19 Nisan 2024 Cuma

OTOMOBİL YAYAYA ÇARPTI

OTOMOBİL YAYAYA ÇARPTI

Isparta

ISPARTA'da okuluna gitmek isterken yaya geçidinden karşıya geçtiği sırada otomobilin çarpması sonucu yaralanan İclal Yıldırım (11) hastanede tedaviye alındı.

Kaza, saat 08.00 sıralarında Adnan Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. Alptuğ Ö.'nün kullandığı 32 HR 021 plakalı otomobil, yaya geçidinden yolun karşısına geçip, okuluna gitmeye çalışan İclal Yıldırım'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan İclal Yıldırım yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine 112 ekipleri sevk edildi. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Isparta Şehir Hastanesi'ne sevk edilerek, tedaviye alınan İclal Yıldırım'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

şükrü

18 Eylül 2019 Çarşamba 09:19

yazık okul müdürü üst geçit için okadar uğraştı bütün kapılar üzerine kapandı anlaşılan bi can kaybı olmadan ilgililerin dikkatini çekmiyecek onun için tekrar söylüyorum yazık.......

Mustafa

18 Eylül 2019 Çarşamba 08:10

Aynı gün sabah saatlerinde Iyaş Selçuklu Okulunun oradada öğrenci çarpılmıştı. Ben o kazayla karıştırmışım herkesten özür dilerim. Art niyetim yoktu. Yaralılara acil şifalar dilerim sürücü arkadaşlar lütfen biraz daha dikkat.

Veli

17 Eylül 2019 Salı 17:52

Şehit Muhsin Kiremitçi Ortaokulu önü çocuklar için üst geçit yapılmalı

bodur

17 Eylül 2019 Salı 17:31

ordan gecerken gördüm. Allah ım tüm evlatlarımızı korusun. olmuş. aman dikkat aman dikkat aman dikkat. tedbir alalım. allah ım ailesine baska acı keder vermesin. meleklerimiz allaha emanet onları gözümüzden sakınırken bu olay cok üzücü. dile kolay ama allahım şöförüde kızımızı da korusun. şöför de insan bi yavrucağa kıymak için bilerek yapmadı. kızımız koşmuş olabilir. hersey allahtan ama dikkat dikkat dikkat.

DUYUN ARTIK

17 Eylül 2019 Salı 17:11

mustafa adlı yorumcu bildiğin bilmediğin kadarıyla o yolda yayalar için üst geçit yok bilip bilmeden kafana göre yazma öğren ona göre yaz o cocuklar için böyle kazalar olmasın diye milli eğitim beledye dahil tallepde bulunulmasına rağman bırak üst geçidi hız kesici bile konmadı daha geçen hafta basitce bir hız kesicisi kondu . ha bu arada mustafa adlı yorumcu galiba ısparta merkezde yaşamıyorsunuz

Mustafa

17 Eylül 2019 Salı 15:19

Öncelikle geçmiş olsun. Bildiğim kadarıyla o yolda yayalar için üst geçitte var ama kimse kullanmıyor anlaşılan. Sürücülerinde biraz daha dikkatli olması gerek özelikle okul yakınlarında.

Öğrenci velisi

17 Eylül 2019 Salı 15:07

Sabahları gözünüz nasıl açılıyor da o kadar hız yapıyorsunuz öğrencinin geçmeye çalıştığını göre göre birde hızlanan sürücüler sizin de evladınız olabileceğini unutmayın

Akıllı ol

17 Eylül 2019 Salı 15:06

yaya gecidi var veya yok sonunda okul önü yavaş gececeksin sıgır gibi tam gaz degil

GERÇEK

17 Eylül 2019 Salı 14:44

İLLAKİ KAZA OLMASIMI GEREKİYORDU YETKİLİLER NE ZAMAN BAKACAKLAR O OKUL FETÖNÜN OKULU OLDUĞU İÇİNSE KOMPLE KAPATIN SİZDE BİZ VELİLERDE RAHATLIYALIM KAZA OLAN O BULVAR SABAH ÖĞLEN VE AKŞAM OKUL SAATLERİNDE COK YOĞUN OLUYOR SAV İSTİKAMETİNDEN GELENLER IŞIK İÇİN HIZ YAPIYOR KARIŞISI IŞIKTAN ÇIKINCA BASIYOR TOPLUMUMUZ ARABANIN ÜSTÜNE ÇIKINCA TABAKHANEYE YETİŞMEK ADINA HIZ YAPINCA BU ŞEKİLDE OLUYOR .

Velii

17 Eylül 2019 Salı 14:27

Okulun önünde yaya geçidi var yok arasında belli bile olmuyorIyaş selçuklu gibi trafiğin sürekli akıcı ve yoğun olduğu bir yer yaya geçidi çizgisi silinmiş giriş çıkışlarda ne bir polis ne bir görevli var okulların önündeki yaya geçidi çizgileri boyanıyordu okulun ikinci haftadına başladık hala boyanmadı göremedik bugün bu kaza yaşandı daha kaç kaza yaşanması gerekli okul yönetimine ve görevliler lütfen acil önlem alınsın en değerli varlıklarımız çocuklarımız için ...

Serkan Kalaycı

17 Eylül 2019 Salı 14:19

Kıymetli kızıma ve ailesine buradan geçmiş olsun dileklerimi iletirim.Allah tüm kaza ve belalardan korusun.Ispartalı tüm sürücülerin de özellikle okul geçitlerinde daha dikkatli olmalarını temenni ederim.

Veliii

17 Eylül 2019 Salı 13:57

Okulun önünde yaya geçidi diye adlandırılan yaya geçidi çizgisi görünmüyor bile okulların önündeki yaya geçidi çizgileri sözde boyanıyordu ikinci haftaya girildi okullarda ama hala boyanmadı ve trafiğin çok yoğun olduğu ıyaş selçuklu gibi bir okulun önü bugün sabah bu olay yaşandı giriş çıkış saatlerinde ne bir polis var ne görevli okul yönetimi ve yetkililere buradan sesleniyorum lütfen bir önlem alın artık başka kazalar yaşanmadan...

getafeli

17 Eylül 2019 Salı 13:57

Isparta'nın her yerinde, tüm caddelerde EDS uygulaması yapılmalı. Ceza yemedikçe hız yapmaya devam edecekler.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR