28 Mart 2024 Perşembe

OTO GALERİCİLER BAŞKAN GÜNAYDIN’I BAĞRINA BASTI

OTO GALERİCİLER BAŞKAN GÜNAYDIN’I BAĞRINA BASTI

Isparta

Günaydın: 2. Oto Galericiler Sitesini de birlikte yapalım

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, seçim çalışmaları kapsamında Oto Galericiler Sitesini ziyaret etti. Site esnafının yoğun ilgi gösterdiği ziyarette, mevcut sitenin hemen yanında yer alan 50 dönümlük alanın da satın alınmasını isteyen Günaydın, “Burayı yeni alanla bütünleştirelim. Yine altyapı ve asfalt çalışmalarını ben yapayım. Yeni dönem bu işi de bitirelim ve bölgenin merkezi haline getirelim” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, projesini çizdiği, temelini attığı ve açılışını gerçekleştirdiği Oto Galericiler Sitesinde esnafla bir araya geldi. Siteye gelişinde oto galericiler tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ikinci oto galericiler sitesi için arsa alımlarının hemen başlatılmasını ve mevcut yerle bütünleştirilerek bölgeye hitap eder hale getirilmesi için çalışmaların hemen başlatılmasını istedi.

Mevcut Oto Galericiler Sitesinin hemen yan tarafında bulunan 50 dönümlük alan için de şerh koyulabileceğini dile getiren Günaydın, “Sizin için kamulaştırma kararını da alalım” dedi. Isparta-Antalya Dereboğazı Yolunun da tamamlanmasıyla birlikte mevcut sitenin cazibe merkezi haline geleceğini ve bu fırsatın kaçırılmamasını isteyen Günaydın, “Yeni sitemizle birlikte burada sıfır araçların da satışının yapılabileceği bir merkeze dönüştürebiliriz. Bu da sitemizin merkez haline gelmesi demektir. Yan tarafta bulunan arsayı hemen alalım. Nasıl burayı birlikte yaptıysak orayı da ortak olarak yapabiliriz. Belediye olarak altyapısını asfaltını yine ben yapayım” görüşlerinde bulundu.

Mevcut oto galericiler sitesinin duvarının ve yolunun imardan kaldırılarak yeni site ile birlikte bütünleştirilebileceğini aktaran Günaydın, “İstiyorsanız şerh koyalım. Sizin için kamulaştırma kararı alalım. Bende bana düşeni yaparım, halkımızın kazanması benim kazanmam demektir. Yeni dönemde bu işi de bitirelim. Benim derdim Isparta’mızda fırtınalar oluşturalım, güç olalım. İkinci yeri de yapar, Antalya yolu da biterse bu iş bize yarar” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

seçim sonucu

22 Mart 2019 Cuma 00:29

şükrüyü 3 kişi karşıladı günaydını 50 kişi sonuç ortada

Vatan mahallesi

22 Mart 2019 Cuma 00:16

Şu belediye çalışanlarından muhtar adayı olmayı yasaklayın aslında size çok büyük zararları var

Memet

21 Mart 2019 Perşembe 22:40

Gül diye yorum yapan başkan esnafa zulüm etmemiş.doğru esnaf çiftlik.caddeler hertaraf kaldırımlar rsnafa ait.koltuk koyan.çamaşır makinası koyan kaldırıma karışma.nasıl dava açıyorum görün belediye hakkında görüşürüz.

Memet

21 Mart 2019 Perşembe 21:55

Daha şehirde galerici var. Onlarda gitseya.madem.şimdiye kadar sadece 1 sağlam işin var.oda galericiler sitesi.gerisi yıkık dökük

Gül

21 Mart 2019 Perşembe 19:44

Başkanım bu Ispartalı esnaf belediyenin önünde deve kestiği günleri unutmadı bizler senden memnunuz hiçbir esnafa zulüm etmedin ALLAH razı olsun esnaf yeniden Günaydın diyecek

Galerici

21 Mart 2019 Perşembe 18:21

Şükrü bey e galericilerden oy çıkmaz, başkanın ve Yaşar kaya’nın arkasındayız

IYI

21 Mart 2019 Perşembe 17:48

Syn Gökmenoğlu Yeni Siteyi Eğirdir Yoluna Kuracak. Galericiler Rahat Nefes Alacak.

haydi

21 Mart 2019 Perşembe 17:06

yeni sanayi sitesini de kur şu ısparta değer kazansın

halil turan

21 Mart 2019 Perşembe 17:05

Başkanım seviyoruz şu hallerini

tahir alaçatı

21 Mart 2019 Perşembe 17:05

esnafa zulüm etmediğin sürece seni kimse yıkamaz

Devam günaydınla

21 Mart 2019 Perşembe 17:04

BAŞKANIM ÇALIŞMALARINA DEVAM ET SIKINTI YOK

Tekin Bayramoğlu

21 Mart 2019 Perşembe 17:04

Çok şükür esnaf deve kesmeye meyilli değil...

zeynel tekeli

21 Mart 2019 Perşembe 17:03

esnafın her zaman yanında oldun biz memnunuz başkan senden

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR