taşı olacak” dedi.

ANTALYA’da yaşayan ve çok sayıda gayrimenkul sahibi olan 82 yaşındaki Asım Bayram’dan hber alamayan Almanya’daki oğlu Mevlüt Bayram, 22 Ocak’ta polisi arayarak, kayıp başvurusunda bulundu. Polis, emlak zengini Bayram’ın kaybolduğu gün yeni bir ev almak için emlakçıyla buluşmaya gittiğini ve üzerinde 600 bin TL olduğunu tespit etti. Bayram’ın Kepez’e bağlı Varsak Mahallesi’ndeki ormanlık alanda görüldüğü belirlenince söz konusu alanda 25 Şubat günü arama yapıldı. Ancak sonuç alınamadı.

DERİN DONDURUCUDA ŞOKLANMIŞ

Polis ekipleri, 11 Mart’ta da Döşemealtı ve Kepez ilçelerinde eş zamanlı arama gerçekleştirdi. Çevrede kadavra ve dedektör köpeklerle Bayram’ın izi sürüldü. Havadan İHA’ların destek verdiği aramada Asım Bayram’ın cesedi, 8 parçaya bölündükten sonra toprağa gömülmüş halde bulundu. Bayram’ın başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü, cesedinin 8 parçaya ayrılıp, derin dondurucuda şoklandıktan sonra toprağa gömüldüğü ortaya çıktı.

BİRLİKTE YAŞADIĞI 5 KİŞİ YAKALANDI

Antalya polisi önceki gün yaptıkları operasyonla cinayet zanlısı olarak Bayram’ın birlikte yaşadığı Ferluga K. ile M.G., M.Ö., M.S. ve Ç.K’yı gözaltına aldı. Asım Bayram’ın zanlılar tarafından parçalanan 07 GN 817 otomobiline ait bazı parçalar da satıldıkları kişilerde ele geçirildi. Sorguları süren zanlılar yarın adliyeye sevk edilecek.

EN ZOR GÖREV

Asım Bayram’ın cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin ardından bugün oğlu Mevlüt Bayram tarafından teslim alındı. Bayram, “Bir babaya karşı en zor görevimizi yerine getiriyoruz. Çok üzüldük. Tek tesellimiz bir mezar taşının olacak olması” dedi.

Bayram’ın cenazesi, Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesi Salur Beldesi’nde yarın öğlen kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Fatma gül

15 Mart 2019 Cuma 14:48

Nasıl bir vahşet bu ya...O yaştaki bir insanın sonu, ölümü böyle olmamalıydı. Ahir zamandayız gerçekten

üvey torun

15 Mart 2019 Cuma 13:58

allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun dedem çok seviyordum seni be çok özledim dedem

Evhanımı

15 Mart 2019 Cuma 10:51

Hiç değilse mezarı olacak.Allah rahmet eylesin inşallah

Misafir

15 Mart 2019 Cuma 01:18

Allah korkusu ve ahiret inancı zayıf olanlar her günahı işler.

Ispartalı

14 Mart 2019 Perşembe 22:00

Allah rahmet eylesin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR