19 Nisan 2024 Cuma

OTOTANI EXSPERTİZ ISPARTA

OTOTANI EXSPERTİZ ISPARTA

Isparta

Isparta'da 4x4 wd 4x2 ve Bütün Araçların Dyno Motor Gücü & Tüm Test ve Ölçümleri Yapılır,  Raporlanır. Güvenilir Ekspertiz. Hızlı Ekspertiz Raporu. Hizmetler: Garantili oto ekspertiz, Kurumsal oto expertiz, Isparta oto ekspertiz, Güvenli oto ekspertiz, Full oto ekspertiz.

HAKKIMIZDA

OTOTANI Profesyonel Exspertiz Rapor Merkezi Bölgesinde; NEZİH Bir Ortam da Tarafsız,Dürüst ve Şeffaf Bakış Açısı ile Hizmete Girmiş Olup;Her Marka Aracın Expertizi'nin Yapılacağı Raporlama Hizmetinin Sunulduğu Son Teknoloji ile Dizayn Edilen Oto Ekspertiz Merkezi Alanın'da Uzman ve Güler Yüzlü Personeli ile Kaliteli Güvenilir Hizmet İçin OTOTANI Tarafsız İkinci El Oto Expertiz Merkezi Hizmetinize Açılmıştır. OTOTANI Konusun'da Otoriter Olan Eğitimli,Tecrübeli Personeli, Kurumsal Yüzü ile Bölgesinde Oto Expertiz Alanın'da Söz Sahibi Olmaya Devam Etmekte'dir. OTOTANI Teknik Cihaz ve Ekipmanları İle İkinci El Araçların Kaza,Arıza,Yıpranma,Metal Yorgunluk,Mekanik Durumlarını Test ve Muayene Edip Detaylı Oto Expertiz Raporu Düzenleyen ISPARTA nın ilk Profesyonel,Tarafsız Tam Donanımlı Oto Expertiz Kuruluşudur,İkinci El Oto Test Check-up Merkezidir. OTOTANI Müşteri Memnuniyetinin ve Eksiksiz Expertizin Isparta’daki Tek Adresidir.

NEDEN OTO EXPERTİZ YAPILIR ?

İthal son sistem geniş makina parkurumuz, alanında uzman kadromuz, geniş ve ferah çalışma sahamız ile müşteri bekleme yaşam alanı, hızlı ve zamanın da güvenilir tarafsız bir şekilde siz değerli müşterilerimize en kaliteli ve doğru oto expertiz hizmetini sunuyoruz. 2.el araç alım ve satım işlemleri sırasında herkes nasıl bir araç aldığından emin olmak ve alacağı aracı expertiz yaptırmak ister. Ancak günümüzde bu işlem 1-2 saat gibi uzun zaman aldığı ve bazı servislerin randevusuz oto expertiz işlemi yapmamaları, yapılsa dahi bir belge veya rapor vermemeleri, ölçümleri her hangi bir makine kullanmadan sanayi deki gibi görsel olarak yapmaları, motor performans ölçümü, fren testi süspansiyon (amortisör) testi, yanal kayma (dingiller arası mesafe) testi yapmamalarına rağmen çok yüksek ücret talep etmektedirler. Araç Servislerinin kuruluş amacı araç bakım, onarım tamir olduğu için oto expertiz işlemine maalesef zaman ayıramıyorlar. Bir çok insan araçlarını test ettirmeden alıyorlar. Çünkü araba peşinde koşturmaktan yoruluyorlar, bunalıyorlar işte esas yanlış burada başlıyor. Satıcıya güvenip noterde 5 dakika da arabanın satışını alıp, parasını ödüyorsunuz şayet süreç burada başlıyor; şansınız var ise bizde böyle umut ediyoruz ki! Araba düşündüğünüz gibi olsun. Kısa bir süre sonra baktırmak istediğinizde araçta varsa şayet değişen, boyanan parçalar ve kazalar gibi kusurları öğreniyorsunuz. Tabiî ki yapacak bir şey yok araba artık sizin. Bir müddet sonra aracı satacaksınız veya model yükselteceksiniz problem burada ortaya çıkıyor. Bakıyorsunuz ki alıcı insanlar size soruyorlar ? Otomobilinizde kaza, değişen ve boyanan parça var mı ? "Ben alırken yok demişlerdi" veya bildiğiniz kadarıyla kaza, değişen ve boyanan parçaları söylüyorsunuz. Çünkü; oto expertiz işlemini yaptırmadığınız için aracınızı tanımıyorsunuz. Ama alıcı expertiz yaptırmak istiyor ve gerçek durumu ortaya çıkıyor. Alıcı bilinçli parasını çöpe atmak istemez çünkü bu araç bedelini belki yıllardır biriktiriyor veya çalışarak emekli ikramiyesi ile alıyor bu yüzden alacağı aracı muhakkak kontrol ettiriyor.. Değerinde fiyata almak istiyor ve aldığı aracı tanımak isteyecek. Sizlerde alacağınız araçları tanıyıp ve değerinde ücret ödemek istemez misiniz ? Biz Ototanı olarak oto expertiz merkezimiz de sadece araç expertizi check-up hizmeti vererek, kısa zaman da aracınızı expertiz ediyoruz. Tamamen bilgisayarlar dan çıkan sonuçları bir dosya halin de size rapor ediyoruz, aracınızı tanıyarak güvenli bir sürüş ve değerin de yatırım yapmanıza yardımcı oluyoruz.

BİZ OTOTANI OLARAK PARANIZ YOLDA KALMASIN DİYORUZ. 

HİZMETLER

ISPARTA'DAN ARAÇ MI BEĞENDİNİZ ?

ARACA BAKMAYA GELECEK ZAMANINIZ MI YOK ?

ARAÇ SİZİN İSTEDİĞİNİZ GİBİMİ YOKSA DEĞİL Mİ ?

ARAÇ HAKKINDA NET VE DETAYLI BİR BİLGİYE İHTİYACINIZ MI VAR ?

BOŞA GİDEN YOL MASRAFINIZ VE DEĞERLİ ZAMANINIZ OLMASIN !

TÜRKİYE'NİN HER YERİNDEN BİZİ ARAYABİLİRSİNİZ SİZ NE ZAMAN İSTERSENİZ ARACI BİZE YÖNLENDİREN BİR HAVALE İLE TARAFSIZ VE GÜVENİLİR BİR ŞEKİLDE SİZİN SEÇTİĞİNİZ PAKET DAHİLİNDE, BİLGİSAYARLI PROFESYONEL CİHAZLARIMIZ, UZMAN EKİBİMİZ İLE EXPERTİZİNİ YAPALIM RAPORLAYALIM İNTERNET ARACILIĞI İLE SİZE AYRINTILI BİR ŞEKİLDE AKTARALIM.

ISPARTA'NIN İLK VE TEK PROFESYONEL EXPERTİZ MERKEZİ OLARAK ZAMANINIZ YOKSA OTOTANI SİZİN İÇİN BURADA.

ADRES: Sanayi Mah. Yeni Sanayi Sitesi 4.Blok 3241 No.54 Isparta Merkez

TELEFON: 0 246 500 32 40

GSM: 0 535 010 43 43

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Müşteri

17 Ocak 2020 Cuma 17:32

Referans daha hesaplı sanki...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR