29 Mart 2024 Cuma

OTOMOBİL DOMUZ SÜRÜSÜNÜN ARASINA DALDI

OTOMOBİL DOMUZ SÜRÜSÜNÜN ARASINA DALDI

Isparta

Isparta-Eğirdir yolu Atabey Kavşağı mevkiinde seyir halindeki otomobil domuz sürüsüne daldı. Gece saat.12.00 sıralarında Isparta'dan Eğirdir istikametine gitmekte olan bir otomobil aniden yola çıkan domuz sürüsüne daldı. Yolun karşısına geçmeye çalışan 9 adet domuz seyir halindeki aracın çarpması sonucu telef oldu. Araç tanınmayacak hale gelirken sürücü kazayı hafif atlattı. Karayolu kana bulanırken telef olan domuzlar yol kenarına bırakıldı.

Gece saatlerinde yola çıkan sürücülerin bu ihtimali göz önüne alıp daha tedbirli olmaları gerekmektedir. Bu kaza şans eseri hafif atlatıldı. Sürücülerin daha dikkatli olmalarını hatırlatıyoruz. Nitekim bu mevkilerde domuz sürülerinin sıklıkla görüldüğü bilinmektedir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

memet

26 Mayıs 2019 Pazar 17:18

bunların kontrolsüz çoğalması büyük sıkınntı

Ordinaryus

25 Mayıs 2019 Cumartesi 22:37

Her can yaşamayı hak eder, siz telef kelimesini nasıl anlıyorsunuz....Siz acımıyorsunuz fakat bu hayvanlarına Allah yaratıyor...Telef ne demektir...Can taşıyan hayvan türü ne olursa olsun...Sonuçta bu şekilde can verdiğinde teleftir..

Lost

25 Mayıs 2019 Cumartesi 17:46

O zaman dikkat domuz çıkabilir diye levha koysunlar o böl****e ben bilmiyordum bak

Vatandaş

25 Mayıs 2019 Cumartesi 12:30

İnsanların doğayı katletmesi kısır döngüyü öldürmesi kurtlar domuz yavrusunu yer domuzlar çoğalamaz kurtlar vahşi diye öldürdüler ha bre domuz çoğalıyo

Vatandaş

25 Mayıs 2019 Cumartesi 11:41

Domuz telef olmaz? Eti yenilen bir hayvan mı ki?

KÖYLÜ

25 Mayıs 2019 Cumartesi 11:18

TELEF OLDU. KELİMESİ OLMAMİŞ.DOMUZLARLA HALK ZATEN MÜCADELE EDİYOR.ASIL SÜRÜCÜNÜN ARACINA YAZIK OLMUŞ.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR