25 Nisan 2024 Perşembe

ORKAV'DA KARPUZ FESTİVALİ GELENEĞİ SÜRÜYOR

ORKAV'DA KARPUZ FESTİVALİ GELENEĞİ SÜRÜYOR

Isparta

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi merhum işadamı Şevket Demirel'in başlattığı geleneksel Karpuz Festivali bu yıl da gerçekleştirildi. Çocuklarının organize ettiği festivale çok sayıda davetli katılırken, Şevket Demirel'in yerinde fotoğrafı yer aldı.

Çocukları tarafından organize edilen festival, Atabey'deki Orman ve Tarım Sanayi Hammadde Üretim AŞ (ORKAV) tesislerinde yapıldı. TBMM Meclis Başkanvekili Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, eşi Afife Bilgiç, Isparta Valisi Ömer Seymenoğu, Burdur Valisi Hasan Şıldak, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Belediyesi Eski Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Şevket Demirel'in eşi Sezen Demirel, kızları Nihan Demirel Atasagun ve Neslihan Demirel ile davetliler katıldı. Şevket Demirel'in her zaman oturduğu sandalyeye bir fotoğrafı ve siyah zemin üzerine 'Sayın Dr. Yük. Müh. Şevket Demirel' yazısının bulunduğu isimlik konuldu.

Yemek sonrası mevlit okutuldu, ardından Vali Ömer Seymenoğlu masaya getirilen ilk karpuzu bıçakla kesti. Milletvekili Bilgiç ve Belediye Başkan Başdeğirmen'in de birer karpuz kesmesi sonrası davetlilere karpuz ikram edildi. Katılımcılar programda birbiriyle sohbet edip anılarını paylaştı.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

süleyman adıgüzel

15 Eylül 2019 Pazar 20:31

mahalle yanıyorr şehitler ardıardına kimin umrunda.... karpuz festivali üzüm festivali vs vs vs aşure günü..sabır yarabbim...

Vatandaş

15 Eylül 2019 Pazar 19:02

Tam lale devri.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR