19 Nisan 2024 Cuma

OTOMOBİL KAMYONA ARKADAN ÇARPTI

OTOMOBİL KAMYONA ARKADAN ÇARPTI

Isparta

Isparta’da tomruk yüklü kamyona arkadan çarparak hurdaya dönen otomobilde bulunan Ahmet Kılınç (41) ile eşi ve 2 çocuğu yaralandı.

Kaza, saat 22.00 sıralarında Isparta- Gönen karayolu üzerinde meydana geldi. Ahmet Kılınç yönetimindeki 03 F 1666 plakalı otomobil, sürücüsünün dikkatsizliği sonucu aynı yönde seyir halinde olan plakası açıklanmayan tomruk yüklü kamyona arkadan çarptı. Kazada otomobilde bulunan Ahmet Kılınç ile eşi Zübeyde Kılınç (39), kızları Beyza Kılınç (16) ve Sude Kılınç (12) yaralandı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından çeşitli hastanelere sevk edilerek tedaviye alındı. Hurdaya dönen otomobil çekici yardımıyla olay yerinden götürüldü.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

osman

16 Eylül 2019 Pazartesi 13:02

Allah aşkına üniversite yolunun yapılma zamanımı şimdi tamda okulların zamanı bu trafik adamı çileden çıkarır başkan şükrü başkan elini çabuk tut bir an evvel yaptır yolu.

çünürlü

16 Eylül 2019 Pazartesi 11:50

çünür kavşagında yol yapım süreci gösteriyorki biz hiç bir zaman avrupalı olamıyacagız şimdi bakıyorum kepce ci yemek molası dün pazar tatili çay saati diye koskoça yolu kapatıyorlar hizmetmiş avrupada gece gündüz tatil dinlemiyorlar arı gibiler bizde devletin malı deniz hesabı (konu ile alakalı değil ama dolaylı olarak herkesi ilğilendiriyor)

Arasli

16 Eylül 2019 Pazartesi 11:24

Fotoları cep telefonu ile cekmissiniz belli

vatandaş

16 Eylül 2019 Pazartesi 10:32

allah şifalar versin inşallah kimse bir daha yaşamaz...aman dikkaaatttt

Abdullah AYDIN

16 Eylül 2019 Pazartesi 10:28

Avrupa'da kamyonların arka tamponları olmaması durumunda trafiğe çıkmalarına izin verilmesi. Türkiye'de tampon denetimi yoktur. Kamyona arkadan çarpma durumunda güvenlik tedbirleri hiçbir işe yaramaz.

Kaptan RIZA

16 Eylül 2019 Pazartesi 09:02

Antalya yolu duble olmadı diye hep kazalar oluyor diyordunuz ya, troller.. İşte duble yolda, hem de şehir içi sayılır, taa eski sigorta hastanesine kadar da hız limiti 70 km olan yolda da kaza oluyor demek. Kazaları yapan sadece ve sadece insanlarlardır. Teknik ve araç arızasından kazalarda olabilir ama çok az...Geçmiş olsun,yaralılara Allah şifalar versin. Lütfen Emniyet yetkilileri şu EDS SİSTENİNİ faaliyete geçirin artık. 24 saat hız kontrolü sadece EDS ile olur...

mahoni

16 Eylül 2019 Pazartesi 08:31

en korkunç kaza şekli kamyonların yolda durması karşıdan gelen araçların farları şöförün gözünü alması ile kamyonun arkasına girmesi ALLAH korusun

Mehmet

16 Eylül 2019 Pazartesi 07:02

Bu SDÜ kavşakta çok kaza olur yerler orta refujde sulaması nedeniyle ıslak oluyor her zaman kırmızı ışığa yakalanmamak için millet basıyor gaza kavsaktada hafif viraj var sonuç böyle cimer e dahil şikayet ettim o kavşağı sonuç uyarı levhaları var sulamayı belediye yapıyor 1 ayda 3. Kaza bu illa birinin ölmesi gerek yapilmasi icin

GECECİ

16 Eylül 2019 Pazartesi 02:35

ALLAH ŞİFA VERSİN HEPSİNE ÇOK ZOR GERÇEKTEN...BU ARADA BU YAZIYI YAZAN KİŞİYE SÖYLÜYORUM1.Sİ KAZADA 4 KİŞİ VARMIŞ ( 3 DEĞİL DOĞRU HABER YAPIN )2.Sİ KAZA SONRASI YARALANDI DİYE İFADE NEKADAR DOĞRU ? BU ADAMLAR KAZA SONRASI YARALANMADI YANİ KAZA ANINDA YARALANDI.ACELE EDİP HABER YAPMAKTANSA DOĞRU VE DÜZGÜN HABER YAPIN YAZDIĞINIZ YAZIYI OKUYUN...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR